به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» اضافه کرد که این ویرانی گسترده بر غیرنظامیان بی گناه که در این منطقه محاصره شده زندگی میکنند، تاثیر گذاشته است.
وال استریت ژورنال با اشاره به اینکه غزه به اقدامات بشردوستانه فوری نیاز دارد، تحقیقات بین المللی برای ارزیابی میزان خسارات و تخلفات رخ داده توسط رژیم صهیونیستی در جریان تجاوز به غزه را ضروری دانست.
این روزنامه نوشت که ۲۹ هزار بمب و گلوله سنگین تا نیمه ماه دسامبر کنونی روی نوار غزه ریخته شده است و ویرانی وارد شده به غزه در سطح خسارتهای وارده به آلمان در جنگ جهانی دوم است.
گزارش جدید «وال استریت ژورنال» درباره نابودی ۷۰ درصدی منازل مسکونی ساکنان غزه در حالی است که پیشتر این روزنامه آمریکایی فاش کرده بود که واشنگتن از آغاز جنگ علیه غزه دستکم ۱۰۰ بمب سنگین موسوم به «بمبهای سنگرشکن» در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده است.
وال استریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی نوشته بود که انتقال بمب سنگرشکن BLU-۱۰۹ با وزن دو هزار پوند با ۱۵ هزار بمب از انواع دیگر و ۵۷ هزار گلوله توپ به ارزش صدها میلیون دلار همراه بوده که عمدتا از طریق هواپیماهای باری نیروی هوایی از نوع C-۱۷ منتقل شده اند.
به نوشته وال استریت ژورنال، بمبهای سنگرشکن در طبقه بندی مهماتی قرار دارند که ارتش آمریکا در عراق، افغانستان، سوریه، سومالی و لیبی برای حمله به تجمعات بزرگ اهداف دشمن در محیطهای عمدتا باز از آنها استفاده کرده است.
بمبهای سنگرشکن نام خود را از قدرت نفوذ و تخریب سنگرهای بتنی میگیرد.
این در حالیست که عملیات رژیم صهیونیستی در غزه، عمدتا شامل درگیری زمینی و حملات به ساختمانها در مناطق شهری پرجمعیت انجام میشود.
میک مالروی معاون سابق دستیار وزیر دفاع و افسر تفنگداران دریایی و سیا به وال استریت ژورنال گفت: اینها نوع بمبهای سنگرشکن از سلاحهایی هستند که ما در جنگهای خود در افغانستان و سوریه و در فضاهای باز غیرشهری استفاده کردیم.
وی افزود: اسرائیل ممکن است از آنها در مناطق شهری استفاده کند، اما ابتدا باید اهداف را بررسی کند تا اطمینان یابد که این حملات متناسب و بر اساس ضرورت نظامی است.
وال استریت ژورنال به نقل از مقامات داخلی دولت آمریکا نوشت: دیگر سلاحهایی که ارسال شده شامل بمب غیرهدایت شونده MK ۸۲، بیش از ۵ هزار و ۴۰۰ بمب MK ۸۴ با کلاهکهای به وزن دو هزار پوند، تقریبا ۱۰۰۰ بمب با قطرکوچک از نوع GBU-۳۹ و تقریبا ۳ هزار JDAM به عنوان کیتهایی است که میتواند به مهمات غیرهدایت شونده متصل شوند و قدرت حملات دقیق را به آنها بدهند.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه نوار غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، در حال بمباران این منطقه تحت محاصره است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/ ۱۳۴