به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، اولین همایش بینالمللی شهدای ترور انقلاب اسلامی بهمناسبت سالروز شهادت شهید «سید محمد حسینی بهشتی» و ۷۲ تن از یارانش با عنوان «از بهشتی تا آرمان» با حضور «حسن رحیمپور ازغدی» عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، «سعید جلیلی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، حجتالاسلام «محمد قمی» رئیس سازمان تبلیغات اسلامی عصر امروز (سهشنبه) در ساختمان شهدای هفتم تیر برگزار شد.
در این مراسم خانواده شهدای هستهای، خانواده شهدای ترور، خانواده شهید «آرمان علیوردی» و جمعی از خانواده شهدای هفتم تیر نیز حضور داشتند.
رحیمپور ازغدی در بیان تعریفی از مفهوم ترور اظهار داشت: دفاع مجاهدانه و فداکارانه از حق و مظلوم حتی اگر عملیات مسلحانه باشد، ضد ترور است و مبارزان و مجاهدان و چریکهایی که با استبداد در تاریخ درافتادند ضد ترور عمل کردند، حتی اگر با اسلحه در برابر اسلحه ایستادند. هدف کشتارهای تروریستی که علیه جبهه حق و عدالت است ترساندن مردم است. فرق دارد که هدف یک عملیات ترساندن ظالم باشد یا مظلوم. قرآن میفرماید: در مقابل آنها که با خشونت مقابل مظلوم میایستند با خشونت بایستید.
وی افزود: مراد از تروریست، عملیات مسلحانه برای به قتل رساندن چه کسانی و به چه شیوه و چه آثاری و اهدافی است؟! خشونت برای که و با چه هدفی مهم است؟! خشونت علیه متجاوز خدمت به مظلوم است، اما اگر کسی با قدرت میخواهد حکومت کند و میکشد و گوانتانامو راه میاندازد فرق میکند. این خشونت غیر انسانی است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: تا وقتی ما را ترور میکنند، معلوم است در مسیر هستیم. از روزی بترسید که دیگر ترور نمیکنند و این یعنی طبق میل دشمن عمل میکنیم و لازم نیست ترور کنند.
رحیمپور ازغدی افزود: تروریسم در دنیا تا همین الان یک تعریف مبنایی ندارد هر کس به شرایط خودش معنی کرده حتی آنها که صادقانه میخواهند تعریف حقوقی دهند هم باز نتوانستند.
وی با اشاره به واضحترین ترورهای جهان گفت: در انقلاب فرانسه که به عنوان یک انقلاب دموکراتیک معروف است سر ۶۰ هزار نفر را با گیوتین قطع کردند. گیوتین اصلا سمبل انقلاب فرانسه است. میگویند چون انقلاب فرانسه از خودش دفاع میکرد، این ترور خوب بود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در توصیف شهید بهشتی تصریح کرد: بهشتی سمبل یک فرد باسواد، مجتهد واقعی، منطقی، مهربان، پاسخگو و شجاع و نترس بود که امام فرمود بهشتی یک ملت بود.
وی ادامه داد: از بهشتی سؤال میکنند که نظرت راجع به روحانیت چیست و میخواهید در جمهوری اسلامی حکومت آخوندی راه بیاندازید؟ او میگوید: «آنچه برای ما اصالت دارد، مکتب است، کسانی که عامل و آمر و پاسخگو باشند آنها که حافظ مکتب هستند اطاعت ازشان واجب میشود.» بهشتی میگوید عالم و جاهل داریم، کسی که عادل و عامل است و درد دین دارد و مسئول و پاسخگو است را ملاک قرار میدهیم. اگر این عالم ریاست و رهبری بپذیرد بهعنوان یک بار سنگین میپذیرد نه بهعنوان امر مطلوب. حاکم شدن را هدیه یا فرصت صنفی نمیداند. ریاست معشوقش نیست که اگر رئیس شد و احترام گذاشتند گویی به وصال محبوب رسیده. از آقایی کردن و بندگی کردن لذت نمیبرد و پیام انبیا (ع) را میرساند.
انتهای پیام/ ۱۴۱