به گزارش دفاع پرس از استان خراسان رضوی، «مسعود میرزایی شهرابی» سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد در استودیو انتخابات استانداری خراسان رضوی اظهار داشت: دانشگاههای کشورهای پیشرفته در سیاستگذاریها و جریاناتی که در کف جامعه است، نقشآفرینهای اصلی به ویژه در حوزه انتخابات هستند؛ زیرا مردم به اظهارات افراد دانشگاهی، اعضای هیات علمی، نخبگان و دانشجویان اعتماد دارند و همواره یکی از مراجع مهم مردم، جامعه دانشگاهی هستند.
وی در ادامه با بیان اینکه در دانشگاه فردوسی از اواخر آذر فعالیت خود را به صورت جدی در حوزه انتخابات آغاز کرده است، افزود: ۶۳ فعالیت مهم در این عرصه داشتیم و در دانشکدهها با حضور اعضای هیاترئیسه دانشگاه جلسات و نشستهای انتخاباتی برگزار شد. نیمی از ۶۳ فعالیت مهم سایبری است. تلاش کردیم از اواسط دیماه شور و حال انتخاباتی و فضای سمعی بصری را برای دانشگاهیان ایجاد کنیم.
سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: از اوایل بهمن محتواهای انتخاباتی و با رویکرد علمی اهمیت انتخابات مطرح شدند تا تاثیرات رای دادن و ندادن تبیین شود، با رؤسا و مسئولان دانشکدههای ۱۳گانه دانشگاه فردوسی و معاون فرهنگی جلساتی برگزار و این موضوع مطرح شد که از مسائل احساسی و مواردی که پشتوانه علمی و اصولی ندارد، پرهیز شود.
میرزایی شهرابی ادامه داد: تلاش کردیم محتواهای وزینی تهیه شود که پایه آنها بحث ملی، غیرت دینی و فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی باشد. این محتوای علمی در اختیار جامعه دانشگاهی قرار گرفت. مصاحبههایی که مسئولان داشتند در راستای جهاد تبیین و تنویر افکار عمومی بوده و اینکه چرا در سطح دنیا کشورهای خاصی برای انتخابات ایران وقت میگذراند و به آن حساس هستند؟ اگر قرار نیست بعد انتخابات اتفاقی در کشور رخ دهد، چرا انقدر هزینه میکنند؟ سعی شد این محتواها را بیان شود.
وی با بیان اینکه اوج فعالیتهای انتخاباتی دانشگاه فردوسی با پایان ترم و رفتن بخشی از دانشجویان به شهرهای خود همراه شد و کمتر حضور دانشجوها را داشتیم، تصریح کرد: با این وجود مهمترین برنامههای دانشگاه برگزاری نشستهای انتخاباتی بود که نامزدها در دانشگاهها حضور پیدا کردند. ۱۲ کرسی آزاداندیشی و مناظرههای دانشجویی برگزار شد. آخرین نشست دانشجویی حضور چهار نفر از کاندیداهای مجلس بود.
سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد گفت: با عنایت به نقشآفرینی مهم جامعه دانشگاهی فعالیت خوبی ضورت گرفته، زیرا نگاه ما این بود که از طرح موضوعات احساسی و هیجانی پرهیز کنیم و واقعیتها را ارائه دهیم که بر اساس این مستندات ما به عنوان جامعه معین استان در حال دعوت از مردم هستیم. دانشجویان انتقاد داشتند و امیدوار بودیم بتوانند در فضاهای دانشگاهی صحبت کنند تا اسیر دام معاندین نشوند که بحمدالله دانشجویان در جلسات به خوبی حضور داشتند و انتقادات خود را مطرح کردند.
میرزایی شهرابی خاطرنشان کرد: نقشآفرینیها نسبت به آنچه توقع داشتیم، میتوانست بیشتر باشد. استقبال دانشگاهیان خوب بود و خیلی جلوتر بودیم و هستیم. درصد مشارکت استان نیز درصد خوبی خواهد بود. جامعه دانشگاهی اگر نقشآفرینی خود را نداشته باشد، برنامهها و قانونهایی که تصویب میشود حتما نقص خواهد داشت و دچار آسیب و صدمه خواهد شد، هرچه نقشآفرینی دانشگاهیان بالا باشد کشور از این نقص در امان خواهد بود.
وی بیان داشت: چهار شعبه اخذ رای در دانشگاه فردوسی پیشبینی شده است چراکه سیاست امسال در برگزاری انتخابات این است که تعداد صندوقهای اخذ رای افزایش پیدا کند.
سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد عنوان داشت: مردم باید به برنامهها رای بدهند، اینکه اگر یک فرد خاص به عنوان نامزد انتخاباتی در این عرصه حضور پیدا کند شور و نشاط بالا میرود، درست نیست. در انتخابات باید کلیدواژههای جدید و تراز انقلاب و مملکت داشته باشیم و نباید توجه صرف به فرد کنیم، بلکه باید برنامه فرد را مورد بررسی قرار دهیم.
انتهای پیام/