مدیر ادبیات اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس قم:

زندگینامه‌نویسی از مهم‌ترین بخش‌های مستندنگاری در حوزه دفاع مقدس است

«رسولی» گفت: زندگینامه نویسی یکی از مهمترین بخش‌های مستندنگاری در حوزه ادبیات دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت است و نویسندگان این عرصه بایستی با تحقیق و پژوهش به آن بپردازند.
کد خبر: ۶۱۳۳۵۵
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۴ - 29August 2023

زندگینامه نویسی از مهم‌ترین بخش‌های مستندنگاری در حوزه دفاع مقدس است

«وحید رسولی» مدیر ادبیات و هنری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در قم اظهار داشت: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی، اهمیت مستند بودن و جلوگیری از تحریف در روایت جهاد و مقاومت و زندگی شهدا بر کسی پوشیده نیست.

وی افزود: در همین راستای جلوگیری از خطر تحریف و فراموشی حماسه عاشورایی دفاع مقدس است که تلاش نویسندگان متعهد ارج و قرب پیدا می‌کند.

رسولی با اشاره به برگزاری کارگاه مستند نگاری دفاع مقدس با موضوع زندگی‌نامه نویسی که بتازگی به صورت ویدئو کنفرانس با حضور نویسندگان حوزه خاطره نویسی در سالن جلسات موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم برگزار شد، گفت: وجود چنین کارگاه‌هایی علاوه بر ارتقاء توان نویسندگان، فرمایش مقام معظم رهبری را نیز بخوبی جامه عمل می پوشاند.

وی با تاکید بر ضرورت تحقیق و پژوهش قبل از نگارش و اینکه در مستندنگاری، تحقیق بر تدوین مقدم است، عنوان کرد: اگر بخواهیم به وقایع تاریخی ارزش دهیم تا در بزنگاه‌های تاریخی دستخوش تغییر و تحریف نشوند، باید پژوهش را اصل قرار دهیم و یک مستند نگار قبل از اینکه بخواهد مولف یا مدون باشد، باید محقق خوبی باشد و بتواند حق واقعه را درک و پس از آن اقدام به نگارش مطلب نماید.

گفتنی است: در کارگاه مستندنگاری که بتازگی بصورت ویدئوکنفرانس بین مراکز استان‌ها و با میزبانی استان مازندران برگزار شد، نصرت‌الله محمودزاده، استاد شاخص حوزه زندگی‌نامه نویسی و خاطره و نویسنده کتاب‌هایی همچون مسیح کردستان به تبیین موضوع کارگاه مستندنگاری پرداخت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار