به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قم، امیر خلبان «یوسف قربانی» فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه قم که در مصلای قدس برگزار شد، با تبریک عید ولایت و امامت اظهار داشت: امام امیرالمومنین (ع) در این روز اثرگذار در حضور بیش از ۱۲۰ هزار نفر به عنوان جانشین پیامبر (ص) منصوب شدند.
امیر قربانی افزود: حضرت علی (ع) جانشین و ادامه دهنده خط رسالت و امامت بودند و اگر دقت کنیم، در مییابیم که انقلاب ما نیز نشات گرفته از جریان غدیر خم است.
فرمانده هوانیروز ارتش با تشریح مفهوم صراط مستقیم گفت: این عبارت یعنی ولایت پذیری که در آن زمان، ولایت در حضرت علی (ع) تجلی میشد و امروز در عصر غیبت در حاکمیت، ولی فقیه و بطور خاص رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا متجلی میگردد.
وی تاکید کرد: صراط مستقیم یعنی اینکه همواره ولایت پذیری را سرلوحه امور خود قرار دهیم.
امیر «قربانی» در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رژه تاریخی هوانیروز در روز ۱۹ تیر سال ۱۳۵۸ در قم خاطرنشان کرد: در بدو انقلاب، چپیها و احزاب خاص فعالیت داشتند و عدهای نیز زمزمه انحلال ارتش را سر میدادند، اما بیعت ارتش با حضرت امام (ره) نقطه عطفی بود که موجب اعتماد ایشان به ارتش و جانفشانی ارتش برای امام شد.
وی گفت: بخشی از فرماندهان ارتش قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با حضرت امام (ره) در ارتباط بودند و اعلامیههای ایشان را با هلیکوپتر از نجف به ایران میآوردند.
فرمانده هوانیروز ارتش با اشاره به عوامل پیروزی انقلاب اسلامی مبنی بر اتکال به خدا، رهبری حضرت امام و پیشتازی روحانیت و حضور حداکثری مردم در صحنه، عنوان کرد: ارتش هم بخشی از مردم بود که در دامان امام تربیت شده به ایشان وفادار بود.
وی افزود: با طرح ریزی شهید فلاحی فرمانده نیروی زمینی ارتش و فرمانده هوانیروز در مورد رژه هوانیروز و موافقت حضرت امام (ره)، پیش بینی شد که حدود ۱۰۰ فروند هلیکوپتر در محضر ایشان در قم رژه بروند و البته بدلیل شرایط خاص، این رژه با نیمی از بالگردها برگزار شد و حضرت امام (ره) در طول رژه دستشان به علامت رضایت، بالا بود.
امیر قربانی گفت: با اینکه چند ماه از پیروزی انقلاب نگذشته بود و امکان هر گونه اقدام امنیتی وجود داشت، اما امام به ارتش اعتماد کرد و رژه شکل گرفت و حتی ایشان در جواب درخواست دیدار جمعی از خلبانان، خواستند رژه یک بار دیگر تکرار شود.
وی با اشاره به روزهای تاریخ ساز ۱۵ خرداد و ۱۹ دی قم، خاطرنشان کرد: روز ۱۹ تیر که یادآور رژه تاریخی هوانیروز در محضر امام خمینی (ره) در قم است، بایستی گرامیداشته شود و در این روز از اعتماد بزرگ امام به فرزندان ارتشی خویش، یاد کنیم.
فرمانده هوانیروز ارتش با اشاره با ایثارگریهای این نیرو، گفت: هوانیروز قبل از شروع جنگ تحمیلی در آزاد سازی پاوه و سرکوب غائلههای ضدانقلاب در برخی شهرها، نقش موثری داشت و تقدیم ۴۳ شهید خلبان و مهندس پرواز در آن ایام، شاهدی بر ایثارگری هوانیروز است.
وی ادامه داد: ارتش بعث عراق صدام در روزهای اول جنگ که هجمه سنگینی را علیه مرزهای ما آغاز کرد، هوانیروز را نادیده میگرفت و به گواهی شهدای والامقامی همچون شهید شیرودی و شهید کشوری، در سه روز نخست جنگ، روزانه حدود ۵۰ تانک دشمن توسط این نیرو منهدم میشد.
امیر قربانی با گرامیداشت یاد و خاطره ۴۸ هزار شهید ارتش گفت: اعتماد امام به ارتش موجب شد که ارتش تا آخرین لحظه در رکاب ایشان بماند تا جایی که قهرمانانی بودند که علیرغم تهدید ضدانقلاب و کموله به امام توهین نکردند و سر از بدنشان جدا شد و یا زنده زنده در حالی که مشغول نماز بودند، پوستشان را کندند.
وی افزود: هوانیروز در جریان عملیات مرصاد کمر منافقان را شکست و اعتماد امامین انقلاب به ارتش، موجب اقتدار روزافزون این نیرو در نظام اسلامی شده است.
فرمانده هوانیروز ارتش با اشاره به اینکه هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز قدرتمندترین ناوگان خاورمیانه در غرب آسیاست، گفت: ما تحریمها را تبدیل به فرصت کردیم، چون راهبرد ما «اشداء علی الکفار» است؛ امروز هوانیروز به سامانههای تسلیحات دورزن، نقطه زن و هوشمند مجهز شده و سامانههای نصب شده روی بالگردها، استکبار را به لزره در آورده است.
وی افزود: در زمان سیل و زلزله اولین یگان هوانیروز است که به منطقه میرسد؛ ۵۰۰ سورتی پرواز در یک روز در زلزله کرمانشاه داشتیم و امروز هوانیروز در ۳۰ استان در زمینه اورژانش هوایی و جابجایی اعضای پیوندی همکاری و فعالیت دارد.
انتهای پیام/