به گزارش دفاعپرس از اراک، سید «احمد عبودتیان» دستیار رئیس جمهور در امر مردمی سازی دولت روز شنبه ۲۴ تیرماه در نشست شورای اداری استان مرکزی اظهار داشت: حجم ورودی مشکلات در حوزههای مختلف به حدی بالاست که با حجم امکانات و منابع موجود دولت قابل حل نیست و باید از ظرفیتهای مردمی استفاده کرد.
وی با بیان اینکه هر کشوری در راستای ایدئولوژی و فرهنگ خود الگویی در حکمرانی دارد، گفت: ۲۵۰۰ سال الگوی حکمرانی در کشور ما پادشاهی بوده اما الگوی تاسیس انقلاب این بود که امام(ره) بدون پشتیبان خارجی و امکانات، سینه به سینه حرفهایی را زد که مردم برای آن هزینه دادند و این انقلاب را به ثمر رساندند.
عبودتیان تصریح کرد: امام (ره) الگوی حاکمیت را تبیین کرد اما انتخاب آن را به رأی مردم گذاشت و الگوی حکمرانیای را برگزیدیم که در آن مردم ایران الگو و پیشوای مستضعفان جهان شدند.
دستیار رئیس جمهور در امر مردمی سازی دولت بیان کرد: امام(ره) الگویی را در حکمرانی معرفی کرد که به شدت ساده و قابل فراگیری است و در مقابل نظام حکمرانی غرب که امور را پیچیده و خصوصی میکند قرار دارد.
وی افزود: امام و رهبری ۹۷ نهاد مردمپایه را برای حل مسائل ایجاد کردند که نهضت خانهسازی برای محرومان با حساب ۱۰۰، الگوی نظارتی شورای نگهبان، پدیدههای کم نظیر مثل جهاد سازندگی و بسیج از جمله این نهادهای مردمی است.
عبودتیان تصریح کرد: متأسفانه نظام بروکراتیک غربی اختیارات را از مردم گرفت و مردم را از میدان به در کرد اما رهبر انقلاب تدبیر کردند و نهضت جنبش نرم افزاری، تقویت اردوهای جهادی، استقرار بسیج سازندگی بعد از انحلال جهاد سازندگی، همراهی مردم در ماجراهای سیل و زلزله و مبارزه با ویروس کرونا که به یک رزمایش ملی تبدیل شد، را طرح کردند.
دستیار رئیس جمهور در امر مردمی سازی دولت یادآور شد: مدیران مسئول تحقق چشم انداز جمهوری اسلامی هستند و افق پیش رو و روح حاکم برگشت مردم به میدان است.
وی خاطرنشان کرد: مسئله مردم اولویت اول و الگوی حکمرانی جمهوری اسلامی است و اگر مردم وارد میدان نشوند کار به انجام نمیرسد هر چند واگذاری امور به مردم علاوه بر فهم مدیران نیازمند مانع زدایی از قوانین است.
عبودتیان با اشاره توصیههای رهبر انقلاب به دولت سیزدهم، افزود: برخی مردمی سازی را معادل مردمی بودن میدانند اما مردمی بودن ارتباط با مردم است و مردمی سازی یعنی شریک کردن مردم در تصمیم سازیها، استفاده از ظرفیتهای مردم در اجرا و امر نظارت که در این بخش نیاز به رسمیت شناختن حلقههای میانی و تکثیر آنها است.
دستیار رئیس جمهور در امر مردمی سازی بیان کرد: در حال حاضر با عدم کفایت حلقههای میانی مواجه هستیم، این حلقهها اکثرا در حوزههای فرهنگی و اجتماعی شکل گرفته اما به ویژه نیازمند حلقههای میانی در حوزه اقتصاد هستیم.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه مردمی سازی در نقشه را تحول استان مرکزی هم گنجانده شده و اتفاق خوبی برای ارتباط بیواسطه با مردم تحت عنوان شبکه مجازی مدیران در استان اتفاق افتاده که ایده بسیار خوبی است و به دنبال ترویج آن در دولت هستیم.
انتهای پیام/