سردار کارگر در همایش ملی میراث فرهنگی دفاع مقدس:

«دفاع مقدس» پشتوانه مستحکم ما در مذاکرات بود/ ساخت 30 مرکز فرهنگی دفاع مقدس در سراسر کشور

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: به نتیجه «برجام» کاری ندارم؛ اما آنچه که پشتوانه مستحکم تیم مذاکره‌کننده با قدرت‌های بزرگ بود، حادثه تاریخی دفاع مقدس است.
کد خبر: ۶۴۰۷۷
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰ - 28December 2015

«دفاع مقدس» پشتوانه مستحکم ما در مذاکرات بود/ ساخت 30 مرکز فرهنگی دفاع مقدس در سراسر کشور

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، سردار سرتیپ بسیجی دکتر بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، صبح امروز در نخستین همایش ملی میراث فرهنگی دفاع مقدس اظهار داشت: یکی از میراثهای دفاع مقدس که باید به دنبال آن باشیم رهبری پیامبرگونه امام راحل است؛ که توانست با مدیریت در سختترین و بحرانیترین شرایط در برابر کمکهای 40 کشور دنیا و ابرقدرتها به رژیم بعثی، در مقابل آنان بایستد و با اقتدار پیروز شود.

وی افزود: دفاع مقدس در موضوع میراث فرهنگی چه ملموس و غیر ملموس همچنان زنده و جاری است، و نهادهای ارزشی و فرهنگی باید از این موقعیت نهایت استفاده را ببرند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با اشاره به انتخاب نام بنیاد از سوی مقام معظم رهبری گفت: ایشان بنیاد را «بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس» نام نهادند تا تأکید کنند که آثار ملموس و غیر ملموس دفاع مقدس باید حفظ شود.

سردار کارگر ادامه داد: برپایی این همایش در راستای همان تفاهمنامه همکاری است که با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری امضا کردیم و از اینکه دولت و رئیس جمهور محترم همّ و غمّ و دغدغه دفاع مقدس را دارند و این موضوع در وزارتخانهها و استانداریها احساس میشود، تشکر و قدردانی میکنیم.

وی اضافه کرد: شخص رئیسجمهور نسبت به موضوع «دفاع مقدس» توجه دارند و برای این موضوع وقت میگذارند و با همت والا در این رابطه تلاش میکنند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تصریح کرد: دفاع مقدس در تاریخ 200 ساله کشور ما یکی از پر افتخارترین حوادث محسوب میشود؛ که میتوانیم از آن بهرههای معنوی و ارزشمندی داشته باشیم.

سردار کارگر عنوان کرد: مقام معظم رهبری میفرمایند در بسیاری از نقاط دنیا، کارشناسان با فیلمسازی و سریالسازی میخواهند نداشتههای خود را تبلیغ کنند؛ در حالی که متاسفانه کشور ما آنطور که باید گنجینه دفاع مقدس را استخراج و تبلیغ نکرده است. البته من نمیخواهم سازمان یا نهاد خاصی را مورد سرزنش قرار دهم؛ اما میخواهم این موضوع را عنوان کنم که همه ما از سال 67 به بعد باید در این حوزه بیشتر تلاش کرده و در این رابطه پاسخگو باشیم.

وی خاطرنشان کرد: نامگذاری دفاع مقدس ابتکار حضرت امام(ره) بود و ایشان با تدبیری که داشتند الگو و مدل نوینی را در شرایط بحرانی به دنیا ارائه کردند؛ که اگر امروز سوریه و عراق از لوث وجود تکفیریها نجات مییابد، به برکت همین الگوسازی و شیوه مدیریتی حضرت امام(ره) است.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: آن چیزی که با تأسی از روش مدیریتی حضرت امام(ره) در جبهههای ما جاری و سبب موفقیت رزمندگان اسلام شد، مدل رفتاری رزمندگان اسلام بود.

سردار کارگر با اشاره به نقش مؤثر مردم در دوران جنگ تحمیلی تأکید کرد: باید توجه داشت که پیروز واقعی دفاع مقدس مردم بودند و تا زمانی که ملت پشتیبان نظام باشند هیچ ابرقدرتی نمیتواند اراده خود را بر ما تحمیل کند.

وی در ادامه اظهار داشت: به نتیجه «برجام» کاری ندارم؛ اما آنچه که پشتوانه مستحکم تیم مذاکرهکننده با قدرتهای بزرگ بود، حادثه تاریخی دفاع مقدس است.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با ابراز خرسندی از حضور سازمان میراث فرهنگی در عرصه تبیین دفاع مقدس گفت: کدام میراث فرهنگی از دفاع مقدس ارزشمندتر است؟ امروز هر کدام از رزمندگان ما که از دوران دفاع مقدس باقی ماندهاند، یک میراث فرهنگی هستند.

سردار کارگر تصریح کرد: در حال حاضر 50 یادمان شهدای دفاع مقدس در استانهای ایلام، کردستان، بوشهر، آذربایجان غربی و هرمزگان داریم، و همچنین بیش از هفت هزار و 500 شهید گمنام در کشور دفن هستند؛ که مزار آنها باید بهعنوان «مزار فرهنگی» ثبت شود.

وی درخصوص آثار غیر ملموس دفاع مقدس نیز گفت: ما در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس این آمادگی را داریم تا دفاع مقدس را از نو تدوین و تحلیل کنیم؛ زیرا همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، در روال دفاع مقدس دو وظیفه مهم داریم؛ اول اینکه اجازه ندهیم تا فرهنگ دفاع مقدس فراموش شود، و دوم اینکه اجازه تحریف آثار و ارزشهای دفاع مقدس را با اقدامات خود ندهیم؛ لذا یکی از تقاضاهای ما از سازمان میراث فرهنگی، ثبت آثار دفاع مقدس است؛ تا بدین وسیله از تحریف آنها جلوگیری شود.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس افزود: بنیاد در برنامه ششم خود این توفیق را دارد که تدوین دایرةالمعارف دفاع مقدس را به اتمام برساند و همچنین تا پایان برنامه هفتم، تاریخ دفاع مقدس را کامل کند.

سردار کارگر بیان کرد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس بر اساس وظیفهاش، در حال حاضر 30 مرکز فرهنگی دفاع مقدس را در سراسر کشور در حال ساخت دارد.

وی افزود: یکی از مهمترین دستاوردهای دفاع مقدس، روحیه و تفکر بسیجی است؛ که این روحیه در هر عرصهای که وارد شده با موفقیت همراه بوده است.

سردار کارگر با بیان اینکه همه گروهها، احزاب، اقشار، ادیان و مذاهب در دفاع مقدس سهم دارند، گفت: دفاع مقدس متعلق به همه مردم ایران است و کسی نباید آن را انحصاری کند؛ چرا که انحصاری کردن آن خیانت به دفاع مقدس است و باید در موضوع تحریف، به آن توجه شود.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با اشاره به اقدامات خصمانه دشمنان در عرصه رسانه گفت: برخی رسانههای خارجی عنوان میکنند که ملت ایران از برنامههای ویژه شهدا خسته و افسرده شدهاند؛ اما دیدیم که برای تشییع پیکر شهدای غواص چه اتفاقی افتاد و پیکر این پیکر عزیزان با حضور جمع کثیری از مردم تشییع شد.

وی یادآور شد: سال گذشته بیش از 5 میلیون نفر از مناطق عملیاتی بازدید کردند؛ که سن 80 درصد آنها بین 15 تا 30 سال بود.

سردار کارگر خاطرنشان کرد: بیش از 50 هزار نفر خادم و راوی در عرصه راهیان نور داریم؛ که بهطور رایگان در این عرصه فعالیت میکنند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در پایان تأکید کرد: وظیفه ما در پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس این است که آثار فیزیکی  و فرهنگی دفاع مقدس را حفظ کرده، و نگذاریم این آثار ارزشمند دستخوش تحریف و انحراف شود.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار