به گزارش خبرنگار دفاعپرس از همدان، «جانبازان ما هنوز در میدان مقاومت و ایستادگی هستند، عزیزان جانباز بدانند که مبارزهى آنها ادامه دارد. جانبازان ما، در تمام دوران جانبازی در حال مجاهدتند. این فضیلت، مخصوص آنها و کسان و همسران و خانوادههایشان است، تا وقتى که انشاءالله سلامت و عافیت پیدا کنند» این بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در وصف جانبازان است، آری جانبازان در طول این چند سال بعد از دوران دفاع مقدس همچنان در حال مجاهدت و ایثار هستند و باید از آنان الگو گرفت.
یکی از جانبازان استان همدان، جانباز ۷۰ درصد حاج «ناصر ورمزیار» است که در سن ۱۴ سالگی و به تاسی از دستور حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر حضور در جبهههای نبرد حق علیه بر باطل از طریق بسیج در جبههها حضور مییابد، بلافاصله به منطقه غرب اعزام و در عملیات «ثارالله» حضور پیدا میکند و در ۲۹ تیر سال ۱۳۶۶ در «ماووت» بر اثر اصابت ترکش به سر، کتف و چشم به درجه رفیع جانبازی نائل میآید.
این جانباز ۷۰ درصد همدانی که دیگر در آستانه ۶۰ سالگی است در گفتوگو با خبرنگار ما، به تشریح حضور خود در جبهه پرداخت و اظهار داشت: آن روزها آب و خاک، دین و ناموس ما در خطر بود و به فرمان حضرت امام خمینی (ره) لبیک گفتیم و در جبههها حضور پیدا کردیم، عشق به ولایت و حضرت امام خمینی (ره) و آنچه که ما از آموزههای قرآنی و دینی خانواده کسب کرده بودیم باعث شد که در آن سن کم ولایت را درک و با انگیزه و شناخت در جبههها حضور یابیم.
وی از دوران بعد از دفاع مقدس و دلتنگی برای یاران شهیدش میگوید و میافزاید: ما جانبازان بسیار دلتنگ دوران دفاع مقدس و روزهای خون، جهاد و شهادت میشویم و هیچ وقت لحظه به خون آغشته شدن همرزمان و اسارت آنان را فراموش نخواهیم کرد و چقدر با حلاوت و شیرینی همه آن صحنهها را پشت سر میگذاشتیم.
ورمزیار ادامه میدهد: امروز گاهی اوقات با خود میگویم که خدایا این روزهای سخت و خونین و روزهای پر مخاطره را ما بودیم که گذراندیم، اما پیشگامتر از ما شهدا بودند که بنابر آیه قرآن آنان «عند ربهم یرزقون» هستند و در نزد خدا روزی میخورند. راجع به شهدا هرچه بگوییم کم است و ماورایی باید در مورد آنان سخن گفت و جایگاه بسیار والایی دارند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما بر چگونگی تحمل روزهای سخت جانبازی با اشاره به آیه «ان الله یحب الذین یقاتلون فی سبیله صفا کانهم بنیان مرصوص» میگوید: بنابر این آیه خداوند کسانی را دوست میدارد که در راه او پیکار میکنند همچون بنایی آهنین استوارند و ما به تاسی از آموزههای قرآنی و مکتب دینی که صبر و مقاومت را به ما یاد دادند و همچنین بیانات و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی که بعد از حضرت امام خمینی (ره) ولی و راهنمای ما بودند؛ لحظات سخت جانبازی را سپری و سخنان ایشان ما را در این مسیر شکیبا کرده است.
این جانباز دوران دفاع مقدس میافزاید: البته با وجود اینکه ما جانباز و مجروح هستیم خیلی هم محدود نشدیم و توانستیم در جامعه بخشی از وظایفی که رهبر معظم انقلاب اسلامی انتظار دارند را به اندازه وسعمان محقق کنیم. مخصوصا در رابطه با مطالبات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و…؛ که رهبر انقلاب از ما انتظار دارند.
وی به فداکاری و ایثار همسران و خانواده جانبازان اشاره و اضافه میکند: خانواده ما جانبازان بسیار در این مسیر ما را همراهی کردند و همسران ما جانبازان ۷۰ درصد به عنوان یک یاور واقعی مخصوص جانبازانی که قطع عضو شدند زینبگونه در لحظههای مختلف زندگی در کنارمان هستند.
ورمزیار میافزاید: همسران جانبازان جهادیتر از آنان در عرصه جهاد و شهادت در حال خدمت هستند و هرچه از زحمات و فداکاری آنان بگوییم کم است و نقش همسر در کنار ما همانند یک کوهی است که به حضرت زینب (س) اقتدا کردند و در کنار ما ایستادند.
ورمزیار در پاسخ به سوالی مبنی بر انتظارش از مسئولان میگوید: حضرت امام خمینی (ره) در وصیتنامه خود فرمودند که نگذارید پیشکسوتان خون، جهاد و شهادت در پیچ و خم زندگی فراموش شوند، همچنین رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در این راستا رهنمودهایی زیبا و درخشان داشتند، اما متاسفانه برخی از مسئولان چه آنان که دوران دفاع مقدس را درک کردند و چه بقیه، براساس غفلتی ایثارگران و خانواده شهدا را فراموش کردهاند.
وی تصریح میکند: هیچ انتظاری از نظام مقدس ندارم و بدهکار نظام، ملت و نوکر مردم با معرفت ایران اسلامی هستم، اما وقتی از مسئولان مطالبهای میشود نگران و آشفته نشوند و اگر یک نگاه به وصیتنامه حضرت امام خمینی (ره) و بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی بیندازند متوجه خواهند شد که ما انتظاری فراتر از بیانات امامین انقلاب نداریم.
این جانباز دوران دفاع مقدس تاکید میکند: مسئولان به خودشان بیایند و بنابر فرمایشات حضرت آقا دست از این زندگی اشرافی بردارند. شاخصه مسئولان ما باید اسلام و انقلاب باشد، اما متاسفانه در برخی از آنان آنچه که انتظار میرود محقق نشده است.
وی در پایان با اشاره به نحوه بیان رشادتهای دوران دفاع مقدس برای نسل امروز، متذکر میشود: هیچ چیزی مانند الگوسازی نیست یعنی اگر مسئولان ما میخواهند فرهنگ ایثار و شهادت در میان جوانان امروز الگو شود باید با تمام وجود باور کنند و همانند امام راحل حضرت آقا و شهدا زندگی کنند، کافی است زندگی آنان در عمل آنچه باشد که اسلام و انقلاب از آنان انتظار دارد.
انتهای پیام/