رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در دیدار با جمعی از تجار کشور اوگاندا تاکید کرد؛

ضرورت برقراری رابطه علمی در تولید محصولات مختلف

حجت‌الاسلام خاموشی در دیدار با جمعی از تجار اوگاندایی با تاکید بر اینکه برای بهینه سازی نژاد‌های مولد در دام سنگین و سبک، تولید ماهی، بحث کشاورزی و ... باید رابطه علمی برقرار کنید، گفت: ما در ایران به جهت برقرار‌ی رابطه علمی در تولید محصولات مختلف در خدمت شما هستیم.
کد خبر: ۶۴۷۲۹۷
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۴ - 27January 2024

ضرورت برقراری رابطه علمی در تولید محصولات مختلفبه گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام «سیدمهدی خاموشی» رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه که به همراه هیأت دانش بنیان به منظور امضای چند سند همکاری به کشور آفریقایی اوگاندا سفر کرده است، در نخستین روز سفر خود و در ادامه دیدار‌های دو جانبه با عنیفه، مشاور وزیر بهداشت و جمعی از تجار، بازرگانان و سرمایه گذاران اوگاندایی دیدار و رایزنی کرد. 

مجید صفار، سفیر جمهوری اسلامی در اوگاندا و احمد نیک پور، مدیرعامل شرکت دانش بنیان فناوران سلامت تپش در اولین روز سفر خود به اوگاندا در صبح پنجشنبه پنجم بهمن ماه با عنیفه، مشاور وزیر بهداشت این کشور در محل این وزارتخانه در کشور اوگاندا دیدار و گفتگو کردند. 

در این دیدار، سفیر جمهوری اسلامی در ابتدا توضیحی درباره شرکت دانش بنیان تپش ارائه کرد و گفت: این شرکت در حال حاضر در زمینه تولید محصولات دیابتیک، کاشت ایمپلنت‌ها و لاپاراسکوپی فعالیت می‌کند.

 مشاور وزیر بهداشت اوگاندا نیز پس از ارائه توضیحات مدیرعامل شرکت دانش بنیان فناوران سلامت تپش درباره توانمندی‌ها و فعالیت‌های این شرکت از همکاری دو سویه و استفاده از تکنولوژی‌های دانش بنیان استقبال کرد.

 حجت الاسلام خاموشی صبح پنجشنبه پنجم بهمن با حضور در سفارتخانه ایران در اوگاندا به ایراد سخنرانی در زمینه هماهنگی و همکاری بیشتر بین دو کشور در حوزه دانش بنیان‌ها و انتقال تکنولوژی پرداخت و به استفاده این کشور از فناوری‌ها و تولیدات شرکت‌های دانش بنیان در ایران تاکید کرد. 
محمدعلی موسوی، رئیس مرکز تجاری جمهوری اسلامی ایران در اوگاندا نیز بعدازظهر پنجشنبه پنج بهمن در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در اوگاندا حضور پیدا کرد و با حجت الاسلام خاموشی و هیات همراه دانش بنیان دیدار و گفتگو کرد و در ادامه با توجه به پتانسیل‌های موجود در کشور اوگاندا برای تفاهم بین شرکت‌های ایرانی و اوگاندایی بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت. 

همچنین در ادامه این دیدار‌ها در این روز، جماعتی از تجار کشور اوگاندا (در زمینه صنایع، کشاورزی، موتور‌های برقی و ...) در محل سفارت جمهوری اسلامی در اوگاندا با حجت الاسلام خاموشی و هیات دانش بنیان دیدار و اظهار تمایل برای همکاری در زمینه دانش بنیان‌ها کردند. 

حجت الاسلام خاموشی گفت: سفر به کشور اوگاندا در راستای توسعه همکاری در زمینه دانش بنیانها، سفر مهمی است. در این جا نیز درخواست می‌کنم لطفا سلام، محبت و احترام ما را خدمت رئیس جمهور اوگاندا ابلاغ بفرمایید. 

وی با بیان اینکه در حال حاضر زمینه برای فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در کشور به خوبی فراهم است، اظهار کرد: اکنون سازمان اوقاف و امور خیریه به صورت محدود در این حوزه وارد شده تا نتایج این همکاری‌های دو سویه را محک بزند و سپس وارد تعاملات گسترده‌تر شود. 

حجت الاسلام خاموشی بیان کرد: کشور ایران از نظر ذخایر نفت، گاز و انرژی فسیلی غنی است و این انرژی‌ها بسیار ارزان عرضه می‌شود. (یک لیتر بنزین در ایران سه سنت است) با این حال سعی داریم به منظور حفظ منابع فسیلی برای آیندگان، حفظ فضای سبز و استفاده از انرژی خدادادی خورشید از سوخت فسیلی به سوخت غیر فسیلی مهاجرت می‌کنیم. نکته مهم دیگر این است که استهلاک وسایل نقلیه برقی به شدت پایین و به نفع مشتریان است. 

وی اظهار کرد: بشر اصولا وظیفه‌مند است که زندگی خود را با علم توام کند. اگر بخواهم در مسیر علمی کردن زندگی خود مقایسه‌ای با این کشور انجام دهم در اوگاندا اقلیم بسیار خوب استوایی و هوای متعادل وجود دارد، ولی دانش به کشاورزی، دامپروری و تولید آبزیان گره نخورده است. میزان سطح کشت در ایران شاید برابر کشور اوگاندا باشد، اما میزان برداشت محصول زراعی در ایران با اینکه کشور کم آبی هستیم (اوگاندا ۱۴۰۰ میلی متر در سال متوسط بارش دارد و در کشور ایران متوسط بارش ۸۰۰ میلیمتر است) شاید ده برابر میزان محصولات در این کشور باشد. 

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: برای بهینه سازی نژاد‌های مولد در دام سنگین و سبک، تولید ماهی، بحث کشاورزی و ... باید رابطه علمی برقرار کنید ما در ایران به جهت برقرار‌ی رابطه علمی در تولید محصولات مختلف در خدمت شما هستیم.

همچنین حجت الاسلام خاموشی به همراه محمدمهدی نادری، مدیر مرکز بایوفارم پژوهشگاه ابن‌سینا و مدیر شرکت دانش بنیان موتور برقی با رئیس کل شرکت سهامی ملی که هلدینگ اقتصادی زیر نظر ارتش اوگاندا است، دیدار و گفتگو کردند.

 رئیس کل شرکت سهامی ملی در این گفتگو از همکاری و تعامل با شرکت‌های دانش بنیان در ایران استقبال کرد و گفت: ارتباط بین این شرکت و دانش بنیان‌ها در جمهوری اسلامی ضرورت دارد. این آمادگی را داریم که در کشور اوگاندا زمین در اختیار این شرکت‌ها قرار دهیم و شرکت‌ها می‌توانند در این کشور فعالیت کنند.

حجت الاسلام خاموشی در این دیدار از شرکت سهامی ملی دعوت کرد به ایران تشریف بیارند و از شرکت‌های دانش بنیان دیدن کننند و در صورت توافق، تفاهم نامه همکاری منعقد شود. 

نادری نیز در این دیدار گزارش مبسوطی از فعالیت شرکت دانش بنیان در حوزه جنین گاوی ارائه کرد و گفت: با این فناوری در سرعت اصلاح نژاد صرفه جویی می‌شود. 

حسینی درباره تولید موتور‌های برقی عنوان کرد: عمده تفاوت موتور برقی و بنزینی در تعداد قطعه است. موتور‌های برقی قطعات کمتری دارند و به همین دلیل به صرفه‌تر هستند. در موتور‌های شرکت توسن، روی باطری، الکتروموتور و هوشمندسازی کار شده است. موتور در هر نقطه از جهان باشد می‌توانیم آن را پیدا کنیم و اشکالات آن را می‌توان از راه دور از طریق صفحه مانیتور مرکز تشخیص داد.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار