توافق آتش‌بس در غزه، ۲ روز دیگر تمدید شد

وزارت خارجه قطر و جنبش حماس خبر دادند که توافق آتش‌بس انسانی در غزه، با همان شروط قبل، به مدت دو روز دیگر تمدید شده است.
کد خبر: ۶۳۳۸۸۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۹ - 27November 2023
توافق آتش‌بس در غزه، ۲ روز دیگر تمدید شدبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، پس از پایان مهلت آتش‌بس چهار روزه، وزارت خارجه قطر خبر داد که آتش‌بس انسانی در غزه، به مدت دو روز دیگر تمدید شد.
 
جنبش حماس نیز ضمن تأیید این توافق، تأکید کرد: با برادران مصری و قطری بر سر تمدید آتش‌بس موقت به مدت دو روز دیگر با همان شروط قبلی توافق کردیم.
 
تمایل رژیم اسرائیل برای تمدید آتش‌بس در غزه در حالی است که کارشناسان حتی در داخل فلسطین اشغالی به احتمال موفقیت رژیم در تحقق اهداف جنگی خود در غزه به دیده تردید می‌نگرند. 
 
«رونین شیکلر» نویسنده و تحلیلگر اسرائیلی امروز (شش آذر) در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس، اقدام به تطبیق و مقایسه جنگ فعلی در غزه با جنگ ۱۹۸۲ در لبنان کرد و نوشت که نتیجه این جنگ نیز شکست خواهد بود.
 
از طرف دیگر بسیاری از کارشناسان هدف اسرائیل برای حذف حماس را هدفی بسیار بلندپروازانه و فاقد امکان تحقق عملیاتی می‌دانند.
 
بسیاری از شخصیت‌های غربی و اروپایی تصریح کرده‌اند که حماس یک تفکر است و امکان نابود کردن آن وجود ندارد. در تازه‌ترین تحلیل در این راستا جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه در نشستی در بارسلونا گفت که حماس یک تفکر و ایدئولوژی است و امکان از بین بردن آن وجود ندارد.
 
«ماجد بن محمد الانصاری» سخنگوی وزارت خارجه قطر ساعتی پیش تأکید کرد که تلاش‌ها برای تمدید آتش‌بس انسانی در نوار غزه همچنان ادامه دارد و گفت: هدف از تمدید اتش‌بس، وارد کردن کمک‌ها و آزادی اسرا و گروگانهاست. پیام‌هایی از طرفین برای تمدید آتش‌بس دریافت کرده‌ایم.
 
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که این آتش‌بس به توقف دائمی درگیری بین گروه‌های مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی تبدیل شود.
 
جنگ غزه همچنین باعث خسارت‌های سنگین به اقتصاد اسرائیل شده است. وبگاه شبکه خبری بلومبرگ روز گذشته (یکشنبه) با جمع‌آوری آمار‌های جدید خبر داد که بیش از یک سوم شرکت‌های رژیم صهیونیستی از شوک جنگ غزه هنوز کسب و کار خود را از سر نگرفتند.
 
بلومبرگ تاکید کرد که کسب و کار‌های کوچک در اسرائیل بیشترین آسیب را از جنگ غزه متحمل شده‌اند که علائم آن کاهش ۲۱ درصدی خرید هفتگی با استفاده از کارت‌های اعتباری نسبت به میانگین قبل از جنگ در سال ۲۰۲۳ و همچنین کمبود نیروی انسانی به دلیل فراخوان بی سابقه ۳۰۰ هزار نفر از ساکنان سرزمین‌های اشغالی به جمع نیرو‌های ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی است که هشت درصد نیروی کار در اسرائیل را تشکیل می‌دهند.
 
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.
 
این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصار‌های مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستا‌ها یورش بردندو علاوه به هلاکت رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.
 
رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرده و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داده است. حملات رژیم صهیونیستی به شهادت بیش از ۱۴۵۰۰ غیرنظامی منجر شده است. 
 
همچنین «می الکیله» وزیر بهداشت فلسطین امروز تصریح کرد که به خاطر تخریب منازل غزه در جریان حملات رژیم صهیونیستی، ۵۶ هزار خانواده بدون سر پناه هستند.
 
انتهای پیام/ 241
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار