مدیر هنری و امور سینمایی اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس هرمزگان:

هفتمین جشنواره ملی تولیدات هنری فانوس در هرمزگان برگزار می‌شود

هفتمین جشنواره ملی تولیدات هنری فانوس در هرمزگان برگزار می‌شود «اخشابی» از برگزاری هفتمین جشنواره ملی تولیدات هنری فانوس در استان هرمزگان خبر داد.
کد خبر: ۶۰۱۶۳۱
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۰۳:۱۶ - 06July 2023

«جواد اخشابی» مدیر هنری و امور سینمایی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس اظهار داشت: هفتمین جشنواره ملی تولیدات هنری فانوس در مرحله استانی در هرمزگان برگزار می‌شود و نفرات برگزیده جهت مرحله کشوری معرفی می شوند.

وی افزود: این جشنواره در بخش هنر‌های تجسمی، عکس، نقاشی،طراحی پوستر و بیلبورد و هنرهای نمایشی مانند تئاتر صحنه‌ای، تئاتر خیابانی،متن نمایشی و بخش فیلم در قالب های انیمیشن، داستانی کوتاه، مستند کوتاه، نماهنگ برگزار می‌شود.

این مسئول ادامه داد: متقاضیان میتوانند در بخش موسیقی و سرود آثار خود را به صورت موسیقی کلامی، بی کلام و سرود ارسال کنند.

مدیر هنری و امور سینمایی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هرمزگان با بیان اینکه در بخش رادیویی نیز امکان شرکت در بخش های پادکست و نمایش های رادیویی نیز وجود دارد، گفت: بخش ویژه دانش آموزی ؛ تئاتر صحنه‌ای، سرود، نقاشی، فیلم کوتاه ۱۸۰ ثانیه ای امکان شرکت وجود دارد.

وی افزود: مهلت ثبت آثار تا تاریخ ۱۴۰۲/۴/۲۰ است و اختتامیه این جشنواره در مرحله استانی در مرداد و در مرحله ملی در مهرماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.

هفتمین جشنواره ملی تولیدات هنری فانوس در هرمزگان برگزار می‌شود

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین