به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاعپرس، دریادار «حبیبالله سیاری» معاون هماهنگکننده ارتش امروز (دوشنبه) در دیدار وابستگان نظامی خارجی مقیم تهران، اظهار داشت: آغاز سال نو میلادی و سالروز میلاد پیامبر رحمت و مهربانی حضرت عیسی مسیح (ع) که دو هزار و ۲۴ سال پیش آسمان سرزمینهای فلسطینی به برکت وجود رحمانیاش نورانی و خاک آن به یُمن قدوم مهربانش متبرک شد را به شما تبریک و تهنیت میگویم.
دریادار سیاری ادامه داد: همان سرزمینی که این روزها آسمان شبهای کریسمسش با زبانه آتش بمبهای اهدایی بابانوئل آمریکایی روشن میشود و خاک آن با خون بیگناهان که به دست سربازان کودککش صهیونیست بر زمین میریزد، لالهزار میشود.
معاون هماهنگکننده ارتش گفت: پیش از هر چیز یاد و خاطره بیش از ۲۵ هزار شهید فلسطینی جنایات اخیر کودککشان صهیونیست مشتمل بر بیش از ۱۰ هزار کودک بیگناه را گرامی میدارم و از درگاه خداوند بزرگ رهایی ملت مظلوم و مقتدر، فلسطین بهویژه کاهش آلام و دردهای مردم مقاوم غزه را مسئلت میکنم؛ همچنین به جانهای پاک شهیدان حادثه تروریستی اخیر در کرمان درود میفرستم؛ البته برای ما و افکار عمومی آگاه و هوشیار جهان روشن است که صهیونیسم کودککش و تروریسم تکفیری دو روی یک سکه هستند و از یک جا پشتیبانی و حمایت میشوند.
وی عنوان کرد: استقلال از اساسیترین خواستههای مردم ایران در انقلاب اسلامی سال ۱۹۷۹ بود که در آستانهی چهل و پنجمین سالروز پیروزی آن قرار داریم؛ از شکلگیری نظام جمهوری اسلامی ایران تا امروز این استقلال بهعنوان اصلی خدشهناپذیر و راهبر حرکت مداوم ما به سمت پیشرفت و استقلالطلبی ملت ایران و نیروهای مسلح ما گامی مهم در توسعه روابط با سایر ارتشها بوده است.
مطالب بیشتر:
** معاون اطلاعات ارتش: آمادگی ارتش جمهوری اسلامی برای توسعه همکاریهای نظامی با کشورهای دوست
** رئیس انجمن وابستگان نظامی مقیم ایران: تررویستها باید تاوان جنایات خود را بپردازند/ شیطان محکوم به شکست است
امیر سیاری یادآور شد: در طول ۴۵ سالی که از پیروزی انقلاب اسلامی ملت ایران میگذرد، نیروهای مسلح و بهویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران مانند بسیاری دیگر از بخشهای کشور مسیر دشوار پیشرفت را بر مدار و با محوریت همین اصل خدشهناپذیر طی کرده و امروز به اقتدار برآمده از استقلال دست یافته است.
معاون هماهنگکننده ارتش ادامه داد: مروری بر کارنامه ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی این ادعا را به خوبی ثابت میکند. پیش از همه پیوستن بدنه مردمی ارتش به انقلاب ملت و تبعیت آن از رهبری الهی امام خمینی (ره) که کاملکننده و تسریعکنندهی پیروزی بر رژیم وابسته و سرسپردهی شاه شد و پس از آن ایفای نقش مؤثر در تثبیت کشور در برابر تلاطمهای سهمگین از انقلاب اسلامی همچون سرکشی و طغیان تجزیهطلبان و گروهکهای تروریست و مسلح ضد انقلاب در چهار گوشه کشور که از حمایت قدرتهای استکباری برخوردار بودند، از آن جمله است.
وی افزود: نقش بیهمتای ارتش جمهوری اسلامی در پاسداری از تمامیت ارضی و دفاع از استقلال کشور در برابر تجاوز رژیم صدام شاهد دیگری بر این مدعاست. جنگ نابرابر هشت سالهای که در یک سو ارتش متجاوز از حمایت تسلیحاتی و اطلاعاتی همهجانبه قدرتهای شرق و غرب برخوردار بود و از سوی دیگر شدیدترین تحریمها علیه نیروهای مسلح ما اعمال میشد که با حفظ استقلال تمامیت ارضی و نظام برخاسته از انقلاب مردم ایران و متجاوز شناختهشدن رژیم بعثی خاتمه یافت.
دریادار سیاری خاطرنشان کرد: از پایان جنگ تحمیلی تاکنون نیز ارتش جمهوری اسلامی ایران بی وقفه مسیر ارتقاء آمادگی رزمی و قدرت بازدارندگی خود را ادامه داده است. ساخت و بهکارگیری بهروزترین تجهیزات همزمان با بهینهسازی و روزآمدسازی تسلیحات موجود در همه حوزههای نبرد زمینی، پدافندی، هوایی و دریایی که با اتکاء به ظرفیتهای دانش بومی و داخلی کشور انجام شده، اقدام موثر دیگری در راستای اقتدار استقلال پایه بوده است.
معاون هماهنگکننده ارتش اضافه کرد: علاوه بر این، آموزش نظامی و تخصصی افسران، درجهداران، سربازان و متخصصان با آخرین یافتههای دانشی و برابر با استانداردهای روز دنیا در عین اجرای تربیت دینی و معنوی موجب شده که ارتش جمهوری اسلامی ایران با دو بال سلاح و تجهیزات کارآمد و سرمایه انسانی آموزشدیده و با ایمان قلههای اقتدار را درنوردد.
وی ادامه داد: در حوزه رزم زمینی، بازطراحی ساختار یگانهای رزمی، ساماندهی و تجهیز دهها تیپ متحرک هجومی و زرهی به سامانههای مدرن سختافزاری و نرمافزاری، اضافه کردن سامانههای توین موشکی به سازمان موشکی نزاجا در بردهای مختلف، تقویت قدرت پهپادی و تجهیز بالگردها و سایر هواگردها به سامانههای موشکی مدرن، هواپایه، دید در شب و اخلالگر و فریب بخشی از مهمترین آنهاست.
معاون هماهنگکننده ارتش عنوان کرد: طراحی و تولید انواع سامانه موشکی مجهز و متکی به فناوری روز و رادارهای کشف و شناسایی و الحاق گروههای پروازی پهپاد از آخرین دستاوردهای نیروی پدافند هوایی ارتش ما به شمار میرود.
امیر سیاری گفت: تولید و بهرهگیری از هواپیمای آموزشی و تولید پهپاد چندمنظوره، انجام پروازهای دور و خارج از خط FIR، ساخت انواع بمب، موشک و راکت و طراحی ساخت و اجرای پرواز موفق با جت مادون صوت آموزشی گوشهای از دستاوردهای نیروی هوایی است.
وی افزود: طی کردن موفقتآمیز مسیر سخت دریایی دور دنیا توسط ناوگروه ۳۶۰ و پهلوگیری در بنادر مهم جهان مانند کیپ تاون ریودوژانیرو، الصعده، اجرای گشت مشترک و مرکب دریایی برای تأمین امنیت آبراهههای بینالمللی و ارتقاء ضریب امنیت کشتیرانی با همکاری ناوگان کشورهای دوست و همپیمان که از سالیان قبل در دستور کار قرار گرفته بود در تنگه بابالمندب و دریای سرخ و بهزودی در سایر نقاط جهان از جمله در اقیانوس آرام با مشارکت کشورهای دوست نیز اجرایی میشود.
معاون هماهنگکننده ارتش اظهار داشت: فعالیت مرکز نوآوری ساخت پهپاد، تجهیز شناورهای زیرسطحی به پهپادهای انهدامی برگزاری موفق رزمایش مرکب سالیانه با حضور و مشارکت کشورهای دوست و همسو و الحاق ناوشکن بومی «دیلمان» به نیروی دریایی از دستاوردهای نیروی دریایی راهبردی آجا است.
دریادار سیاری بیان کرد: در حوزه دیپلماسی دفاعی در سالی که گذشت، ارتش ایران سال پرکاری را سپری کرد؛ به طوری که در حوزه تبادل هیئتها با بیش از ۷۰ هیئت عالیرتبه و کارشناسی نظامی از دهها کشور تبادل برقرار کرده و در ۱۱ رزمایش مرکب با حضور ۳۶ کشور جهان شرکت کرده و در شش رزمایش نیز به عنوان عضو ثابت حضور داشته است.
معاون هماهنگکننده ارتش خاطرنشان کرد: در تعاملات بینالمللی آموزشی، بیش از ۱۰۰ تبادل دانشجو بین دانشگاههای ارتش و دانشگاههای نظامی سایر کشورها محقق شده است.
انتهای پیام/ 271