با حضور امیر سرتیپ دکتر نامی؛

مدیرکل جدید بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان معرفی شد

جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گفت: برای موفقیت در راستای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس در زمان حاضر باید تلاش شود تا از مردم و ایثارگرانی که حضور فعال در این عرصه داشته‌اند در زمینه‌های مختلف بهره بگیرند.
کد خبر: ۶۲۴۷
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۱ - 17November 2013

مدیرکل جدید بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان معرفی شد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، امیر سرتیپ دکتر محمدحسن نامی جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان زنجان، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران برآمده از تاریخ ارزشمند اسلامی است و دستآوردهای بسیاری برای کشور خواهد داشت.
 
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران چهار آئینه بلند بالا دارد که شامل انقلاب اسلامی، ولایت، دفاع مقدس و همچنین شهادت است که باید به خوبی به نسل سوم و چهارمنتقل شود.
 
امیر نامی افزود: امسال 165 هزار دانشآموز تحت آموزش ادبیات دفاع مقدس قرار میگیرند و نزدیک به 3000 استاد برای تدریس در رشتههای مختلف دانشگاهی تحت آموزش قرار گرفتهاند.
 
جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تصریح کرد: بار جنگ تحمیلی بر دوش مردم بود و پیروز واقعی جنگ نیز مردم بودند و برای موفقیت در راستای انتقال ارزشهای دفاع مقدس در زمان حاضر نیز باید تلاش شود تا از مردم و ایثارگرانی که حضور فعال در این عرصه داشتهاند در زمینههای مختلف بهره گرفت.
 
در ادامه این مراسم، جلال قربانی مدیرکل پیشین حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان زنجان گفت: در راستای حفظ ارزشهای دفاع مقدس در استان زنجان تا کنون نزدیک به 50 نفر از رزمندگان این دوران با حضور در این اداره خاطرات خود را به صورت تاریخ شفاهی به ثبت رساندهاند.
 
وی ادامه داد: هدف از ثبت و ضبط این تاریخ تدوین آن به صورت کتاب و برای استفاده عموم مردم است و در حال حاضر دو عنوان کتاب از مجموعه این خاطرات در مرحله ویرایش و پیش چاپ قرار دارد.
 
قربانی با اشاره به لزوم توجه به واحدهای درسی دفاع مقدس در سطح دانشگاه تصریح کرد: 22 استاد مشغول به تدریس در سطح دانشگاههای استان هستند و 39 استاد نیز آموزشهای لازم را طی کردهاند.
 
وی با اشاره به برخی از فعالیتهای فرهنگی که در زمینه حفظ یاد و خاطره رزمندگان و ایثارگران صورت گرفته است، تولید مستند، تدوین آلبوم موسیقی، انتشار 14 شماره نشریه، چاپ دو عنوان شعر دفاع مقدس و همچنین نرم افزار موبایلی لالههای نیلگون برای ارسال فرازهایی از وصایای شهدا را از جمله این اقدامات برشمرد.
 
در پایان این مراسم علی مهدیخانی مدیرکل جدید بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان زنجان اظهار داشت: فعالیت در حوزه حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس از عهده یک فرد یا یک نهاد مشخص برنمیآید و باید همه اقشار جامعه در کنار هم و در یک راستا در این زمینه فعالیت داشته باشند.
 
وی افزود: رمز موفقیت رزمندگان در دوران دفاع مقدس تکیه بر معنویت بود و این امر مهم باید در انتقال این ارزشها و ادامه راه آنها مورد توجه قرار بگیرد. نکته مهم در این زمینه استفاده از ظرفیت پیشکسوتان رزمنده و ایثارگرانی است که در دوران دفاع مقدس حضور داشتند.
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار