در گفت‌و‌گو با دفاع‌پرس مطرح شد؛

نماینده مجلس شورای اسلامی: اراده نظام این است، برد موشک‌ها فعلاً ۲۰۰۰ کیلومتر باشد/ در صورت تهدید منافع ایران پاسخ قاطعی می‌دهیم

توسلی گفت: اراده نظام بر این است که برد موشک‌های نقطه‌زن فعلاً ۲۰۰۰ کیلومتر باشد، این آمادگی وجود دارد که در محدوده ۲۰۰۰ کیلومتر هر کشوری که منافع ایران را تهدید کند، پاسخ قاطع دریافت کند.
کد خبر: ۶۲۰۵۶۱
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۰۳:۱۵ - 07October 2023

نماینده مجلس شورای اسلامی: اراده نظام این است، برد موشک‌ها فعلاً 2000 کیلومتر باشد/ در صورت تهدید منافع ایران پاسخ قاطعی می‌دهیم«فتح‌الله توسلی» نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اخبار داخلی دفاع‌پرس، با اشاره به پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور ۳ توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: در حوزه هوافضا و مسائل فضایی به طور کلی دو بخش درگیر هستند که غالباً به عرصه فناوری‌های نظامی و دفاعی بر می‌گردد.

توسلی افزود: بخش اول پرتاب کننده‌ها هستند، کار اصلی پرتاب کننده این است که موشک تا زمانی که به فضا ارسال می‌شود آن را هدایت کند، پرتاب کننده‌ها از سیستم بسیار پیچیده‌ای برخوردار هستند که نیاز به دستیابی به علوم زیادی دارد، این سیستم پیچیده که نیاز به دانش بالایی دارد در اختیار هر کشوری نیست، به همین جهت برخی دولت‌ها از ظرفیت کشور‌های صاحب فناوری استفاده می‌کنند.

نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران به همت جوانان و دانشمندانی مانند شهید طهرانی مقدم در حوزه پرتاب کننده‌ها به مرحله‌ای رسیده‌ایم که هیچ نیازی به خارجی‌ها نداریم و دنیا فهمیده است که ایران در حوزه فضایی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران انواع و اقسام موشک‌های نقطه‌زن را به واسطه تکیه بر توان متخصصان خود تولید می‌کند، گفت: این موشک‌ها به صورت نقطه به هر نقطه‌ای که اراده شود اصابت می‌کند، اراده نظام بر این است که برد موشک‌های نقطه‌زن فعلاً ۲۰۰۰ کیلومتر باشد، این آمادگی وجود دارد که در محدوده ۲۰۰۰ کیلومتر هر کشوری که منافع ایران را تهدید کند، پاسخ قاطع دریافت کند.

توسلی تصریح کرد: بخش دوم مربوط به مسائلی دفاعی است، ما علاوه بر کاربرد نظامی موشک، از کاربرد علمی آن یعنی ماهواره نیز بهره می‌بریم، ماهواره‌ها خود به دو بخش نظامی و غیر نظامی تقسیم می‌شوند که خوشبختانه ما به دانش پیشرفته ساخت ماهواره نیز دست پیدا کرده‌ایم، حضور ایران در فضا نه تنها یک نیاز است، بلکه ضرورت تلقی می‌شود.

نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: کشور‌های مستکبر قطعاً امکاناتی مانند ماهواره و ... را در اختیار کشور‌های مستقلی مانند ایران قرار نمی‌دهند، بنابراین، ما می‌توانیم اطلاعات حاصل از ماهواره‌های خود را به کشور‌های دوست و هم‌پیمان قرار دهیم و همبستگی خود با آنان را افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه عمق نگرانی‌های آمریکایی‌ها بعد از پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور ۳ با واکنش‌های مقامات این کشور مشهود بود، گفت: مسئولان آمریکایی مطرح می‌کردند که ایران به فناوری‌هایی دست پیدا کرده است که می‌تواند از آن برای کاربرد نظامی بهره ببرد.

انتهای پیام/371

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار