رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین عنوان کرد

نقش غیرقابل انکار دانشگاه‌ها در تحقق اقتصاد مقاوتی

رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین با تاکید بر نقش جدی و غیرقابل انکار دانشگاه‌ها در تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: دانشگاه‌ها بخش مرجع کشور محسوب می‌شوند و بسیاری از سیاست‌هایی که باید در کشور اجرا شود در دانشگاه‌ها تدوین و سیاست‌گذاری می‌شود.
کد خبر: ۶۰۵۵۴
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۳ - 30November 2015

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، فرهنگ میزانی در گفتوگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه قزوین، اظهار کرد: امروز مهمترین بحث در کشور موضوع اقتصاد مقاومتی محسوب میشود که از بیانات مقام معظم رهبری است و ایشان به آن تاکید ویژه دارند و اگر این موضوع به نحو احسن در جامعه نهادینه و عملیاتی شود به پیشرفتهای مهمی خواهیم رسید و اگر هم در این عرصه به درستی کار نشود مطمئنا آسیبهای جدی و غیرقابل جبران خواهیم دید.

وی با اشاره به اینکه مباحث اقتصادی چندین سال است که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، افزود: یکی از موقعیتهای مهمی که در سیاستهای مهم کشور نمود پیدا میکند در شعارهای سال است که در چند سال گذشته عنوان اقتصاد مقاومتی در این شعارها جای گرفته که نشان از اهمیت این موضوع دارد.

میزانی با بیان اینکه بحث اقتصاد مقاومتی در کشور جدی است، تصریح کرد: دشمنان با سیاستهای کشور مخالف هستند و مهمترین روش برای ابراز این مخالفت ایجاد مشکل در بحث اقتصادی و معیشتی مردم است و به درستی رهبر انقلاب این مسئله را در تاکیدات موکد در سیاستهای کلان کشور عنوان کردهاند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین با اشاره به اینکه طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار بیش از هزار نفر از استادان و اعضای هیأتهای علمی دانشگاههای سراسر کشور، موضوع اقتصاد مقاومتی هنوز به نحو مطلب عملیاتی نشده است، ادامه داد: ارائه راهکار و اقدام در جهت مرتفع کردن مشکلات بحث اقتصادی و معیشتی مردم از وظایف دولتمردان و مجلس است که باید آنها در جهت این بحث حرکت کنند و در موضوع اقتصاد مقاومتی علیرغم وجود برنامههای مطلوب تدوین شده از نظر اجرا در مرحله مطلوب نیستیم و اخیرا دولت برنامه اجرایی اقتصاد مقاومتی را ارائه کرده است که امیدواریم عملیاتی شود.

وی با تاکید بر اینکه لازمه نجات کشور از توطئههای دشمنان تحقق اقتصاد مقاومتی است، خاطرنشان کرد: موضوع اقتصاد مقاومتی نباید در غالب شعار، همایش، بنر و سمینار بماند بلکه ورود به مرحله اجرا، عملیاتی کردن برنامههای تدوین شده و اهداف اقتصاد مقاومتی از ضروریات جامعه است.

میزانی اظهار کرد: بحث اقتصاد مقاومتی در برخی موارد اشتباه گرفته میشود با اقتصاد ریاضتی که صرفا صرفهجویی و سخت گرفتن است، در صورتی که اقتصاد مقاومتی به این مفهوم نیست و اگر درست عملیاتی شود نه تنها سختی نیست بلکه در بهبود معیشتی کشور کمک میکند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین اضافه کرد: اقتصاد مقاومتی بهره گرفتن از همه ظرفیتهای کشور شامل نیروی انسانی، منابع طبیعی موجود و همچنین پتانسیلهای بالقوه در راستای ارتقاء سطح رفاه عمومی جامعه به فعلیت است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار