فرمانده سپاه ناحیه نیشابور خبر داد؛

نامگذاری کنگره ملی شهدای منطقه نیشابور به‌نام «یاران دیار سلسله‌ الذهب»

سرهنگ «نیک‌یاد» گفت: دهم تیر سالروز ورود حضرت ثامن‌الحجج (ع) به نیشابور و بیان حدیث سلسله الذهب است؛ بر همین اساس کنگره ملی شهدای منطقه نیشابور که شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه را در برمی‌گیرد به نام «یاران دیار سلسله الذهب» نامگذاری شده است.
کد خبر: ۶۰۱۲۷۶
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۸ - 04July 2023

نامگذاری کنگره ملی شهدای منطقه نیشابور به‌نام «یاران دیار سلسله‌ الذهب»به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مشهد، نشست مشترک سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلی‌زاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی و سرهنگ پاسدار «علی نیک‌یاد» فرمانده سپاه ناحیه نیشابور و دبیرکل کنگره ملی دو هزار و ۴۹۸ شهید شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان‌جلگه در دفتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس شهرستان نیشابور برگزار شد.

سرهنگ نیک‌یاد در این نشست با بیان اینکه نیشابور قدم‌گاه امام موسی‌کاظم (ع) و امام رضا (ع) بوده است، اظهار داشت: بر اساس تحقیقات صورت گرفته دهم تیر سالروز ورود حضرت ثامن‌الحجج (ع) به نیشابور و بیان حدیث سلسله الذهب است؛ بر همین اساس کنگره ملی شهدای منطقه نیشابور که شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه را در برمی‌گیرد به نام «یاران دیار سلسله الذهب» نامگذاری شده است.

وی با اشاره به اینکه در کنگره ملی شهدای نیشابور همه دستگاه‌ها و ساختارهای محلی در سایه هماهنگی و هم‌افزایی فعالیت دارند، تصریح کرد: همه ساختارها موظف به پشتیبانی از برنامه‌های این کنگره هستند. اکثر مأموریت‌های دفتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیشابور در قالب برنامه‌های کنگره ملی شهدای این منطقه تعریف شده است.

فرمانده سپاه ناحیه نیشابور با تأکید بر اینکه در تلاش هستیم تا همه ظرفیت‌ها را در کنگره ملی شهدای نیشابور به میدان بیاوریم، گفت: این کنگره فرصت مناسبی است تا اقداماتی که در حوزه دفاع مقدس، ایثار و شهادت در شهرستان بر زمین مانده به سرانجام برسد.

نیک‌یاد بیان داشت: در بزرگداشت شهدای شهرستان دو واژه «اجلاسیه» و «کنگره» کاربرد زیادی دارد. اجلاسیه همان برنامه‌ای است که در یک روز خاص برگزار می‌شود و کنگره مجموعه اقداماتی است که در حوزه‌های مختلف در راستای زنده نگهداشتن یاد و نام شهیدان در بستر زمان جاری است و محدودیت زمانی ندارد.

دبیرکل کنگره ملی دو هزار و ۴۹۸ شهید شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان‌جلگه ادامه داد: در کنگره ملی شهدای نیشابور از شتاب‌زدگی پرهیز داریم و به دنبال آن هستیم تا آثاری تولید شوند که برای مخاطب جاذبه داشته باشد.

وی بیان داشت: نگاه متولیان امر بر این است که اجلاسیه‌ای در خور شأن برگزار شود و برای برنامه‌های کنگره ملی شهدای منطقه نیشابور باید زمان بیشتری گذاشت تا کیفیت فدای کمیت نشود.

استفاده از ظرفیت رسانه در انعکاس رویدادهای کنگره ملی شهدای منطقه نیشابور

در این نشست سردار یوسفعلی‌زاده ابراز داشت: برگزاری کنگره ملی شهدای منطقه نیشابور جهادی بزرگ است که در دستور کار قرار گرفته و همه وظیفه دارند در آن نقش‌آفرینی کنند.

وی با بیان اینکه اگر کاری برای رضای خدا باشد مدد الهی پشتوانه آن خواهد بود، افزود: اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی آنچه در توان دارد برای برگزاری باشکوه کنگره ملی شهدای نیشابور به میدان می‌آورد و انگیزه تقویت این مأموریت را دارد چراکه همه تلاش‌هایی که در راستای این کنگره انجام می‌شود منجر به حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خواهد شد.

این مسئول با تأکید بر اینکه برای کسب توفیقات بیشتر در برنامه‌ریزی‌های کنگره شهدای نیشابور، باید این مأموریت در قالب قرارگاه دنبال شود، گفت: برای رونق‌ بخشیدن به فعالیت‌های این کنگره، در کنار اقدامات ستادی باید بیشتر به بخش‌های اجتماعی، فرهنگی و تبلیغاتی توجه شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی تأکید کرد: منطقه، استان و کشور باید در جریان رویدادهای کنگره ملی شهدای نیشابور قرار بگیرند؛ بر همین اساس از ظرفیت رسانه، خبرگزاری‌ها و فضای مجازی در سطح محلی، استانی و ملی باید استفاده شود.

در این نشست مقرر شد اعضای شورای دفاتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان‌جلگه عضو کمیته‌های تخصصی کنگره ملی دو هزار و ۴۹۸ شهید منطقه نیشابور شودند و مدیریت‌های اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی آن‌ها را تقویت کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار