به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، این روزها شاهد یکی از بزرگترین جنایتهای بشری علیه مردم مظلوم و بیدفاع غزه هستیم. جنایتهایی که وجدان تمامی انسانهای روی زمین را اعم از مسلمان، مسیحی، یهودی، بودایی و... را تحریک کرده و خشم آنان را به خاطر اینهمه ظلم و ستم و وحشیگری و آدمکشی در قالب تظاهرات میلیونی حتی در دل کشورهایی که دولتهای آنان حامیان اصلی صهیونیسم غاصب هستند، به همراه داشته است.
اما در این بین آنچه جای شگفتی و البته تمجید و تعظیم دارد؛ مقاومت قهرمانانه مردمی است که علیرغم از دست دادن عزیزان خود و نابودی و تخریب کامل منازلشان، قهرمانانه از زیر آوارها و خرابیها سر برمیآوردند و ندای اللهاکبر و مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم را فریاد میزنند.
آری، نبرد بین جبهه حق و باطل از ابتدای خلقت وجود داشته و پیروان و سربازان جبهه حق در طول تاریخ با مقاومت و سرسختی خود در برابر ظلم، چراغی را برای آینده حامیان جبهه حق و عدالت روشن کردند که انوار آن امروز در صبر و استواری و استقامت مردم مظلوم غزه پرتوافکنی میکند.
مردم مظلوم غزه و مدافعان محور مقاومت میدانند که حدود چهار دهه قبل در کشوری به نام ایران انقلابی به پا شد که مردمش برای حفظ آن، تاوانهای سنگینی دادند و روزها و ماهها، بلکه سالهای زیادی را برای حفظ این انقلاب اسلامی و آرمانهای آزادیخواهانه به مبارزه با رژیم بعثی صدام و حامیانش که اتفاقاً امروز نیز حامیان اسرائیل در جنگ غزه هستند، پرداختند. مقاومتی که آن روز نیز به مانند امروز شگفتی همگان را به همراه داشت.
شگفتی دیلی تلگراف
یک مورد از این موارد گزارش خبرنگار دیلی تلگراف از مشاهدات خود در مناطق آسیبدیده ایران براثر حملات موشکی عراق است.
خبرنگار اعزامی روزنامه دیلی تلگراف (چاپ لندن) پس از بازدید از مناطق آسیبدیده در حملات موشکی عراق در گزارشی که در شماره ۱۳ نوامبر (۲۱ آبان ۱۳۶۲) این روزنامه انتشار یافت، نوشت:
«مردی با چهره سوخته دیروز برای جنگ عازم مرز ایران و عراق شد. ۴۷ سال داشت و با اینکه برای جنگیدن خیلی مسن بود، اما برای رفتن بهجانب مرگ خیلی پیر نبود. انگیزه این افراد که به نیروهای بسیج سپاه پاسداران موسوم هستند ایمان عمیق به اسلام و اعتقاد به این است که مرگ در جهاد علیه عراق شهادت است.»
در ادامه این گزارش آمده است:
«گروه داوطلبانی که دیروز عازم جبهه جنگ سهساله بودند در گورستان شهدای شهر توقف کردند تا قبل از عزیمت بهقصد گرفتن انتقام، نسبت به شهدا ادای احترام نمایند. هیچیک از آنها ترسی از مرگ نداشتند، گرچه در طرف راست آنان افراد جوانی که در جبهه کشته شده بودند و در طرف چپ نیز آنهایی که هدف اصابت موشکهای دور پرتاب واقع شده بودند، قرارگرفته بودند.»
خبرنگار دیلی تلگراف سپس اضافه کرد: «در مخروبههای غمانگیزی که از خانههای منهدم شده بهوسیله موشک باقیمانده بود شعارهای حاکی از انزجار نصبشده بود و آمریکا، فرانسه و شوروی را به داشتن مسئولیت در جنگ متهم میکرد. هنگامیکه خبرنگاران و فیلمبرداران میان ویرانهها اینسو و آنسو میرفتند گروهی از جوانان اجتماع کرده و شعار میدادند جنگ، جنگ تا پیروزی. اگر ایمان بتواند در جنگ پیروزی آورد این مردم تمام سلاحهایی را که لازم است دارا هستند.»
منبع:
خبرگزاری جمهوری اسلامی، نشریه گزارشهای ویژه، شماره ۲۴ صفحه ۷ و ۸
انتهای پیام/ 112