به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاعپرس، امیر سرتیپ خلبان «حمید واحدی» فرمانده نیروی هوایی ارتش در مراسم بزرگداشت آزادگان این نیرو که در ستاد فرماندهی نهاجا برگزار شد، با گرامیداشت یاد و نام شهدا اظهار داشت: در جهان امروزی تهدیدات شکل متفاوتی به خود گرفته است و تنها مرزهای قراردادی جغرافیایی مورد هجوم نیستند.
امیر سرتیپ واحدی ادامه داد: امروز دشمن در جنگ ترکیبی به تمامی داشتههایمان حمله کرده است و یکی از موارد ارزشمند که نباید از آن غفلت کنیم، گنجهای دوران دفاع مقدس هستند.
فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه همواره باید آماده باشیم و نباید دچار غفلت شویم، تصریح کرد: امروز اعتقادات و افتخارات ما مورد تهاجم جدی قرار گرفته و دشمن با استفاده از غفلتهای ما با تمام ظرفیت خود به میدان آمده است.
وی با بیان اینکه برای دفاع از این سنگرها و خاکریزها به حماسهآفرینی آزادگان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس در جبههی جهاد تبیین نیازمندیم، افزود: در واقع شما عزیزان مردان رزمآزمودهاید و بیان خاطرات، ثبت و ضبط آنها و تشریح نقش نیروی هوایی در دوران دفاع مقدس یک ضرورت غیرقابل اغماض است.
امیر واحدی خاطرنشان کرد: نیروی هوایی در شش ماهه نخست دوران دفاع مقدس با انجام هزار و ۳۴۶ عملیات بمباران هوایی در پروازهای برونمرزی، همه مراکز نظامی و تأسیسات زیربنایی و اقتصادی دشمن بعثی را مورد حمله قرار داد و تنها در عملیات بیتالمقدس (آزادسازی خرمشهر) در مجموع سه هزار و ۵۷۷ عملیات هوایی بمباران تهاجمی و ترابری تاکتیکی توسط نیروی هوایی ارتش انجام گرفت که نباید در گرد و غبار تاریخ گم شود.
فرمانده نهاجا با بیان اینکه این نیرو در طول دفاع مقدس بالغ بر ۲۱۲ هزار و ۷۶۰ سورتی پرواز جنگی، ترابری، سوخترسانی و شناسایی انجام داده است، گفت: نیروی هوایی ارتش نهتنها در جنگ تحمیلی بلکه بعد از آن هم همواره در خط مقدم بوده است که از جمله میتوان به عملیاتهای مختلف مردمیاری، حضور در محور مقاومت و... اشاره کرد.
وی با اشاره به نقش ارزشمند و صبوری خانواده معظم شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگان، تأکید کرد: باید نقش خانوادههای عزیز شهدا، جانبازان، آزادگان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس تدوین شود و بخشی از جهاد تبیین، پرداختن به همین موضوعات است.
امیر واحدی با تأکید بر اینکه باید حماسهآفرینیها در دوران دفاع مقدس برای نسل جدید بازگو شود، یادآور شد: جوان نسل امروزی شهید «حسین لشگری» را فقط به اندازهی یک اسم شنیده و میشناسد و هیچ شناختی از ۱۸ سال اسارت و ایستادگی سیدالاسرای ایران ندارد که این مایه تأسف است؛ لذا افتخارآفرینیها و ایثارگریهای دوران جنگ تحمیلی باید برای همه نسلها تبیین شود.
انتهای پیام/ 271