استاندار مازندران:

نمادهای دفاع مقدسی در شهرهای مازندران جانمایی شود

«حسینی‌پور» با تأکید بر جانمایی نمادهای دفاع مقدسی در شهرهای مازندران، به شهدای دانشجوی استان اشاره کرد و خواستار جانمایی نماد‌های دفاع مقدس با محوریت شهدای دانشجو در دانشگاه‌های استان شد.
کد خبر: ۶۱۴۱۰۷
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۵ - 02September 2023

نمادهای دفاع مقدسی در شهرهای مازندران جانمایی شودبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ساری، «سید محمود حسینی پور» استاندار مازندران عصر امروز در جلسه هیأت امنای مرکز فرهنگی و شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران که با حضور سرهنگ «محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران، سردار «عبدالله ملکی» مشاور رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در امور استان‌های شمالی، مدیران دستگاه‌های اجرایی، پیشکسوتان، اصحاب رسانه و حضور وبیناری فرمانداران و فرماندهان سپاه نواحی در سالن شهید رجایی استانداری مازندران برگزار شد، با گرامیداشت یاد و نام ۱۰ هزار و ۴۴۰ شهید دوران دفاع مقدس استان از اربعین به عنوان بزرگترین راهپیمایی صلح آمیز و مودت آمیز جامعه انسانی یاد کرد و اظهار داشت: عظمت این راهپیمایی از اثر بمب‌های هسته‌ای و سلاح‌های اتمی و کشتارجمعی بیشتر است.

استاندار مازندران با بیان اینکه کاخ عنکبوتی ظالمان جهان را راهپیمائیان اربعین به لرزه درآورد، افزود: عظمت راهپیمایی میلیونی اربعین، لرزه به اندام رژیم کودک کش اسرائیل انداخت و رسانه‌های تحت پوشش این رژیم و استکبار جهانی بایکوت خبری راهپیمایی اربعین را در دستور کار دارند.

حسینی پور ادامه داد: رسانه‌های بیگانه غربی که تجمع ۲۰ نفره را با بوق و کرنا به تصویر می‌کشیدند و علیه آزاد نبودن زنان ایران اسلامی شعار «زن، زندگی، آزادی» سر داده بودند اکنون حضور زنان را در کنار مردان که به راحتی و آزادانه ۷۰ کیلومتر را در شرایط آب و هوای متفاوت هم مقدم با زائرین اربعین طی می‌کنند را بایکوت خبری می‌کنند.

استاندار مازندران با بیان اینکه دفاع مقدس، فرهنگ مقاومت و عمق راهبردی جمهوری اسلامی ایران در نهضت اسلامی در عصر حاضر است، گفت: دفاع مقدس از ماندگارترین حماسه‌های ملت دین‌مدار ایران اسلامی است که پیامد‌های ارزشمند و عظیمی در حوزه‌های سیاسی، امنیتی، نظامی، فرهنگی و ... در جهان به همراه داشت.

وی با گرامیداشت یاد و نام سردار شهید حاج «قاسم سلیمانی» به عنوان نماد شهدای دفاع مقدس و جبهه مقاومت یاد کرد و اذعان داشت: اگر امروز امنیت داریم و کشور‌های منطقه حتی کشور‌های حوزه شرق در مقابل استکبار جهانی احساس امنیت می‌کنند، به برکت ارزش‌های دفاع مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

حسینی پور به پیشرفت‌های علمی، نظامی، امنیتی، پزشکی و ... جمهوری اسلامی به پشتوانه توان داخلی اشاره کرد و ادامه داد: دفاع مقدس نماد انسانیت، شجاعت، ولایت پذیری، اطاعات پذیری و ... است.

وی بیان کرد: به برکت ایثار رزمندگان دفاع مقدس در امنیت و آسایش به سر می‌بریم، اما متاسفانه در معرفی ارزش‌های دفاع مقدس در ابتدایی‌ترین سطح قرار داریم.

وی با ابراز تاسف از اینکه برخی‌ها حرف زدن از دفاع مقدس را مایه خجالت می‌دانند، اظهار کرد: معتقدیم دفاع مقدس ملاک شجاعت و مقاومت ملت شریف ایران اسلامی است.

استاندار مازندران با بیان اینکه رزمندگان دفاع مقدس به تاسی از واقعه عاشورا در برابر رژیم بعث عراق صف آرایی کردند، گفت: ناهنجاری امروز جامعه به این جهت که برخی از غرب زدگان داخلی فرمان انقلاب را کج کردند، و علیه ارزش‌های دفاع مقدس جمهوری اسلامی ایران تحریف و سیاه نمایی دستاورد‌های نظام را پیش گرفته اند.

وی با بیان اینکه تمام شئون جمهوری اسلامی ایران از دفاع مقدس است، ادامه داد: در استان مازندران رزمندگان اسلام در جبهه‌های حق علیه باطل با تقدیم ۱۰ هزار و ۴۴۰ شهید برای حفظ کیان جمهوری اسلامی ایران خوش درخشیدند و باید نماد‌های دفاع مقدس در این خطه از شمال کشور برپا شود.

حسینی پور با بیان اینکه در استان مازندران نماد‌هایی از دفاع مقدس که عمق حضور مردم در دفاع مقدس را نشان دهد دیده نمی‌شود، گفت: در ساری به عنوان مرکز استان نمادی از دفاع مقدس سراغ نداریم؛ پارک‌ها و بوستان‌های بیشماری در ساری ایجاد شد، اما نمادی از دفاع مقدس در این مراکز تفریحی جانمایی نشده است.

وی از نمادسازی دفاع مقدس به عنوان بهترین شیوه و روش برای دفاع فرهنگی در مقابل تهاجم فرهنگی یاد کرد و افزود: رزمندگان مازندرانی در دفاع مقدس اسطوره‌های اخلاقی، علمی، فرهنگی، دینی و اجتماعی بوده اند باید نماد‌های دفاع مقدس بین نوجوانان و جوانان فرهنگ سازی شود.

حسینی پور با تأکید بر جانمایی نمادهای دفاع مقدسی در شهرهای مازندران، به شهدای دانشجوی استان اشاره کرد و خواستار جانمایی نماد‌های دفاع مقدس با محوریت شهدای دانشجو در دانشگاه‌های استان شد.

استاندار مازندران با بیان اینکه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران در کریدور شمال به جنوب و کریدور شرق به غرب واقع شده گفت: باید از این ظرفیت به عنوان مقصد گردشگری مذهبی بهره گرفته شود.

وی با تأکید بر اینکه نماد‌های دفاع مقدس باید به مسافران و گردشگران معرفی شود، گفت: تکمیل مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران بزرگترین رسالت است و یک کار دلی محسوب می‌شود.

استاندار مازندران با بیان اینکه بهترین سبک مدیریتی سبک مدیریت دفاع مقدس است، گفت: در جنگ اقتصادی باید با سبک مدیریتی دفاع مقدس به مقابله با دشمنان رفت.

وی با بیان اینکه امروز در جنگ ترکیبی دشمنان نسل جدید مورد تهاجم قرار گرفته‌اند، خاطرنشان کرد: دفاع مقدس برای همه عرصه‌های زندگی ما پیام دارد و باید بروزرسانی و به نسل جدید با ادبیان درست انتقال پیدا کند.

حسینی پور با اشاره به اینکه لشکر ۲۵ کربلا یکی از نماد‌های دفاع مقدس و نماد عظمت و اقتدار رزمندگان استان مازندران است، اذعان داشت: شهدا نماد اخلاق، معرفت، معنویت و صداقت هستند و باید این نماد‌ها به زیبایی و با شیوه هنرمندانه به نسل امروز و جامعه معرفی شوند.

در این مراسم «حسینی پور» استاندار مازندران با اهدای لوح سپاس از مجاهدت‌های سردار «عبدالله ملکی» در دوره خدمت در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران تقدیر کرد و وی را به عنوان مشاور ارشد استاندار مازندران در امور دفاع مقدس استان مازندران معرفی کرد.

سردار ملکی به تازگی حکم مشاور رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در امور استان‌های شمالی را از سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس دریافت کرده است.

همچنین اعضای دائمی هیأت امنای مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان مازندران توسط سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مشخص شدند و حکم مسئولیت‌شان توسط استاندار مازندران اهدا شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها