استاندار مازندران:

صادرات از مبدأ مازندران باید طبق مقولات دانش بنیان گسترش یابد

«حسینی پور» گفت: صادرات از مبدا مازندران باید طبق مقولات دانش بنیان به خصوص الکترونیکی شدن توسعه صادرات گسترش بیابد.
کد خبر: ۶۱۵۲۹۱
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۲ - 09September 2023

صادرات از مبدأ مازندران باید طبق مقولات دانش بنیان گسترش یابدبه گزارش دفاع‌پرس از ساری، «سید محمود حسینی پور» استاندار مازندران امروز در جلسه توسعه صادرات مازندران، صادرات محصولات کشاورزی را بزرگترین ظرفیت برای توسعه اقتصادی و اشتغالزایی استان دانست و اظهار داشت: با وجود سه بندر مهم به خصوص بندر امیر آباد و قرار گرفتن در مرکز کریدور شمال - جنوب، مازندران محل رجوع کل صادر کنندگان خواهد شد.

وی با بیان اینکه تلاش همه مسوولان طی سال‌های پس از انقلاب برای پیشرفت این خطه بوده است، افزود: اگر به مرحله‌ای از عقب ماندگی رسیده‌ایم، به این دلیل است که به منطقه دریای خزر با محوریت شمال اصلا توجه نشده است.

حسینی پور وضعیت فعلی قرار گرفتن مازندران به عنوان هاب صادرات بین کشور‌های حاشیه دریای خزر را فرصت بی‌نظیری که دولت سیزدهم زمینه آن را فراهم کرده، توصیف کرد و بیان داشت: بدانید برای رسیدن به هدف در جنگ اقتصادی قرار داریم، صادرات از مبدا مازندران باید طبق مقولات دانش بنیان به خصوص الکترونیکی شدن توسعه صادرات گسترش بیابد.

استاندار مازندران با بیان اینکه همه سرمایه‌گذاران در حوزه صادرات مورد حمایت دولت هستند، بیان کرد: هر شرکت و فردی که آمادگی دارد تا همانند شرکت روماک گستر کار کند، مورد حمایت ویژه استانداری مازندران است.

وی با بیان اینکه مقاومت در اجرای صادرات به روش سنتی عامل عقب افتادگی مازندران است، گفت: امروز صادرات محصولات کشاورزی از مبدا استان باید طبق مقررات کشور‌های هدف انجام شود.

استاندار مازندران، نقش اتاق بازرگانی را محوری در توسعه اقتصادی مازندران در حوزه صادرات دانست و بیان کرد: اتاق بازرگانی استان باید در همه حوزه‌ها چابک شود و ایجاد بانک اطلاعاتی در حوزه محصولات مختلف صادراتی به خصوص کشاورزی باید سامانه‌ای شود.

حسینی پور تصریح کرد: خروج بی‌کیفیت محصولات کشاورزی مازندران ناشی از بی‌نظارتی است، تاکید می‌کنم امروز با توجه به گسترش دیپلماتیک ایران با محوریت مازندران با کشور‌های cis به خصوص روسیه، تفکر فضای باز صادرات برای هر گونه محصولات به کشور‌های منطقه منسوخ شده است.

استاندار مازندران گفت: کشاورزی صنعتی استان نیاز به پشتیبانی بانک‌ها به خصوص بانک تخصصی کشاورزی دارد.

حسینی پور با بیان این که مردم مازندران سپرده‌های خود را در بانک کشاورزی انجام بدهند تا با تقاضای ما از این بانک حمایت حرفه‌ای شود، ادامه داد: حمایت حرفه‌ای از کشاورزان در رابطه با پرداخت تسهیلات باید سمت و سوی سپرده گذاری‌های بهره برداران به همان بانک شود.

استاندار مازندران توسعه کشاورزی صنعتی در حوزه گل و گیاه و تولیدات گلخانه‌ای در استان را مهم توصیف کرد و اظهار داشت: کشاورزی صنعتی مازندران به پشتیبانی سرمایه در گردش بانک‌ها نیازمند است.

حسینی پور صادرات محور کردن تولیدات محصولات کشاورزی مازندران را یک برنامه اساسی در توسعه اقتصادی دانست و اذعان داشت: اگر چه هنوز بخش اعظمی از تولیدات کشاورزی مازندران سنتی است و با این روش صادرات صورت نمی‌گیرد، اما در دو سال اخیر ظرفیت‌های خوبی برای رسیدن به صادرات محور شدن در استان بوجود آمده است.

وی با اظهار اینکه تامین مالی از سوی بانک کشاورزی برای صادرات محور کردن محصولات کشاورزی مازندران ضروری است، گفت: منابع بانک کشاورزی مازندران باید به درستی برای استفاده از تولیدات محصولات کشاورزی استان مصرف شود.

استاندار مازندران با هشدار به شرکت‌های کشتیرانی داخل کشور، گفت: هرگونه تعلل در تامین کشتی از سوی شرکت‌ها برای صادرات محصولات کشاورزی مازندران که فساد پذیرند، پذیرفتنی نیست.

حسینی پور با بیان اینکه پیشنهاد ایجاد شرکت کشتیرانی در مازندران را داریم، بیان داشت: در صدد هستیم تا با همکاری بیشتر کشور‌های همسایه دریای خزر، چند فروند کشتی را در اختیار بگیریم.

وی تصریح کرد: با توجه به قرار گرفتن مازندران در کریدور شمال - جنوب و فعالیت سه بندر، حداقل ۱۰۰ کشتی باید در اختیار داشته باشد.

استاندار مازندران، راه اندازی رو رو کامیون را در بندر امیرآباد تا پایان سال جاری ضروری دانست و گفت: البته همچنان پیگیر استفاده از ظرفیت هواپیمای کارگو هستیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها