به گزارش دفاعپرس از کرمان، «رمضان فاریابی» در سوم فروردین ۱۳۲۵ در روستای ساردوئیه از توابع شهرستان جیرفت به دنیا آمد.
وی تا پایان مقطع ابتدایی درس خواند. سال ۱۳۵۱ ازدواج کرد و صاحب چهار پسر و چهار دختر شد. پاسدار بود، هجدهم آذر ۱۳۶۱ در فاو بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.
بخشی از وصیتنامه شهید فاریابی:
برادران، عزیزان و ای مردم شهیدپرور ایران! ما که میگوییم مسلمانیم و ادامهدهنده راه شهدا هستیم، نکنیم کاری را که مردم کوفه شویم که به قهر و عذاب خدا گرفتار میشویم. ای برادران و عزیزان و خانواده محترم و همسر مهربانم! به شما بگویم که همه با هم و با مشت گره کرده به این منافقین ضد خلقی و این نوکران تربیت شده ریگان میگوییم: ما فریب شما را نمیخوریم؛ و هر کجا که بخواهند علیه جمهوری اسلامی برخیزند تا ریشه کن کردن آنها از پای نمینشینیم و تا آخرین قطرات خونمان در راه عملی کردن این نعمت بزرگ الهی با دشمنان اسلام میجنگیم.
همسر مهربانم خداوند به شما اجری عظیم و صبری پایان ناپذیر عنایت کند، چون شما از اوایل زندگی زحمات بسیار متحمل شدید و از هر مشکل و مشقتی، ابرو خم نکرده و در زندگی همکاری بیدریغ کردید و در کار دین مانند نماز و روزه هم تا سر حد امکان کوتاهی نکردی که البته من زبان گویای قدردانی شما را ندارم.
از نماز اول وقت، نماز جمعه و جماعات و جلسات اسلامی و رفتن به مسجد لحظهای غفلت نکنید.
با از دنیا رفتن و شهادت یک فرد، دین و قرآن از بین نمیرود. سعی کنید دین خود را نگهداری کنید تا از دست شما نرود. مال و جاه و زندگی و فرزند و همسر، آخرت انسان و دین نمیشود. اگر قرآن و اسلام باشد همه چیز هست و این جان و مالها بیهوده از بین نمیرود.
انتهای پیام/