به گزارش دفاعپرس از رشت، آئین اختتامیه سومین دوره رخداد رسانهای سردار تا سردار (شهید حاج قاسم سلیمانی و میرزاکوچک جنگلی) همراه با رونمایی از سرود اختصاصی سردار تا سردار با سخنرانی سید احمد عبودتیان مدیرعامل بنیاد فرهنگی خاتمالاوصیاء و دستیار رییسجمهور در امر مردمیسازی دولت در سالن همایشهای بانک ملی برگزار شد.
سید احمد عبودتیان دستیار رئیس جمهور در امر مردمیسازی دولت در این مراسم، رخداد رسانهای سردار تا سردار را یک کار فرهنگی مؤثر دانست و اظهار داشت: این رخداد رسانهای باید حمایت شده و ادامهدار باشد.
وی با بیان اینکه این رخداد رسانهای تلاشی برای احیای هویت گیلان است، افزود: دشمنان ما سالها برای هویتزدایی از تمام اقوام ایران تلاش کردند و میخواستند مردم خطه شمال را نیز بیتوجه به دین نشان دهند، اما این رویداد نشان داد که این ادعا صحیح نیست.
دستیار رئیس جمهور در امر مردمیسازی دولت با بیان اینکه مردم گیلان مردمی ولایی هستند گفت: رخداد رسانهای یک یادآوری تاریخی از شخصیت و هویت حقیقی گیلانیان است البته این هنوز ابتدای کار است و باید رمانهای مربوط به میرزای گیلانی دست به دست بچرخد.
عبودتیان با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص آرمانگرایی و اثرگذاری شهدا گفت: شهدا همواره با جان خود از آرمانها دفاع کردند و وقتی آسمانی میشوند نیز صداها و پیامهایشان به گوشمان میرسد و ما باید گوشمان سنگین نباشد تا صدای شهدا را بشنویم.
وی با بیان اینکه صدای آرمانخواهی شهید میرزا کوچک جنگلی اکنون پس از صد سال در حال شنیده شدن است، گفت: هنوز از میرزا صداها و حرفهای شنیده نشدهای وجود دارد که باید برای نسل جدید بازگو شود.
حجتالاسلام والمسلمین مجتبی پوریوسفی دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گیلان نیز در این مراسم با بیان اینکه برگزاری جشنوارههای مختلف در حوزه فرهنگی و رسانه میتواند به شناخت هویت اقوام مختلف ایرانی کمک کند، بیان داشت: رویداد سردار تا سردار با محوریت فرهنگی، هنری و رسانه بعد از سه سال به نقطه عطف خود رسیده است.
وی با اشاره به تلاش دشمن برای تغییر هویت تمامی اقوام ایرانی گفت: گیلان دارای مفاخر فرهنگی، اجتماعی و اعتقادی بسیار زیادی است که باید در قالب رخدادهای رسانهای و در برشهای هنری به همگان معرفی کرد.
دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گیلان با تاکید بر لزوم توجه به غنای فرهنگی، اجتماعی و دینی گیلان در تاریخ اسلام تصریح کرد: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، گیلان را فاتحان خیبر دانستند.
پور یوسفی با بیان اینکه جبهه رسانهای و فرهنگی باید در خدمت شخصیتپردازی مفاخر باشد، گفت: غفلتهای فراوانی در حوزه پرداختن به مفاخر فرهنگی و تبلیغی گیلان صورت گرفته است.
در پایان مراسم، نفرات برتر این دوره از جشنواره در بخشهای مصاحبه، گزارش خبری، پادکست، کلیپ، یادداشت و عکس معرفی و تجلیل شدند.
در این دوره از جشنواره، در بخش مصاحبه، حسن غلامپور و فاطمه احمدی از گیلان حائز رتبههای برتر شدند؛ این بخش فاقد رتبه سوم بود.
در بخش کلیپ، سجاد پورجعفری، پارسا فرهنود و سارا ناصری از گیلان رتبههای برتر این بخش را به خود اختصاص دادند.
در بخش گزارش خبری، سولماز عنایتی از همدان حائز رتبه نخست، سعید شفیعی از گیلان حائز رتبه دوم و بهرام قربانپور از گیلان نیز حائز رتبه سوم شد.
در بخش پادکست، علیرضا میرزازاده از گیلان حائز رتبه نخست، مهدی آمن از استان قم حائز رتبه دوم و کوثر سیروس از استان هرمزگان جزیره کیش نیز حائز رتبه سوم شد.
در بخش یادداشت نیز فاطمه احمدی از گیلان حائز رتبه نخست، محمود جانقربانی از استان تهران حائز رتبه دوم و علی پنبهای از استان همدان نیز حائز رتبه سوم شد.
در بخش عکس نیز امید رجبیپور، مهتاب باقرزاده و مهدی حسیننژاد از گیلان رتبههای برتر این بخش را به خود اختصاص دادند.
انتهای پیام/