رئیس جمهور: جنایت‌های رخ داده در نوار غزه مصداق جنایت علیه بشریت است

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه آنچه در سرزمین‌های اشغالی و نوار غزه روی می‌دهد، مصداق جنایت علیه بشریت است، گفت: بانیان کشتار مردم بی دفاع فلسطین باید پاسخگوی اقدامات ضدبشری خود باشند.
کد خبر: ۶۲۲۷۱۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۳ - 12October 2023

رئیس جمهور: جنایت‌های رخ داده در نوار غزه مصداق جنایت علیه بشریت استبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در مراسم جشن مهر و آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها و موسسات و مراکز آموزش عالی که در دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز برگزار شد، اظهار داشت: بنابر قوانین و مقررات بین المللی کسانی که دست به این اقدامات می‌زنند و از این جنایات حمایت می‌کنند، باید پاسخگو باشند.

حجت‌الاسلام رئیسی با اشاره به جنایت رژیم صهیونیستی و حامیانش در نوار غزه، گفت: آنچه که در سرزمین‌های اشغالی و نوار غزه علیه مردم روی می‌دهد به عنوان جنایت‌هایی هولناک، مصداق جنایت علیه بشریت است.

رئیس جمهور تصریح کرد: رژیم امریکا باید در این خصوص پاسخگو باشد که چگونه زن و کودک را در برابر هجوم بی رحمانه قرار داده و خانه‌ها را ویران می‌کنند، هرچند که این جنایات مربوط به امروز نیست و بیش از ۷۰ سال است که ویران کردن خانه‌ها و کشتن کودکان و زنان در این سرزمین وجود دارد.

وی با بیان اینکه خداوند متعال مردم فلسطین را همواره مورد عنایت و حمایت خود قرار دهد، اظهار داشت: امیدوارم خداوند متعال به مردم مقاوم فلسطین که طی ۷۵ سال گذشته بخاطر ظلم بزرگی که به آن‌ها شده در رنج و گرفتاری بسر می‌برند، استقامت و پایمردی مرحمت نماید.

رییس جمهور در ادامه با اشاره به پیروزی‌های بزرگی که در روز‌های اخیر نصیب جبهه مقاومت در برابر رژیم غاصب صهیونیستی شده است، تصریح کرد: باید ایام بسیار خجسته پیروزی بزرگ رزمندگان عزیز فلسطینی و مجاهدان راه خدا را تبریک گفت.

افتخارات کشور مرهون دانشگاه‌ها است

حجت‌الاسلام رئیسی اظهارداشت: اینکه من بار‌ها گفتم دانشگاه‌ها اتاق فکر و اندیشه ورزی دولت است، تعارف نیست بلکه یک حقیقت است.

به هیچ عنوان نباید وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد از اینکه دانشجو و استادی نظری مخالف آن‌ها دارند و این بحث ابراز می‌شود، ابایی داشته باشند. اگر بحث و نظری هست و در این زمینه دیدگاه مخالف و انتقادی داشته باشند ایرادی ندارد؛ البته تا قبل از آن که تصمیم به مصوبه و قانون تبدیل شود مناسب است و ایرادی نسبت به آن نیستوی با بیان اینکه دانشگاه، دانشجویان، پژوهشگران و محققان می‌توانند نظام مسائل کشور را به خوبی ببینند و استخراج کنند و بر اساس اولویت برای آن‌ها راه حل پیدا کنند، ادامه داد: باید دانشگاهیان ما استقبال مسئولین را همراه خودشان داشته باشند و مسئولان هم باید احساس مسئولیت و تعهد کنند تا دانشگاه بتواند حل مساله کند.

حجت‌الاسلام رئیسی تصریح کرد: افتخارات کشور ما مرهون دانشگاه است و اگر در صنعت هسته ای، نظامی، صنایع، معدن و کشاورزی موفق هستیم همه مربوط به دانشگاه است؛ اگر امروز بیش از ۹ هزار شرکت دانش بینان در کشور فعال می‌کند مربوط به محصول خروجی از دانشگاه‌ها است.

نوآوری‌های پزشکی شیراز برای کشور افتخار آمیز است

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اینکه نوآوری‌های پزشکی در شیراز برای کشور افتخار آفرین است، گفت: گردشگری سلامت در این استان فعال شده است و بسیاری افراد از کشور‌های همجوار ایران ترجیح می‌دهند به جای اینکه به اروپا بروند، در شیراز مسائل درمانی خود را پیگیری کنند و در بیمارستان‌های این شهر تحت معالجه متخصصان ایرانی قرار گیرند.

حجت‌الاسلام رئیسی اظهارداشت: انتخاب شیراز به عنوان مرجعی برای انجام امور درمانی به این دلیل است که از نظر تخصص در بالاترین سطح و از جهت درمان بهترین شکل درمانی ارائه می‌شود و علاوه بر آن، هزینه کمتری نیز نسبت به درمان در کشور‌های اروپایی باید پرداخت کنند.

رشته و میزان جذب دانشجو متناسب با شغل باشد

وی در ادامه با اشاره به طرح موضوعات از سوی دانشجویان مبنی بر اینکه هم رشته‌ها و هم میزان جذب دانشجو حتما باید متناسب با شغل باشد، گفت: این حرف درستی است که دانشجو بعد از فارغ التحصیلی احساس نکند برای او شغلی نیست بلکه باید زمینه کار برای دانشجو فراهم باشد و احساس کند که می‌تواند جذب شغل موجود شود.

رئیس جمهور افزود: الان سیاستگذاری بر همین روال پیش می‌رود که دانشجویان بعد از تحصیل به هیچ عنوان، مشکل نبود شغل را احساس نکنند.

نباید نسبت به نظر مخالف دانشجو و استاد ابایی وجود داشته باشد

حجت‌الاسلام رئیسی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان نباید وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد از اینکه دانشجو و استادی نظری مخالف آن‌ها دارند و این بحث و ابراز می‌شود، ابایی داشته باشند، خاطرنشان کرد: اگر بحث و نظری هست و در این زمینه دیدگاه مخالف و انتقادی داشته باشند ایرادی ندارد؛ البته تا قبل از آن که تصمیم به مصوبه و قانون تبدیل شود مناسب است و ایرادی نسبت به آن نیست چراکه بعد از آن و تبدیل شدن به قانون این موارد اخلال ایجاد می‌کند و سخت می‌شود.

رئیس جمهوری تصریح کرد: موارد تا قبل از اینکه مصوب شود، گرفتن نظرات دانشجویان و افراد بسیار مهم است و کمک بسیار بزرگی به غنای مصوبات فرهنگی می‌کند؛ این (گرفتن نظرات موافق و مخالف) به نظر من بزرگترین کمک به شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم و وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد است.

اشتغال در ۲۳ استان ساماندهی شده است

حجت‌الاسلام رئیسی در ادامه با اشاره به اینکه دولت از وعده ایجاد یک میلیون شغل در سال عقب نمانده و این امر در حال تحقق است، گفت: برخی شهر‌ها در جذب نیروی کارگر دچار مشکلاتی هستند، اما مسئله اشتغال در ۲۳ استان ساماندهی شده است.

رئیس جمهوری تصریح کرد: ظرفیت‌های بسیاری در کشور وجود دارد و همه تلاش ما هم این است که این ظرفیت‌ها به کار گرفته شود و همزمان امیدواریم با شکسته شدن بروکراسی‌های خسته کننده بسیاری از مشکلات حل و فصل شود.

وی افزود: تمام تلاش دولت معطوف به این است که نظام اداری ما کارآمد شود و بتوانیم بهره وری را که از مسائل مهم و محوری نظام اداری است به صورت مضاعف افزایش دهیم.

به همه وعده‌های مان وفاداریم

رئیس جمهور با اشاره به اینکه به همه وعده‌های خود وفادار و برای تحقق آن مصمم هستیم اظهار کرد: برای تحقق وعده خود در ساخت چهار میلیون مسکن و دیگر موارد بیان شده با همه وجود تلاش می‌کنیم.

وی افزود: با این حال این شهامت وجود دارد تا اگر موردی محقق نشد دلایل آن را با مردم در میان بگذاریم.
رئیس جمهور ادامه داد: اکنون در ایجاد سالانه یک میلیون اشتغال عقب نیستیم و مساله اشتغال اکنون در ۲۳ استان کشور دیگر بحرانی نیست.

حجت‌الاسلام رئیسی درباره مساله اشتغال تحصیل‌کرده‌ها نیز بیان کرد: زمینه‌های حل این مساله در حال فراهم شدن است و تلاش می‌کنیم تا ظرفیت‌های بسیار کشور برای این منظور به کار گرفته شود.

رئیس جمهور درباره وعده دولت سیزدهم برای ساخت سالانه یک میلیون مسکن نیز گفت: در زمان حاضر یک میلیون و ۵۰۰ واحد مسکونی در مراحل مختلف اجرا قرار دارد.

وی افزود: ساخت مسکن بسیار مهم است و از همین جهت اولویت دولت سیزدهم در شهر‌ها و روستا‌ها است، علاوه بر این قانون نیز ساخت سالانه یک میلیون مسکن را تکلیف کرده است.

حجت‌الاسلام رئیسی عنوان کرد: دولت تمام همت خود را به کار گرفته تا ساخت این واحد‌های مسکونی را به شکل واگذاری زمین و تسهیلات یا واگذاری زمین، تسهیلات و ساخت به سرانجام برساند.

رئیس جمهور یادآور شد: در همین سفر به فارس قرار است ۳۰ هزار واحد زمین برای ساخت مسکن واگذار شود.

وی اذعان کرد: اگر این وعده و دیگر وعده‌ها و حتی مواردی که مطرح نشده، اما خواسته مردم است، محقق نشد حتما این شهامت وجود دارد تا دلایل آن را بیان کنیم.

رئیس جمهور گفت: سالانه یک میلیون زمین مورد نیاز کشور است، اما در دهه گذشته به این نیاز توجه نشده و باید در ابتدا کمبود‌ها جبران شود.

حجت‌الاسلام رئیسی اعلام کرد: دولت سیزدهم مکلف به تکمیل ۲۴۰ هزار واحد مسکن مهر بود که تنها در ۲ سال ۱۰۰ هزار واحد آن را تحویل داده و بقیه نیز در حال اجرا است.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها