در نهمین نشست ادبیات جهانی انسان در نهج البلاغه و قرآن:

نقاط اصلی تحریف عاشورا، توسط ابوالقاسم حسینجانی بررسی می شود

ابوالقاسم حسینجانی شاعر و پژوهشگر نهج البلاغه و قرآن، روز چهارشنبه 29 آبان ماه در سالن سلمان هراتی حوزه هنری به نقاط اصلی تحریف عاشورا و عوام زدگی های جوامع در این حوزه خواهد پرداخت.
کد خبر: ۶۲۸۱
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۷ - 17November 2013

نقاط اصلی تحریف عاشورا، توسط ابوالقاسم حسینجانی بررسی می شود

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، ابوالقاسم حسینجانی پژوهشگر نهج البلاغه و قرآن به تفاوت میان  تعریف و تحریف عاشورا  خواهد  پرداخت  و همچنین با نگاهی  واقع بینانه  و حقیقت گرا به تعریف آرامش  در نگاه حضرت اباعبدالله الحسین (ع ) و زیبایی در بیان حضرت زینب کبری (ع ) در مجلس یزیدیان خواهند پرداخت.


این پژوهشگر، همچنین دراین جلسه  به  بررسی  و تعریف  امامت  و عدالت از دیدگاه  قرآن و نهج البلاغه خواهد پرداخت و امامت از دیدگاه قرآن، آن عهدی است که  به ظالمان  نخواهد رسید و تمام سخن امام حسین(ع) در ظهر عاشورا عدل، باز گشت به عدل و اصلاح امور جامعه اسلامی بوده است.


این شاعر یکی ازبزرگترین تحریفات عاشورا را جا به جایی "عدل و اصلاح" با "عشق و شور" بیان کرد و گفت:  بسیاری از شعرای ما در بیان اشعار خود، عشق را جایگزین عدل کرده اند که این بزرگترین تحریفی است که در زمینه عاشورا شده است.


حسینجانی  زمان تحریف عاشورا افزود: تحریف عاشورا، دقیقا در دل عاشورا بوده است زیرا در روز عاشورا یزید و یزدیان با عوام فریبی مردم و با استفاده از جهالت آنان می خواستند حرکت اباعبدالله الحسین (ع) درعاشورا را به نفع خود مصادره کنند و در حرکت اولیه عمر سعد به لشکریان خود می گوید که با کشتن ابا عبدالله الحسین (ع) به بهشت خواهید رفت و در واقع دشمنان امام، می خواستند عاشورا حسینی را در همان روز به عاشورای یزیدی  تبدیل  کنند.


شایان ذکر است نهمین نشست تخصصی ادبیات جهانی انسان در نهج البلاغه  روز یاد شده از ساعت 16  به سالن سلمان هراتی  حوزه هنری  واقع  در خیابان سمیه - نرسیده  به  پل حافظ - حوزه هنری  برگزار خواهد  شد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار