به گزارش دفاعپرس از مشهد، سرهنگ «حمید طهماسبی» معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی اظهار داشت: کارشناسان مجرب و متعهد مرکز مشاوره آرامش که بیشتر آنها دارای مدارک کارشناسی ارشد و بالاتر در رشتههای مرتبط با حوزه روانشناسی و مشاوره خانواده هستند با فنون و تکنیکهای جدید، خدمات روانشناسی و مشاوره خانواده درمانی، مشاوره فردی و گروهی، مشاوره ازدواج، شغلی و تحصیلی ارائه میکنند.
وی افزود: در دوایر مشاوره و مددکاری اکثر کلانتریهای سطح استان نیز کارشناسان و متخصصانی حضور دارند و نسبت به ارائه راهکار مناسب به مراجعان، در جهت رفع مشکلاتشان اقدام میکنند.
طهماسبی ادامه داد: در اجتماع امروز با توجه به استرسهای مختلفی که با آن روبرو هستیم و این که در طول زندگی دچار تعارضات و مشکلاتی میشویم نیازمند افرادی هستیم که بتوانند مشاوره و راهنماییهایی را ارائه دهند.
این مقام انتظامی در ادامه با اشاره به این که همواره حضور مشاور و مددکار پلیس به جهت جنبههای پیشگیری از جرائم در جامعه کاملا احساس میشود، گفت: امروزه استفاده از توانمندیهای مشاوران رویکردی معقولانه به نظر میرسد چراکه افرادی که از نظر اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دچار مشکل یا بزهی میشوند که گاها مشکل آنان از طریق قضایی قابل حل نیست، با حضور مشاوران و مددکاران در کلانتریها و انجام اقدامات تخصصی میتوان از مراجعه افراد به دادگاهها جلوگیری کرد.
وی با تأکید بر فلسفه حضور پلیس در جامعه با رویکرد مبارزه با جرائم، بیان داشت: پلیس با جلوگیری از وقوع جرائم و مبارزه با مجرمان امنیت جامعه را تأمین میکند که با توجه به پیچیدهتر شدن جرائم و تغییر رویکرد پلیس نسبت به جرم، از رویکردی سلبی به رویکردی نرم همراه با ظرافت، هوشمندی و انعطافپذیری تغییر یافته است.
طهماسبی ابراز داشت: کارشناسان مجرب مراکز مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان در زمينههای مختلف خدمات مشاورهای رايگان را به عموم هم استانیها ارائه میدهند.
این مقام انتظامی با تأکید بر ضرورت و اهمیت کار مشاوران و مددکاران گفت: وجود مددکار و مشاور در کلانتریها بایستی تقویت شود و برابر ابلاغیه هیئت رئیسه فراجا راهاندازی صددرصدی دوایر مشاوره و مددکاری کلانتریها از اولویتهای کار پلیس در سال جاری است.
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس خراسان رضوی با اشاره به این که مراکز مشاوره، امین مردم هستند، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۲ هزار و ۹۲۳ نفر به مراکز مشاوره و مددکاری پلیس استان مراجعه کردهاند.
طهماسبی همچنین به مصالحه ۶۷ درصدی پروندههای ارجاعی به واحدهای مددکاری اجتماعی کلانتریهای سطح استان اشاره کرد و ابراز داشت: در این رابطه ۱۵ هزار و ۱۷۷ پرونده مصالحه و ۶ هزار و ۸۲۰ پرونده نیز به مراجع قضائی ارسال شده است، همچنین در چهار ماهه ابتدای امسال ۷۰۷ مشاوره تلفنی توسط کارشناسان مرکز مشاوره آرامش انجام شده است.
طهماسبی تصریح کرد: مشاوران و مددکاران با حضور در مدارس، مساجد، حسینیهها، مراکز فرهنگی اقدام به پرپایی جلسات مشاوره فعال میکنند که از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۳۲۳ جلسه مشاوره فعال برگزار شده است. همچنین میتوان به اقدامات دیگری از جمله برگزاری جلسات بهداشت روان، مشاوره گروهی در مرکز مشاوره پلیس، برگزاری جلسات تعاملی با دستگاهها و سازمانوها در جهت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و برگزاری نمایشگاههای آسیبهای اجتماعی توسط کارکنان انتظامی در دوایر مشاوره و مددکاری کلانتریها اشاره کرد.
این مقام انتظامی تصریح کرد: با بررسی صورت گرفته اکثر مراجعهکنندگان به مرکز مشاوره آرامش پلیس خراسان رضوی از نحوه خدماترسانی و عملکرد مشاوران رضایت داشتهاند و تمام اقشار و همشهریان و هم استانیها عزیز میتوانند با مراجعه به این مرکز از خدمات آن بهرهمند شوند.
بر اساس این گزارش؛ مرکز مشاوره آرامش پلیس خراسان رضوی با هدف کاهش بار قضایی و پیشگیری از تشکیل پروندههای دادگستری از سال ۱۳۸۰ راهاندازی و شروع به فعالیت کرد. این مرکز در مشهد در بلوار آزادی– آزادی ۱۵- پلاک ۷ واقع شده است و سامانه تلفن پاسخگو صدای مشاور به شماره ۰۹۶۵۸۹ نیز آماده ارائه خدمات مشاوره تلفنی به هم استانیهاست.
انتهای پیام/