به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قزوین، «داراب بیروندی» مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین در بازدید از خبرگزاری دفاع مقدس استان قزوین که به مناسبت روز خبرنگار انجام شد، اظهار داشت: تکمیل شبکه فاضلاب شهر شال از دیگر طرح های مهم حوزه آبفا در استان قزوین به شمار می رود.
وی ادامه داد: این پروژه آماده بهره برداری است و امیدواریم شاهد مشارکت شهروندان این شهر در برقراری انشعاب باشیم.
این مسئول ادامه داد: تصفیه خانه فاضلاب آبگرم نیز دارای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تصفیه خانه مقدماتی مهرگان نیز از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین افزود: به زودی نیز کلنگ آب رسانی از سد طالقان به مهرگان با حضور وزیر نیرو به زمین زده می شود و مقرر است این پروژه عظیم طی یک سال عملیاتی و به بهره برداری برسد.
وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح جهاد آبرسانی در روستاهای قزوین،گفت: مشکل آب بسیاری از روستاها مرتفع شده و همچنین با استفاده از اعتبارات محرومیت زدایی مقرر است بیش از ۲۰۰ روستا مرتفع شود.
در پایان بیروندی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین از مسئول خبرگزاری دفاع مقدس استان تجلیل کرد.
انتهای پیام/