دبیر جشنواره فیلم عمار مطرح کرد؛

ضرورت احیای مارکتینگ جشنواره عمار/ خنجر یمنی جایزه جشنواره عمار برای فیلم‌های ضد نظام سلطه

اسعد با تاکید براینکه نیازمند احیای مارکتینگ جشنواره مردمی فیلم عمار هستیم، گفت: ضعف در چهار عنصر جذابیت، تنوع، خلاقیت و هیجانات و احساسات در آثار جشنواره عمار دیده می‌شود که باید تقویت شود.
کد خبر: ۶۴۳۵۹۴
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۹ - 08January 2024

ضرورت احیای مارکتینگ جشنواره عمار/ خنجر یمنی جایزه جشنواره عمار برای فیلم‌های ضد نظام سلطهبه گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، دومین نشست خبری جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور «سهیل اسعد» دبیر جشنواره عمار، «محمدصادق شهبازی» قائم مقام شورای سیاستگذاری و «حمید صالحی» دبیر اجرایی جشنواره در حسینیه هنر برگزار شد.

صالحی: خنجر یمنی جایزه ویژه ضربه به استکبار

در ابتدا، حمید صالحی دبیر اجرایی جشنواره یاد شهدای جبهه مقاومت و شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان را گرامی‌داشت و اظهار داشت: جشنواره چهاردهم عمار بعد از فراخوان که در مهرماه صورت گرفت میزبان تعداد زیادی از آثار در بخش‌های مختلف بود و بیش از ۳ هزار و ۳۰۰ اثر در بخش‌های پویانمایی، مستند، فیلم کوتاه، فیلم‌نامه و فضای مجازی به دبیرخانه رسید.

وی با بیان اینکه در بخش «فیلم ما» که با محوریت فلسطین و غزه برگزار می‌شود ۸۰۰ اثر به دبیرخانه رسیده است، گفت: آثار این بخش در سایت عماریار قرار داده شده است و تمام مردم می‌توانند در رای‌گیری برای انتخاب آثار برگزیده این بخش شرکت کنند. در بخش‌های مستند و فیلم‌نامه ۴۰۰ اثر به دبیرخانه رسید که بیشترین حجم آثار در میان بخش‌های مختلف جشنواره بود. خنجر یمنی جایزه جدید جشنواره عمار است که از سوی مقاومت یمن به دبیرخانه جشنواره اهدا شده و امسال قرار است به اثر برگزیده‌ای که با کمترین هزینه، بیشترین ضربه را به نظام سلطه وارد کرده اهدا شود. 

دبیر اجرایی جشنواره به آثار بخش آرمان‌روح‌الله پرداخت و گفت: در این بخش که به‌ فتنه سال ۱۴۰۱ می‌پردازد آثار خوبی به جشنواره رسیده است. جشنواره امسال از ۲۱ تا ۲۹ دی‌ماه و نمایش مرکزی در سینما فلسطین تهران با برگزاری نشست ‌ و کارگاه‌ها مختلف برگزار خواهد شد. 

اسعد: نیازمند احیای مارکتینگ جشنواره عمار هستیم

در ادامه، سهیل اسعد گفت: بحران توزیع مهم‌ترین مشکل عمار در سال‌های ابتدایی بود درحالی که سال ۱۳۸۹ وقتی این حرکت شروع شد تولید در سطح ممتازی وجود داشت و خیلی از فعالان سینمایی و مستندسازان آمدند و یک‌سری اثار را آماده کردند اما به مشکل جدی مکان اکران روبرو شدند که در ادامه بحران توزیع فلسفه وجودی عمار شد که خوشبختانه مردم فعال شدند و به میدان آمدند و مسئله حل شد. 

وی تاکید کرد: در فرایند هنری و رسانه‌ای توزیع وسط کار است و فلسفه آن این است که به مصرف برسد. به‌نظرم بعد از ۱۴ سال در فضای مصرف به یک مشکل برخوردیم و نوع توزیع ما درون‌گفتمانی بود چراکه بیشترین مصرف کنندگان جشنواره عمار بچه‌های حزب‌الهی‌ها و بچه‌های انقلاب را شامل می‌شوند درحالی که فلسفه هنر و رسانه استفاده همگانی است. 

دبیر جشنواره عمار به سفر خود به آفریقای جنوبی پرداخت و با بیان اینکه این کنگره با دعوت نوه نلسون ماندلا صورت گرفته بود، تاکید کرد: یکی از شرکت‌کنندگان این کنفرانس که ۱۰ میلیون دنبال کننده در فضای مجازی داشت وقتی از دلیل موفقیت‌ش پرسیدیم گفت، «دلیل این موفقیت فهم مخاطب و مصرف‌کننده بوده است». 

اسعد با بیان اینکه فضای مجازی باعث شده است بتوانیم محتوا را در هر مکانی ارائه و اکران کنیم، ادامه داد: در جریان انقلاب و جشنواره عمار ما محتوای خوبی داریم اما جذابیت در آن مهم است که باید به آن پرداخت. درباره تنوع باید تجدید نظر کنیم و احساس می‌کنم تنوع در فضای مستند انقلاب کمتر مورد توجه قرار گرفته شده است و باید خلاقیت به آن‌ها اضافه شود. هیجانات و احساسات نیز در این زمینه مهم است و مخاطب و مصرف کننده امروز به آن نیاز دارد که باید عمار به آن وارد شود تا مارکتینگ عماریون صورت بگیرد. 

سپس صالحی درباره برنامه‌های جنبی جشنواره گفت: پاسداشت «مازیار بیژنی» بخاطر پرداختن به موضوع فلسطین و غزه، پاسداشت «محمدحسین لطیفی» کارگردان سینما بخاطر تولید آثار مربوط به دفاع مقدس؛ گرامی‌داشت «پروانه معصومی» بخاطر پنج دهه فعالیت در هنر انقلاب و گرامی‌داشت «سید محمد جوزی» بخاطر ثبت سه دهه خاطرات پدران و مادران شهدا صورت می‌گیرد. همچنین امسال دست‌کش ننه‌عصمت به‌عنوان جایزه ویژه در مراسم افتتاحیه اهدا خواهد شد.

شهبازی: جشنواره عمار دایره مخاطبان را افزایش می‌دهد

محمدصادق شهبازی در ادامه به تشریح اهداف و جایگاه جشنواره عمار پرداخت و با بیان اینکه جشنواره عمار از ابتدا به سراغ چهره‌های درجه یک هنری انقلاب رفته است و از افراد مختلف همچون نادر طالب‌زاده، ابوالقاسم طالبی، فرج‌الله سلحشور و جمال شورجه استفاده و تجلیل کرده است، گفت: جشنواره از چهره‌های درجه یک هنری بهره گرفته اما به‌سمت سلبریتی‌هایی که دنبال کاسبی‌اند نمی‌رود بلکه به هنرمندان جوان می‌پردازد.

وی به بیانات رهبر انقلاب درخصوص جهاد تبیین پرداخت و گفت: هنر انقلاب باید مرزهای جدیدی را باز کند بخاطر همین به‌دنبال باز کردن دایره مخاطب هستیم تا ظرفیت واقعی هنرمندان درجه یک را در میدان داشته باشیم. در جشنواره عمار به‌جای پول‌پاشی با آموزش و کارگاه به هنرمندان جوان خواهیم پرداخت که بسیاری از آن‌ها با مستندسازی در جشنواره عمار امروز به فیلمسازی و جایگاه حرفه‌ای رسیده‌اند.

در بخش دیگر این نشست، صالحی درباره زمان اکران‌های امسال جشنواره عمار گفت: امسال از ساعت ۱۰ تا ۱۳ اکران ویژه جشنواره مخصوص مخاطبان کودک را خواهیم داشت و از ساعت ۱۳ تا ۲۲ اکران بخش ویژه جشنواره خواهد بود. 

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار