به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قم، دوره آموزش حضوری آشنایی با الزامات و مهارت روایتگری با حضور جمعی از طلاب، اساتید و کارمندان شاهد و ایثارگر جامعهالزهرا (س) در سالن همایش ایثار مرکز فرهنگی و موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم برگزار شد.
حجت الاسلام علی لقمانپور مدیر کل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس استان قم طی سخنانی در این دوره با اشاره به ساختار کمیتههای تخصصی ۶ گانه حفظ آثار دفاع مقدس، اظهار داشت: کمیته آموزش و پژوهش یکی از این کمیته هاست که زیر نظر ریاست دانشگاه قم فعالیت میکند.
وی تصریح کرد: بنابر مصوبات قانونی لازم است تمامی کارمندان دولت و دانشجویان و حوزویان دورههای آشنایی با معارف دفاع مقدس را بگذرانند.
لقمانپور با اشاره به اهمیت روایتگری ادامه داد: اگر روایتگری دقیق حضرت زینب (س) از جریان کربلا و عاشورا نبود امروز از آن حماسه عظیم خبری نبود.
وی با تاکید بر لزوم تربیت، توانمندسازی و هویت بخشی راویان سیره شهدا عنوان کرد: باید بتوانیم روایتگری را به گفتمان اصلی تبدیل کنیم و وظیفه بانوان طلبه در این برهه از زمان، روایت انسانی است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم همچنین راه اندازی مراکز علمی، تخصصی دفاع مقدس در نهادهای حوزوی و دانشگاهی و ایجاد رشتهها و میانرشتههای تخصصی با موضوع گفتمان جهاد و مقاومت و شهید و شهادت تاکید کرد.
لقمانپور همچنین جمع آوری آثار علما و مراجع عظام تقلید پیرامون موسوعه جهاد را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: در آموزش و پرورش نیز در سال گذشته حدود ۴۰۰ راوی معلم دورههای روایتگری را فرا گرفتند.
در ادامه، سیده زهره برقعی رئیس جامعه الزهرا (س) در سخنانی با اشاره به وظیفه خطیر بانوان در خط مقدم جبهه تهاجم فرهنگی، عنوان کرد: شهدا ناظران و حافظان نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند و باید بتوانیم به ماموریت خود در عبور امن از پیچ تاریخی انقلاب به درستی عمل کنیم.
وی با اشاره اهمیت دوره مهارت روایتگری طلاب جامعه الزهرا (س) گفت: راویان زندگی شهدا، نقشه راهی برای خود ترسیم کنند و اهداف این دوره را افق راه خود قرار دهند و این راه را پویا و زنده نگه دارند.
معصومه شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا (س) نیز در این دوره عنوان کرد: تأثیر پیام رسانی و روایتگری حضرت زینب (س) در بقای قیام عاشورا بر هیچ کس پوشیده نیست.
وی لزوم حضور فعالانه و دغدغهمندانه بانوان در جنگ ترکیبی و شناختی را مورد اشاره قرار داد و افزود: امروز و در این برهه از زمان، رسالت بانوان طلبه بسیار سنگین است و ضرورت دارد هم افزایی و کار شبکهای در جهت ایجاد تمدن نوین اسلامی با سرعت بیشتری شکل بگیرد.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا (س) همچنین با ذکر خاطره برگزاری محفلی با حال و هوای دخترانه گفت: متاسفانه برخی واقعیتهای میدانی نشان میدهد در زمینه تربیت نوجوانان بسیار بسیار عقب هستیم و باید در این زمینه باید بیش از پیش برنامه ریزی و فعالیت کنیم.
دوره آموزش الزامات و مهارتهای روایتگری ویژه طلاب شاهد و ایثارگر جامعه الزهرا (س) به صورت ۲۴ ساعت حضوری و مجازی با پیگری معاونت پژوهش و تحقیقات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم و تدریس یکی از اساتید دانشگاه، روز سه شنبه ۱۳ تیر در سالن همایش ایثار مرکز فرهنگی و موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم برگزار شد.
انتهای پیام/