به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، مراسم تجلیل از خیرین شاهد و ایثارگر استان کرمانشاه با حضور ۲۸ تن از خیران این حوزه در سالن جلسات ساختمان ستاد استان به ریاست «خسرو شهیدی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه برگزار شد.
در این نشست که به منظور تقدیر از تلاشهای تشکل خیران ایثارگر برگزار شد، مدیرکل بنیاد کرمانشاه در سخنانی ضمن قدردانی از اعضای خیر این تشکل اظهار داشت: مردمی سازی از جمله سیاستهای اصولی بنیاد در جهت توسعه و ترویج هرچه بهتر فرهنگ غنی ایثار و شهادت در بین آحاد مردم و جامعه اسلامیمان است.
مدیرکل بنیاد کرمانشاه افزود: امروز اگر هر دستگاهی که در بخشی از برنامههای ترویجی بنیاد مشارکت دارد همه اینها به منظور آن است که بدانیم شهید متعلق به همه افراد جامعه است لذا بنیاد شهید نه به لحاظ نیروی انسانی و نه به لحاظ امکاناتی که در اختیار دارد یقیناً نمیتواند امر توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را به تنهایی در جامعه پیش برده و به سامان رساند، لذا میبایست دستگاههای اداری و تشکلهای مردم نهاد همچون تشکل خیران شاهد و ایثارگر در این مسیر به آستین همت بالا زده و به یاری بنیاد بشتابند تا رسالتی را که بر دوش همه نهاده شده به نحو احسن به انجام رسانیم.
وی حضور مردم در تاسوعا و عاشورای حسنی را از نمونههای بارز حرکتهای فرهنگی مردم پایه نام برد و افزود: این حرکت ارزشمند و خودجوشی است که مردم بدون هیچگونه دعوتی در آن شرکت جسته و با عشق و علاقه به انجام وظیفه میپردازند که نتایج بسیار مثبتی را هم به دنبال دارد.
دبیر شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان برگزاری یادوارهها از جمله یادوارههای طایفهای را از دیگر اقدامات و برنامههای بنیاد در جهت مردمی سازی فعالیتهای بنیاد شهید عنوان کرد و این اقدام را از فعالیتها و برنامههای بسیار موفق در راستای مردمی سازی برشمرد.
وی انجام ۲۹ هزار دیدار در طی یکسال را از برنامههایی دانست که با مشارکت دیگر دستگاههای اداری سطح استان انجام شده است و تصریح کرد: اگر میخواهیم فرهنگ ایثار و شهادت به جوانان و نسل آینده ساز کشور منتقل کنیم نیازمند آن هستیم که همگی پای کار آمده و مشکلات جامعه ایثارگری را مرتفع سازیم.
در ادامه این نشست حجت الاسلام یاوری دستیار استاندار کرمانشاه در امر مردمی سازی نیز در سخنانی ضمن تاً کید بر حضور همگانی آحاد مردم در صحنههای مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جامعه اظهار داشت: به گواه تاریخ کشورهایی که حکمرانی مردمی را در دستور کار خود قرار داده اند در تمامی برنامههای خود از جمله اقتصاد کشور موق بوده اند.
حجت الاسلام یاوری افزود: نهال پر ثمر نظام اسلامی ایران که برگرفته از مکتب نورانی اسلام در سال ۵۷ به رهبری امام راحل (ره) در سال ۵۷ به بار نشست از همان ابتدای کار بر نقش مهم و مؤثر مردم در همه عرصهها و جنبهها صحه گذاشت و این امر را از ویژگیها و شاخصهای نظام اسلامی بر پایه حکمرانی مردم دانست.
همچنین در این نشست رحیم گلی معاون مددکاری و مشارکتهای مردمی بنیاد کرمانشاه نیز با ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیتهای مطلوب تشکلهای ایثارگری به ویژه تشکل خیرین اظهار داشت: تشکل خیرین شاهد و ایثارگر از جمله تشکلهای موفق و اثربخش در حوزه ایثارگری است که وجود این تشکل فی نفسه موجب وفاق، همدلی و همراهی در بین ایثارگران عزیز و تلاش در رفع مشکلات این بخش از جامعه است.
معاون مددکاری و مشارکتهای اجتماعی بنیاد کرمانشاه با اشاره به اینکه این تشکل هنوز در ابتدای راه اخود قرار دارد، تعداد اعضای این تشکل را ۲۸ عضو عنوان کرد و افزود: از ویژگیهای بسیار خوبی که از تشکل خیرین سراغ داریم انفاق، سخاوت، نوع دوستی و کوشش مجدانه در جهت کاهش فقر و تهیدستی در بین آحاد جامعه به ویژه جامعه ایثارگری است.
در ادامه این نشست از خیرین حاضر تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/ 112