به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، سرهنگ پاسدار محرمعلی والدی، فرمانده ناحیه امام سجاد (ع) استان قزوین با اشاره به نقش سازنده بسیج در رشد عدالت اجتماعی در جامعه اسلامی، اظهار داشت: اردوهای جهادی ضمن محرومیتزدایی، سبب پژوهش و تحقیق میدانی در مناطق محروم میشود و این بهترین مسیر برای هدایت امکانات به این مناطق است.
وی افزود: بسیجیان جهادگر با ارائه خدمات در زمینههای علمی، فرهنگی، بهداشتی، عمرانی و همچنین با شناسایی مشکلات و معضلات مناطق محروم میتوانند امکانات زیادی را به سوی محرومان سرازیر کنند.
والدی تصریح کرد: بسیج در سایه ایمان و با انجام عمل صالح و خدمت رسانی به قشر آسیبپذیر و مستضعف، نام خویش را در زمره مقربان الهی ثبت و درج میکند.
وی با بیان اینکه گفتمان و ادبیات حاکم بر بسیج سازندگی متفاوت از نیازهای واقعی جامعه است، گفت: جهادگران به عنوان سفیران فرهنگی در بطن جامعه باید با تحقیق میدانی، متدولوژی ریشههای عدم تطابق بین این گفتمان و واقعیات جامعه را با ریزبینی و دقت، بررسی و واکاوی کنند و واقعیات جامعه را آن چنان که هست به مراکز پژوهش، تصمیمگیری و تصمیمسازی در کشور برسانند تا در آینده شاهد بیعدالتی در جامعه اسلامی نباشیم.
فرمانده ناحیه امام سجاد (ع) استان قزوین با مقایسه دوران قبل و بعد ار انقلاب بیان کرد: توسعه مناطق محروم در دوران قبل و بعد از انقلاب به هیچ وجه قابل مقایسه نیست، توسعه زیرساختهای روستایی در مناطق محروم و کارهایی که انجام شده از صفر تا صد از برکت وجود انقلاب اسلامی است.
وی همچنین از ساخت پنج پروژه عمرانی در این ناحیه خبر داد و گفت: این پروژهها شامل تعمیر امامزادههای طرازان سفلی، انتقال آب سروشان، غسالخانه سفلی، سزنق و مخزن آب سنبل آباد است.
والدی تصریح کرد: اجرای پروژههای محرومیتزدایی در روستاها علاوه بر اینکه بر سازندگی و رونق روستاها تاثیر بسزایی دارد، باعث ایجاد شور و نشاط در روستا و همچنین جلوگیری از مهاجرت از روستا به شهر میشود.
وی در پایان یادآور شد: خدمترسانی به مناطق محروم، اشاعه و ترویج فرهنگ کار و تلاش، کسب تجربیات شغلی و مهارتی و همچنین کمک به اقتصاد جامعه از جمله نتایج فعالیتهای بسیج سازندگی در کشور است.