با حضور فرمانده کل انتظامی؛

رزمایش دریایی منطقه‌ای با رمز «محمد رسول الله» در خلیج فارس آغاز شد

رزمایش دریایی منطقه‌ای با رمز «محمد رسول الله» در خلیج فارس آغاز شد رزمایش دریایی منطقه‌ای محمد رسول‌الله (ص) ۲ امروز با حضور یگان‌های شناوری مرزبانی هرمزگان، بوشهر، چابهار و قشم در آب‌های نیلگون خلیج همیشه فارس، سواحل بندرعباس و جزیره هرمز آغاز شد.
کد خبر: ۶۲۲۳۱۹
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۰ - 11October 2023

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از هرمزگان، رزمایش دریایی منطقه‌ای محمد رسول‌الله (ص) ۲ صبح امروز (چهارشنبه) با حضور یگان‌های شناوری مرزبانی هرمزگان، بوشهر، چابهار و قشم در آب‌های نیلگون خلیج همیشه فارس، سواحل بندرعباس و جزیره هرمز آغاز شد.

این رزمایش دریایی منطقه‌‎ای با برنامه مقابله با شناورهای متجاوز مرزی، مقابله با شناورهای حامل کالای قاچاق و مقابله با سرقت‌‎های دریایی با حضور «احمدرضا رادان» فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی، سردار «احمدعلی گودرزی» فرمانده مرزبانی فراجا، «مهدی دوستی» استاندار هرمزگان، جمعی از مسئولان کشوری و لشکری و نیروهای دریابانی و مرزبانی در حال اجراست.

هدف از برگزاری رزمایش افزایش توان رزمی مرزبانان مستقر در استان‌های ساحلی و ایجاد ضریب امنیتی در سطح مرزهای آبی خلیج فارس است که با حضور گسترده نیروهای دریابانی هرمزگان، بوشهر و چابهار در حال برگزاری است.

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین