برگزاری مراسم یادواره شهید «اشرفی اصفهانی» در کرمانشاه

مراسم گرامیداشت و یادواره شهید «عطا الله اشرفی » فردا (یک شنبه) در کرمانشاه برگزار خواهد شد.
کد خبر: ۶۲۳۱۱۴
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۸ - 14October 2023

برگزاری مراسم یادواره شهید «اشرفی اصفهانی» در کرمانشاهبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمانشاه، مراسم گرامیداشت و یادواره شهید «عطا الله اشرفی اصفهانی» فردا ۰ یک شنبه ۲۳ مهرماه) از ساعت ۱۰ صبح در حسینیه شهدای باغ فردوس شهر کرمانشاه برگزار می‌شود.

این مراسم با حضور خانواده‌های معظم شهدا، پیشکسوتان دفاع مقدس، ایثارگران و مردم شهید‌پرور استان کرمانشاه برگزار خواهد شد.

شهید محراب، آیت اللّه عطاءاللّه اشرفی اصفهانی در سال ۱۲۸۱ هجری شمسی در «خمینی شهر» اصفهان و در خانواده‌ای روحانی و مذهبی، دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی را در زادگاه خود به پایان رساند. سپس در نوجوانی، برای ادامه‌ی تحصیل، راهی اصفهان شد و نزدیک به ده سال از محضر استادان بنام حوزه‌ی علمیه‌ی اصفهان بهره جست. شهید والامقام آیت اللّه اشرفی اصفهانی در بیست سالگی برای ادامه‌ی تحصیل و رسیدن به مقام‌های عالی علمی و معنوی، ره سپار شهر مقدس قم شد تا آینه‌ای گردد پاک و با صفا برای آیندگان.

شهید محراب، آیت اللّه اشرفی اصفهانی برای کسب مقام علمی و معنوی، از شهر اصفهان به حوزه‌ی علمیه‌ی قم هجرت کرد و در آن جا، از محضر آیات ومراجع عالی قدر، بهره‌های فراوان برد. وی مدت دوازده سال در درس مرجع عالی قدر، حضرت آیت اللّه بروجردی (ره) حضور می‌یافت و همه‌ی دروس آن مرجع والامقام را می‌نوشت. شور و شعف ایشان در تحصیل و تحمل سختی‌های زندگی، وصف ناپذیر است. ایشان با اراده‌ای آهنین و با تلاش و کوشش‌های بسیار، در چهل سالگی به درجه‌ی عظیم اجتهاد نایل آمد و ستاره‌ای روشن گر در آسمان تبلیغ دین و فقاهت گردید.

شهید محراب، آیت اللّه اشرفی اصفهانی پس از گذراندن تحصیلات عالیه در حوزه‌ی علمیه‌ی قم و بهره گیری از محضر مراجع بزرگی، چون آیت اللّه حجت (ره) و آیت اللّه العظمی بروجردی (ره) و رسیدن به درجه‌ی عظیم اجتهاد، بنابر دستور مرجع بزرگ جهان شیعه؛ حضرت آیت اللّه العظمی بروجردی (ره) به استان باختران هجرت کرد این درحالی بود که رژیم طاغوت به روحانیان و سخنرانی‌های آنان، بسیار حساس بود، ولی این شهید والامقام با شجاعت فراوان، مسایل سیاسی روز را برای آگاهی مردم بازگو می‌کرد. به همین دلیل، بار‌ها مورد آزار و اذیت نیرو‌های رژیم منحوس پهلوی قرار گرفت.

پس از قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲، ملت رنج دیده‌ی ایران در زیر چکمه‌ی استبداد طاغوت، چون انبار باروتی، آماده‌ی انفجار بود. با چاپ مقاله‌ای توهین آمیز درباره‌ی امام خمینی (ره)، در ۱۹ دی سال ۵۶، مرحله‌ی تازه‌ای از قیام مردم آغاز شد. شهید محراب، آیت اللّه اشرفی اصفهانی در این حرکت توفنده مانند دیگر روحانیان، نقش بسزایی داشت. ایشان با برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای ۱۹ دی و نیز برگزاری مراسم بزرگداشت شهادت آیت اللّه سیدمصطفی خمینی (ره) و ایراد سخنرانی‌های روشن گر، مردم غیور باختران را برای انقلاب بزرگ اسلامی آماده می‌کرد.

پس از پیروزی انقلاب در سنگر نماز جمعه
یکی از عوامل مهمی که در ثبات و تداوم انقلاب اسلامی، نقش ارزنده‌ای داشت نماز سیاسی ـ عبادی جمعه بود. شهید محراب، آیت اللّه اشرفی اصفهانی از جمله رادمردانی است که به فرمان امام خمینی (ره) به امامت نماز جمعه‌ی باختران منصوب شد، تا این بار در صحنه‌ی حفظ و پاسداری از نظام مقدس، اسلامی تلاش و جان فشانی کند.

استکبار جهانی به سرکردگی امریکا که با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، منافع خود را در خطر جدی می‌دید، به توطئه‌های داخلی و محاصره‌ی اقتصادی دست زد. هنگامی که این نیرنگ‌ها ناکام ماند، توطئه‌ی جنگ تحمیلی را برای شکست نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، اجرا کرد. در چنین شرایطی، دمیدن روح شهادت طلبی در میان رزمندگان و دل گرم کردن آنان برای مقابله با دشمن بعثی، بسیار با اهمیت بود. شهید محراب، آیت اللّه اشرفی اصفهانی از جمله عالمان وارسته و مجاهدین در راه حق است که با حضور خود در میدان‌های نبرد و ایراد سخنرانی‌های شورانگیز، روح مقاومت و شهادت را در کالبد جوانان غیور میهن اسلامی می‌دمید و با این اعمال معنوی به آن عزیزان، دل گرمی می‌داد.

دشمن جهان خوار و استکبار جهانی همیشه درتلاش بوده است تا بین امت‌های اسلامی، تفرقه افکند نمید و از انسجام و وحدت آنان جلوگیری کند؛ اما بیداری عالمان دینی ما، همیشه توطئه‌های آنان را نقش بر آب کرده است. شهید محراب، آیت اللّه شرفی اصفهانی از همان بیدار دلان و مجاهدانی است که درباره‌ی وحدت بین شیعه و سنی، رنج‌های فراوانی را متحمل شد. او با انجام مسافرت‌های متعدد به شهر‌های پاوه، جوانرود و روانسر و تشکیل سمینار‌های بی شمار مرکب از ائمه‌ی جمعه سنی و شیعه در استان باختران، در خنثی کردن توطئه‌های تفرقه افکنان داخلی و خارجی، سهم بسزایی داشت.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی و شکست امریکا، این جنایت کار غارت گر آرام ننشست و برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی، چهره‌های بزرگ انقلاب را یکی پس از دیگری ترور کرد. آیت اللّه اشرفی اصفهانی که یکی از یاران دیرینه‌ی امام و از شخصیت‌های شناخته شده و مورد توجه مراجع و حوزه‌های علمیه بود، در پیشبرد انقلاب نیز نقش بسزایی داشت. از این رو، استکبار جهانی و مزدوران داخلی آن‌ها و منافقان از خدا بی خبر، کینه‌ی او را به دل داشتند. آیت الله اشرفی سرانجام پس از دو بار ترور ناکام، در مهرماه سال ۱۳۶۱، به آرزوی دیرینه‌ی خود؛ یعنی شهادت در راه خدا نایل شد و مانند مولایش، امام علی علیه السلام در محراب نماز، تاج زریّن شهادت را بر سر نهاد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار