به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، «حمیدرضا آصفی» کارشناس مسائل بینالملل در گفتوگویی درخصوص عملیات «طوفان الاقصی» که توسط رزمندگان مقاومت فلسطینی از دو روز گذشته علیه رژیم صهیونیستی آغاز شده و تلفات سنگینی از این رژیم گرفته است، اظهار داشت: این حادثه در طول تاریخ ایجاد رژیم صهیونیستی بینظیر و منحصر به فرد است؛ این منحصر به فرد بودن نه بهخاطر تلفات و برخی جزئیات بوده بلکه بهخاطر این است که از سال ۱۹۴۸ تا امروز همیشه رژیم صهیونیستی حملهکننده بوده و کشورهای عربی و یا جنبشهای مقاومت بهصورت تدافعی کار کرده و بهنوعی تلاش کردند ابتکار عمل را از طرف مقابل بگیرند.
وی افزود: در این مورد، حماس و نیروهای مقاومت با برداشت درست اقدامات پیشدستانهای کردند و برای اولینبار رژیم صهیونیستی را در انفعال کامل قرار دادند؛ این مهمترین نکته است.
سخنگوی اسبق وزارت خارجه گفت: رژیم صهیونیستی تا اینجا بازندهی مطلق است؛ اولاً نشان داد آنطور که تبلیغ کرده و گفته بودند که «اطلاعات قوی، امنیت بالا، گنبد آهنین و سپر موشکی داریم و میتوانیم همهجا را کنترل کنیم و اگر پشه در این سرزمین حرکت کند، نیروهای اطلاعاتی ما میدانند» نبوده و این مسئله نشان داد در این موضوعات آنطور که تعریف و تبلیغ کرده بودند، نیستند و بلکه بسیار شکننده و ضعیفاند.
آصفی خاطر نشان کرد: همچنین آمار تلفات صهیونیستها بالاست و برخی منابع عدد ۱۰۰۰ نفر را مطرح کردهاند؛ رژیم صهیونیستی در جنگ ۳۳ روزه با لبنان، کمتر از ۱۶۰ نفر تلفات داده بود، ولی حدود طی دو روز این آمار حدود ۶ برابر شده که نشاندهنده بزرگی واقعه است. این رخداد یک نقطه عطف در سرزمینهای اشغالی و منطقه است و نشان داد علیرغم تبلیغات، عادیسازی روابط کمکی به امنیت رژیم صهیونیستی نمیکند.
وی اظهار داشت: همچنین رهبر معظم انقلاب بهصورت دقیق درباره عادیسازی روابط با این رژیم فرمودند که «روی اسب بازنده شرطبندی نکنید»؛ و مشخص شد که «این اسب خیلی بازندهست» و کشورهای منطقه باید مراقب باشند.
کارشناس مسائل بینالملل بیان کرد: این اقدام، نهتنها اعتماد بهنفسِ نیروهای مقاومت بلکه تودههای مردم را بالا برد و پی بردند که رژیم صهیونیستی چقدر پوشالی است و بهتعبیر قرآن کریم، مانند خانه عنکبوت است.
آصفی تصریح کرد: هماکنون در بین مقامات رژیم صهیونیستی آشفتگی وجود دارد و بعد از این حوادث، دعواها و کشمکشهای داخلیشان نمایان خواهد شد. نتانیاهو ضعیف بود و ضعیفتر هم شد. امت اسلامی و برخی کشورهای اسلامی با موضعگیریهای دوپهلویشان نگذارند این مقاومت سرد بشود؛ الان باید از مردم فلسطین که چنددهه زیر فشار هستند، حمایت صورت بگیرد.
وی اضافه کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی درباره یاسر عرفات گفته بود «از وقتی عرفات اسلحه را زمین گذاشت، همهچیز را از دست داد» کشورهای اسلامی امروز نمیتوانند اسلحه به دست بگیرند، ولی حداقل در اعلام مواضع همراه مقاومت و مردم فلسطین باشند و همدلی و همبستگیشان را نشان دهند.
سخنگوی اسبق وزارت خارجه عنوان کرد: با در نظر گرفتن مجموعهی این قضایا در مییابیم که این تحولات یک اتفاق بینظیر، نقطه عطفی در منطقه و نشاندهنده حقانیت مواضع جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری که همیشه تاکید داشتهاند رژیم صهیونیستی اینطور که از خود تعریف میکند نیست.
آصفی در ادامه سخنان خود پیرامون چرایی این وقایع در منطقه تصریح کرد: انتفاضه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جان تازهای گرفت و کشورهای منطقه به خویشتنشان بازگشته و فهمیدند ملیگرایی و قومگرایی جواب نمیدهد و اسلام میتواند آرمان فلسطین را محقق کند.
وی ادامه داد: تحول بعدی، اقدامات شهید حاج قاسم سلیمانی است و او بهدرستی دشمن را شناخته بود. رژیم صهیونیستی مانند داعش است، اما مردم ظاهر و باطن داعش را فهمیدند، ولی اسرائیل در ظاهر عوامفریبی و مظلومنمایی میکند، ولی باطنش طور دیگری است.
کارشناس مسائل بینالملل با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی اعتماد به نفس را در منطقه تقویت کرد، اظهار داشت: این اتفاقاتی که در منطقه رخ میدهد، میراث شهید سلیمانی است. الان بهتر میفهمیم که چرا آمریکا این شهید را ترور کرد؛ آمریکا میدانست اقدامات شهید سلیمانی فقط خلاصه در داعش نمیشود و اقدامات او موجب شد یک فرهنگ و مکتب بین کشورهای اسلامی نهادینه شود و در اینصورت، رژیم صهیونیستی آسیب میبیند.
آصفی بیان کرد: آمریکاییها به این دلیل با شهید حاج قاسم سلیمانی کینه داشتند و کینهشان را با به شهادت رساندن او به دنیا نشان دادند؛ چون شهید سلیمانی موضوع مقاومت را تبدیل به یک فرهنگ کرده بود. زنده بودن حاج قاسم سلیمانی اگر ۱۰۰۰ حُسن داشت، شهادتش کمتر از آن را ندارد.
وی در پایان عنوان کرد: باید به مقاومت و مردم فلسطین تبریک بگوییم و امیدواریم این وقایع مقدمهای برای سقوط کامل رژیم صهیونیستی بشود.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/ ۱۳۴