به گزارش خبرنگار اخبار داخلی دفاعپرس، چند سالی است که در ایام شهادت حضرت فاطمه (س) شهدای گمنام دفاع مقدس به همت تلاشهای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس به صورت سراسری تشییع و تدفین میشوند و حضور پیکرهای مطهر این قهرمانان ملی در خیابانهای تهران و دیگر شهرهای ایران فضای کشور را معنوی میکند.
سال گذشته این مراسم در تهران با شکوه خارقالعادهای برگزار شد و حجتالاسلام والمسلمین «ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری کشورمان سخنران اصلی آن در تهران بود، مردم انقلابی و دنبالهروی راه شهدا در این مراسم با حضور عاطفی خود سنگ تمام گذاشتند. در واقع ملتی که عزت و شرف و استقلال خود را نشأت گرفته از رشادتها و جانفشانیهای شهدایی میداند که در مظلومیت تمام جان شیرین را برای دفاع از وطق تقدیم کردند، هیچگاه مسیر این قهرمانان جاویدنام را فراموش نخواهند کرد.
در آن روز باشکوه حتی کسانی که در مراسم به هر دلیلی حضور نداشتند فضای معنوی حاکم بر شهر را احساس کرده بودند و خود را جزئی از جریان حاکم بر شهر میدانستند، همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی درخصوص تشییع با شکوه شهدای غواص فرمودند که جامعه و کشور به فضای معنوی نیاز داشت و شهدای غواص این نیاز برای مردم انقلابی ایران تأمین کرد.
قطعاً در شرایطی که از یک مردم مظلوم غزه به توسط جنایتکارترین رژیمهای دنیا به وحشیانهترین شکل ممکن به شهادت میرسند و از سوی دیگر برخی از مشکلات و مصائب اقتصادی مردم را گلهمند و آزرده خاطر کرده است، بار دیگر این نیاز برای ملت عزیز و پر افتخار ایران احساس میشود، خدای متعال بار دیگر عنایت خود را به ملت ایران با مراسمی دیگر که قرار است در ۲۶ آذر سال جاری برگزار شود، نشان داده است فضای تهران معنوی شود و عطر حضور شهدا به مشام همه مردم برسد.
سال گذشته که در سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) ۲۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس تشییع شدند رئیس جمهوری کشورمان بیاناتی در خصوص مادر معنوی شیعیان عالم داشتند که در ادامه به برخی از این بیانات اشاره میکنیم.
فاطمه زهرا (س) برای صیانت از رسالت رسول و ولایت ولی به میدان آمد
رئیس جمهوری با بیان اینکه پیامبر(ص) به دنبال تربیت انسانهایی مثل ابوذر و سلمان و مقداد و انسانهایی بود که تمام وجودشان احساس مسئولیت باشد و در پرتو خداخواهی، دگرخواه باشند، تصریح کرد: فاطمه زهرا(س) دید که پس از رحلت پیامبر(ص) همه زحمات ایشان در حال از بین رفتن است و کسانی که به دنبال قومیتگرایی، نفسانیات، تفرعن و خودخواهی بودند، میخواهند با شعارهایی فریبنده جامعه را دچار انحراف کنند.
حجتالاسلام رئیسی خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه(س) برای صیانت از میراث گرانقدر پیامبر و پاسداری از رسالت رسول و ولایت ولی به میدان آمد تا نقاب از چهره نفاق کنار بزند. ایشان با سلاح خطبههای آتشین خود که جلوهای از جهاد تبیین بود به میدان آمد، چرا که دیدبان تیزبینی بود و خوب میدید که چه اتفاقی برای بشریت در حال رخ دادن است.
فاطمه اطهر اولین شهیده مبارزه با نفاق و دفاع از حریم ولایت و قرآن است
رئیس جمهوری با اشاره به اینکه بسیاری انحراف را در زمان خودش درک نمیکنند، جامعه را درست نمیشناسند و نمیتوانند فتنهها را درست ارزیابی کنند، گفت: حضرت فاطمه (س) بنای انحراف را میدید و میدید که این انحراف چقدر عمیق و بزرگ خواهد شد، لذا با دو سلاح خطبههای آتشین و روشنگر و اشکهای روشنگر دیدگانش به دفاع از حریم ولایت و قرآن برخواست و اولین شهیده مبارزه با نفاق فاطمه اطهر (س) است.
اگر شهادت حضرت فاطمه (س) نبود شعارهای دلفریب امر را بر بسیاری مشتبه کرده بود
وی با بیان اینکه اگر صداقت و شهادت فاطمه (س) نبود چگونه میخواستیم راه را تشخیص دهیم، افزود: امر بر بسیاری مشتبه شد، چون شعارها خیلی شعارهای دلفریب و زیبایی بود. برای خیلیها محل تعجب است که چگونه عدهای غدیر را دیدند و سخن و صراحت پیامبر(ص) در غدیر را شنیدند، اما طور دیگر اندیشیدند و عمل کردند؟ چون شعارها خیلی فریبنده بود و سخن از مردم، اراده و رای مردم بود.
رئیس جمهوری اظهار داشت: همه میگویند اینها حرفهای خوبی است، چه کسی میگوید حرف بدی است، اما پشت این سخن چیست و چه میخواهند بر سر مردم بیاورند. کجا در عالم دیدهاید که فرعونها و استعارکنندگان و قدرتهای بزرگ به جامعه بگویند ما میخواهیم ذخایر و مخازنتان را از بین ببریم. کسی چنین شعارهایی نمیدهد، بلکه میگویند میخواهیم شما را آزاد کنیم، مستقل کنیم و با این حرفها به میدان میآیند، برای اینکه بتوانند فریب بدهند.
بعد و قبل از سخنان آقای رئیسی مردم نیز دستههای عزاداری را تشکیل دادند و به استقبال پیکرهای شهدای تازه تفحص شده رفتند و تمام مسیری که این پیکرها باید طی میکردند تا به مقصد برسند توسط این دستهها دنبال میشد.
مهمترین اثری که چنین مراسمات مهمی دارد این است که نسل جوان و نوجوان درگیر چالشهای فضای مجازی با برخی از اوصاف شهدا میشوند که قطعاً از صرف میلیاردها تومان بودجه برای تعلیم و تربیت کارآیی مهمتری دارد. نظرسنجیها و مصاحبههایی که با زائران راهیان نور میشود حکایت از آن دارد که این افراد بیشتر تأثیرپذیری را در سفر به مناطق جنگی دارند.
انتهای پیام/371