راهاندازی قرارگاه جهاد تبیین برای مقابله با جنگ ترکیبی است

به گزارش خبرنگار دفاعپرس از زنجان، سردار «یدالله جوانی» معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز در قرارگاه جهاد تبیین استان زنجان اظهار داشت: راهاندازی قرارگاه جهاد تبیین برای مقابله با جنگ ترکیبی است که دشمن با سرمایهگذاری فراوان و با تمرکز جنگ شناختی در حال انجام آن است.
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مجموعهای از موفقیتها وجود دارد، اضافه کرد: در یک جهاتی هم موفقیتها چشم گیر نبود و در مواردی هم مشکلاتی وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه وجود برخی مشکلات برای مردم و نظام آزاردهنده است، خاطرنشان کرد: مشکلات ما محصول سیاستگذاری کلان نظام نیست بلکه محصول توجه نکردن به سیاستها و تدابیر رهبری است.
سردار جوانی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی عبارتهای تکاندهندهای مثل ناتوی فرهنگی و تهاجم فرهنگی را سالها پیش مطرح کردند، متذکر شد: نتیجه غفلت از این موضوعات آن است که امروز میبینیم.
معاون سیاسی سپاه پاسداران با بیان اینکه امروز تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی جهاد تبیین و امید آفرینی است، گفت: دشمن بر ایجاد یاس و بد بینی در جامعه تمرکز کرده است.
وی با بیان اینکه در برابر جنگ ترکیبی، جهاد تبیین یک اولویت راهبردی دارد، عنوان کرد: در جنگ شناختی دشمن دنبال تصرف قلبها و مغزها است.
انتهای پیام/


