در آئین نکوداشت امنیتسازان فاخر مطرح شد؛
جانشین معاون هماهنگکننده فراجا: ایستادگی رزمندگان دفاع مقدس در برابر استکبار/ دشمنان با تحریم به دنبال فروپاشی سیاسی کشورمان هستند
سردار شرفی گفت: دشمن با تحریم سعی داشت جلوی پیشرفتهای ما را بگیرد، اما با وجود رهبر معظم انقلاب اسلامی نتوانستند به اهداف خود برسند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی دفاعپرس، سردار «محمد شرفی» جانشین معاون هماهنگ کننده فراجا صبح امروز (چهارشنبه) در آئین نکوداشت امنیت سازان فاخر که در سالن کوثر ستاد انتظامی کل کشور برگزار شد، با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی دشمن با تحمیل جنگ سعی داشت نظام جمهوری اسلامی که به تازگی پیروز شده بود را شکست دهد و انقلاب اسلامی دچار فروپاشی شود، اظهار داشت: رزمندگان دلاور در هشت سال دفاع مقدس توانستند در مقابل تمام دنیای استکبار ایستادگی کنند و پیروز شوند.
سردار شرفی با بیان اینکه پس از جنگ دشمن با ایجاد تحریم سعی بر این داشت نظام سیاسی ما را از بین ببرد و رفتار مدیران ما را تعییر دهد، گفت: دشمن با تحریم سعی داشت جلوی پیشرفتهای ما را بگیرد، اما با وجود رهبر معظم انقلاب اسلامی نتوانستند به اهداف خود برسند.
انتهای پیام/241
لینک کپی شد
نظر شما


