در مراسم تجلیل از فرزندان شاهد و ایثارگر برتر در آزمون سراسری مطرح شد؛

حجت‌الاسلام صابریان: برنامه‌ریزی بنیاد شهید برای تقویت پایه درسی مدارس شاهد/ مدرس‌زاده: فرزندان شاهد، واسطه ارتباط نسل گذشته و آینده هستند

مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: تمرکز ما بر مقاطع پایه دانش‌آموزان است تا بهره‌اش را در دانشگاه‌ها ببریم و زمینه کسب امتیاز آنها برای حضور در دانشگاه‌های برتر را فراهم کنیم.
کد خبر: ۶۰۲۳۲۷
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۳ - 10December 2023

حجت‌الاسلام صابریان: برنامه‌ریزی بنیاد شهید برای تقویت پایه درسی مدارس شاهد/ مدرس‌زاده: فرزندان شاهد، واسطه ارتباط نسل گذشته و آینده هستندبه گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، مراسم تجلیل از رتبه‌های برتر جامعه شاهد و ایثارگری در آزمون سراسری با حضور «سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز (یکشنبه) در هتل هویزه برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین «هاشم صابریان» مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم اظهار داشت: به منظور حمایت از رتبه‌های برتر کشوری در آزمون سراسری و ایجاد انگیزه در رقابت علمی، در سال ۱۴۰۲ برای اولین بار اقدام به تجلیل از رتبه‌های زیر ۴۰۰ کشوری این آزمون کردیم که در مجموع از ۲۶ تن از فرزندان شهدا و ایثارگر حائز رتبه‌های زیر ۴۰۰ کشوری تجلیل می‌شود.

وی با اشاره به اقدام جدید معاونت آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: به منظور تقویت مدارس شاهد و بالا بردن انگیزه کادر مدیریتی و آموزشی مدارس شاهد برای اولین بار از دو مدرسه شاهد که دارای دانش آموزان حائز رتبه‌های زیر ۶۰۰ کشوری بودند، نیز تجلیل خواهد شد.

حجت‌الاسلام صابریان تصریح کرد: تمرکز ما بر مقاطع پایه دانش‌آموزان است تا بهره‌اش را در دانشگاه‌ها ببریم و زمینه کسب امتیاز آنها برای حضور در دانشگاه‌های برتر را فراهم کنیم.

«مجتبی مدرس‌زاده» معاون آموزش و پژوهش بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم گفت: اگر از گروهی توقع پیشرفت و عزت نظام‌ جمهوری اسلامی داشته باشیم و صیانت از زحمات و ایثارگری شهدا و مجاهدین را بخواهیم‌ به آنان بسپاریم هیچ گروهی سزاوارتر از فرزندان شاهد و ایثارگر نیست چراکه آنها واسطه نسل گذشته و آینده هستند.

وی خطاب به برترین‌های آزمون سراسری تصریح کرد: این راه سختی که عهده‌دارش شدید به هدف نمی‌رسد جز با ذهن و فکر روشن و زنده دلی که در حادثه و برخورد‌ها راه را روشن می‌کند. دل روشن در برخورد‌ها به دست می‌آید و باید لطافت و ظرافت‌ها را ببیند و خبرگی به دست آورد.

انتهای پیام/ ۱۴۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار