به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، «سعید کهنسال» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران در کارگاه آموزشی سخنوری و روایتگری پیام آوران ایثار که با محوریت جهاد تبیین در شهرستان بابلسر برگزار شد، با بیان اینکه امیدوارم برگزاری این دوره از کلاسهای آموزشی بتواند در توانمندسازی این مجموعه جهت روایتگری تاثیر گذار باشد و زمینه ساز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شود، اظهار داشت: رویکرد و هدف ما در روایتگری قدرتمند این است که بدانیم مخاطب ما چه کسانی هستند، چگونه نقش خود را ایفا کنیم، اثرات آن باید در اندیشهها و باورهای جوانان و نوجوانان ما به عنوان یک ارزش درونی نهادینه شود تا این نسل نوپا و جوان سعادتمند شوند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به اینکه شهدا عاشق خدا بودند و خداوند هم عاشق شهدا بود، یادآور شد: شهدای عزیز هیج چیز جز خداوند متعال نمیخواستند، تفکر، رفتار، نیت و منش آنان خدایی و خداوند متعال خریدارشان بود.
وی با بیان اینکه شهدا در دوران دفاع مقدس دائم در تلاش بودند، گفت: شهدای گرانقدر ایران اسلامی انتفاع دیگران را بر منفعت خود ترجیح میدادند و این هدف والای آنان همان اوج ایثار شهدای عزیز را میرساند و امروز روایتگری در سایه ایثار اجتماعی محقق خواهد شد.
کهنسال با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: امروز باید همانند دوران هشت سال دفاع مقدس تلاش و کوشش شبانه روزی انجام شود، یادگاران جهاد و شهادت به عنوان آموزگاران عمل هستند که توانستند با اقدامات تبیینی، دوران سخت را با رفتار، اخلاص و روایتگری خود به دلهای مشتاق برسانند. این پیام میتواند به عنوان یک سند بالادستی در مجموعه پیام آوران ایثار برگ زرینی از افتخارات در این حوزه رونمایی شود، امروز ما نیازمند بازنمایی چهرههای فرهیخته ایثارگرانی دلسوز همچون شما هستیم که بتوانند دلهای مشتاق و معنوی جامعه را به خود جلب کنند.
وی افزود: امروز فرهنگ ایثار و شهادت باید با زبان جهاد تبیین بازگو شود، این فرهنگ قدرت بازدارندگی و جنبه حفاظت کننده دارد و خطرات را کم میکند، فرهنگ ایثار و شهادت برای آینده جوانان و نوجوانان که باید ادامه دهنده سیره ناب شهدا باشند، موثر است.
کهنسال با بیان اینکه روایتگری باید از زمان طفولیت شهدا صورت بگیرد و این فرایند یک مسیر زندگی شهدا را نشان میدهد، عنوان کرد: ما نیازمند این هستیم که فرهنگ ایثار و شهادت از فریضه دینی فردی خارج شده و به فریضه اجتماعی تبدیل شود و به صورت میدانی درآید، آنچه در حوزههای مختلف در قالب محصولات فرهنگی کسب میکنیم ترویج و اشاعه آن مهم است یعنی منجر به فضیلتی شود.
وی افزود: امروز ما این اشتیاق و استقبال روایتگری را از سوی والدین معزز شهدا شاهدیم و میبینیم که چقدر این بزرگواران تواضع و اخلاص دارند، شهدای عزیز هم این چنین رفتار را داشتند، شهدا در شرایط سخت در گره گشایی مشکلات مردم سبقت میگرفتند، خودشان را به خطر میانداختند تا دیگران در آرامش باشند و پیش از ظهور قیام کردند و این قیام آنان همان درک بالا و بصیرت افزایی بود.
کهنسال با بیان اینکه شهدا درک صحیحی از مفاهیم اسلام، انقلاب و نظام داشتند، گفت: شهدای عزیز از هیج زخم زبانی بر حذر نبودند با صلابت پا به میدان نبرد حق علیه باطل میگذاشتند و برای رسیدن به اهدافشان تلاش میکردند، امروز آن اندیشههای ناب باید در جامعه ترویج پیدا کند و شما عزیزان پیام آوران ایثار برای ترویج و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت و رسیدن به قلهای که مورد نظر مقام معظم رهبری است، مقدم هستید، چون رفتار شما شهدایی است.
در این دوره آموزشی، اعتماد رئیس پیام آوران ایثار، علیزاده سرپرست معاون فرهنگی بنیاد مازندران و ۵۰ تن از پیامآوران ایثار استان حضور داشتند.
انتهای پیام/ 112