به گزارش دفاعپرس از ساری، «هادی ابراهیمی» مدیرکل صدا و سیمای استان مازندران با صدور پیامی از تلاشهای اثر گذار و مانای سردار «عبدالله ملکی» در حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس قدردانی کرد.
در این پیام آمده است:
پایان حضور ارزشمند و خدمات بیشمار ده ساله سردار عزیز «عبدالله ملکی» مدیرکل حفظ و نشر آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران که خود یادگار کم بدیل دفاع مقدس و معروف به سردار مریوانی است، یادآور تلاشهای بیوقفه و ایثارگرانه مبتنی بر حسن مدیریت، کثرت ابتکار و خلاقیت است، تلاشهایی که اتفاقات خوبی را برای تحقق وظایف قانونی این نهاد فرهنگی و فرهنگساز رقم زد.
سخن گفتن از سردار ملکی، آن هم در ایام پایانی خدمات گرانسنگش مجیزگویی، تملق و یا ستایشهای سفارشی و یا نان قرض دادنهای غیرارزشی نیست، بلکه ادای دین شرعی و اخلاقی و مهمتر از آن اسوه سازی و مشق نویسی از الگوهای ارزشی است که مصداق بارز تجلی مدیریت جهادی و تفکر بسیجی با دو رویکرد ولایت مداری و انقلابی گریاند.
سردار ملکی که حضور در دفاع مقدس را از نوجوانی آغاز کرده بود، زیست فرهنگیاش را نیز با فرهنگ حاکم بر سالهای دفاع مقدس عجین ساخت و جزء مدیرانی است که ساده زیستی و زی طلبگی خود را استمرار بخشید و همواره یک رزمنده باقی ماند.
رزمندهای بیادعا، عمل گرا، شجاع، میدانی، سنگرنشین، ارزشگرا، ولایتمدار، دین محور، لحظه شناس، تحلیلگر، مسئولیت پذیر، شهیداندیش، بصیرتی، دارای غیرت دینی و ملی، انقلابی، جهادی، بسیجی و استکبارستیز که انصافا از ایشان یک مدیر موفق و سرآمد ساخته بود.
سردار ملکی با برقراری ارتباطات هدفمند، عملا محور هماهنگی برای دریافت خدمات میدانی از ارگانها و سازمانهای مختلف در راستای تحقق اهداف ذاتی و ابلاغی تشکیلات تحت مدیریتش، محسوب میشود.
گامهای بزرگی که برای پروژههای عظیمی مانند مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس و برنامههای فراگیری مثل برگزاری کنگرهها، احداث یادمانها و المانها و ساماندهی قبور مطهر شهدای گمنام برداشت به همراه اقدامات نرم افزارانه و محتواگرا برای ترویج فرهنگ دفاع مقدسی، شامل چاپ تاریخ شفاهی چندین جلدی از زبان رزمندگان سالهای جنگ انصافا یک سرمایه اجتماعی و ارزشی نفیس تلقی میشود و شاید در آینده نه چندان دور که نسل دفاع مقدس از قید حیات خارج میشوند، قدر این آثار بیشتر درک شود.
سردار ملکی، یک فرمانده و یک مدیر ارزشی رسانهای بود که علاوه بر برقراری حسن رابطه با برنامه سازان و مستندسازان، حضور کارشناسانه ایشان در برنامههای مناسبتی، روایتی و تحلیلی بسیار برجسته و ذی قیمت بود.
اینجانب که توفیق همزمانی با بخشی از دوران مدیریت ایشان را داشتم، صادقانه شهادت میدهم که ایشان، در موضوعاتی مانند راهیان نور، تشییع جنازه شهدا، تخصیص و تدفین شهدای گمنام در اماکن خاص، برگزاری یادوارهها، کنگرهها، همکاری با نویسندگان و فراخوان نیروهای توانمند دفاع مقدس و فعالان دوران انقلاب بسیار برجسته، موفق و بزرگوارانه عمل کرد و هنر را هم برای حفظ و نشر آثار دفاع مقدس به خدمت گرفته است و از همه اینها گذشته ظرفیت رسانه استانی را نیز برای تحقق اهداف سازمانی اش بکار میگرفت و ما ساخت بسیاری از برنامههای دفاع مقدسی از جمله خط شکنان ۲۵ را مرهون تفکر و آغوش باز و نیز همکاریهای ایشان هستیم.
قدردانی از سردار ملکی، تثبیت فرهنگ تقدیر از مدیران ارزشی جامعه است که حتی در تنهایی و غربت هم به پیشبرد امور محوله پرداخته و آستانه تحمل آنها شعبهای از سختی پذیریها و پرتحملیهای سالهای دفاع مقدس است.
سردار ملکی مدیر وابسته به میز نبوده و روحیه ایستا و کم تحرکی و یکجانشینی نداشته و در پویایی و تحرک، مثال زدنی عمل میکرد و نوع مدیریتش تفاوت چندانی با فرماندهی زمان دفاع مقدس نداشته است، روحیه بالا، مثبت اندیشی، امیدواری، خرد جمعی، کار گروهی، تفویض مسئولیتها و برون سپاری، مردم دوستی و احساس سرسپردگی به اقشار ایثارگر جامعه بخصوص خانوادههای معظم شهدا، آینده نگری و برنامه ریزی و از این قبیل، از سردار ملکی یک چهره ماندگار در عرصه مدیریت ساخته است.
فلذا حقیر با طیب خاطر شایسته میدانم که برای ادامه توفیقات این سردار خدوم و دوست داشتنی دعا کرده و برای مدیر بعدی نیز آرزوی موفقیت کنم و از طرفی به سایر مدیران برای الگوگیری از اینگونه مدیران جهادی و ولایی سفارش و توصیه کرده و نگذاریم که این همه تجربه موفق از منظر نگاه نسل امروز مدیریت، نادیده انگاشته شود.
انتهای پیام/