در همایشی معاونین آموزشی دانشگاه‌های مازندران عنوان شد؛

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران: ۱۸۰ هزار دانشجوی مازندرانی درس آشنایی با معارف دفاع مقدس را گذراندند

سرهنگ پاسدار «سلامی» گفت: ۱۸۰ هزار دانشجوی مازندرانی درس دو واحد آشنایی با معارف دفاع مقدس را گذراندند.
کد خبر: ۶۵۴۹۶۱
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۵ - 04March 2024

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران: ۱۸۰ هزار دانشجوی مازندرانی درس آشنایی با معارف دفاع مقدس را گذراندندبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران امروز در همایش معاونین آموزشی دانشگاه‌های مازندران که در دانشگاه علمی کاربردی ساری برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره هزار و ۵۰ شهید مازندرانی در اسفند اظهار داشت: مسئولین آموزش دانشگاه مسئولیت سنگینی را بر عهده دارند و تربیت و پرورش دانشجوی تراز انقلاب اسلامی از نتایج دانشگاه‌های ارزشی خواهد بود.

وی با بیان اینکه دوران با عظمت دفاع مقدس یک قطعه نورانی از تاریخ انقلاب اسلامی و نقطه افتخار ملت ایران است، افزود: جوانان و رزمندگان این کشور برای دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی در کنار ایمان تقوا جهاد و مجاهدت معنویت ایثار حماسه وحدت پیروی از ولایت در مقابل دنیا عزتمندانه ایستاده‌اند و پیروز شدند و دوران دفاع مقدس در تاریخ این کشور و تاریخ انقلاب همیشه زنده خواهد ماند.

این مسئول ادامه داد: ما وظیفه داریم ارزش‌های نورانی آن دوران را زنده نگه داریم؛ ارزش‌های دوران دفاع مقدس سیره شهداست و تا زمانی که زنده باشد انقلاب بیمه است و اثر توطئه‌های دشمنان کمرنگ و خنثی خواهد بود و جوانان ما نیز در مقابل همه آسیب‌های فرهنگی اجتماعی که امروز دشمن در قالب جنگ ترکیبی بر علیه انقلاب اسلامی و مردم به کار گرفته‌است مصون خواهد ماند.

سرهنگ پاسدار سلامی اضافه کرد: تدریس دو واحد درس معارف دفاع مقدس در دانشگاه‌ها یکی از راه‌های ایجاد و افزایش معرفت نسبت به ارزش‌های انقلاب اسلامی است و باعث آگاهی و بصیرت جوانان خواهد شد و باید همه ما باورمندانه این درس دفاع مقدس را جدی بگیریم.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران بیان کرد: امروز کار شما ارزشی و انقلابی است و باید تلاش کنیم در کنار همدیگر این درس ترم آینده در همه دانشگاه‌های استان مازندران فراگیر شود و نیازمند مساعدت دانشگاه‌ها و معاونین آموزشی در فرایند آموزش این دو واحد درسی هستیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌های ما در دوران دفاع مقدس نقش مهم و اساسی داشتند، اذعان داشت: دانشجویان و دانشگاهیان در جبهه از بابصیرت‌ترین‌ها و عالم‌ترین‌ها بودند و نقش جهادی حضور در جبهه و پشتیبانی از جنگ را برعهده داشتند و امروز نیز در ترویج و زنده نگه داشتن ارزش‌ها باید فعال باشند که یکی از آن‌ها تربیت و پرورش دانشجوی انقلابی خواهد بود.

سرهنگ پاسدار سلامی اضافه کرد: امروز دانشنامه استانی دفاع مقدس یک کار بزرگ علمی، تحقیقی و پژوهشی حوزه ایثار و مقاومت است و قریب هزار مقاله برای هزار مدخل تهیه و تدوین می‌شود که باید نقش دانشگاه‌ها در این دانشنامه دیده شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در ۵۰ درصد دانشگاه‌های استان مازندران کتاب دو واحد درس دفاع مقدس تدریس می‌شود، تصریح کرد: ۱۸۰ هزار دانشجوی مازندرانی این درس را گذارندند.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران با تأکید بر اینکه با اجباری شدن این دو واحد درسی باید ۱۰۰ درصد دانشگاه‌ها تحت پوشش قرار بگیرند، افزود: ما قدردان دانشگاه‌هایی هستیم که قبل از اجباری شدن و بر اساس باور‌ها و اعتقادات ارزشی خود این درس را ارائه دادند.

سرهنگ پاسدار سلامی با بیان اینکه امروز دانشجویان مدافعین انقلاب اسلامی هستند، عنوان کرد: مسئول باید به ارزش‌های اسلامی و انقلابی مجهز باشد و این کار شما مجاهدت است.

وی با تأکید بر فراگیر کردن درس دو واحد درس معارف دفاع مقدس و بیان اینکه قریب به ۱۸۰ هزار دانشجو در ۵۰ درصد دانشگاه‌های استان درس دو واحد درسی معارف دفاع مقدس را فرا گرفتند و هدفگذاری ۱۰۰ درصدی در دانشگاه‌ها مورد تأکید است.

این مسئول با اشاره با اهمیت موضوع دانشنامه استانی دفاع مقدس گفت: دانشگاه‌ها باید نقش پشتوانه علمی دفاع مقدس و ترویج ارزش‌ها را داشته باشند و در تهیه مقاله‌های علمی با محوریت هر شهید یک مقاله پای کار بیایند که از کار‌های با ارزش محسوب می‌شود.

برگزاری همایش سفیران مقاومت

وی همچنین از برگزاری همایش سفیران مقاومت با حضور دانشجویان خارجی مقیم استان مازندران در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این مراسم با موضوع آشنایی با مقاومت اسلامی و جبهه مقاومت اسلامی برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه فضای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران فرصتی ارزشمند برای سربازان است، گفت: سربازان علاقمند به فعالیت‌های تحقیقی و پژوهشی می‌توانند پروژه‌های دفاع مقدس را انتخاب کنند تا از مزایای کسر خدمت سربازی بهره ببرند.

سرهنگ پاسدار سلامی خاطرنشان کرد: باید یک ظرفیت برای اساتید و دانشجویان علاقمند به انقلاب اسلامی و شهدا فراهم کنیم تا شاهد مقالات، کار‌های علمی و تحقیقی و پژوهشی با موضوع دفاع مقدس و جهاد و مقاومت باشیم.

«رضا لحمیان» رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران با بیان اینکه موضوع دفاع مقدس در تاریخ انقلاب اسلامی تاریخ کشور ما و تاریخ تمام جنگ‌هایی که اتفاق افتاده یک پدیده بی‌نظیر و کم نظیر است

وی تدفین مراسم شهدای گمنام در دانشگاه‌ها را از جمله برنامه‌ها ذکر کرد و افزود: پیرامون ارائه درس معارف دفاع مقدس با تدابیر اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران برنامه ریزی خواهد شد.

«سید حسین ولیپور» معاون تحقیقات و اسناد اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران نیز با بیان اینکه تاکنون ۱۸۰ هزار دانشجو درس دو واحد معارف دفاع مقدس را گذراندند، اظهار داشت: این درس از مهر سال آینده به صورت ۱۰۰ درصد الزامی ارائه خواهد شد.

در این جلسه معاونین آموزشی دانشگاه‌های استان مازندران به بیان پیشنهادات خود در زمینه اجباری شدن درس معارف دفاع مقدس و فعالیت‌های پژوهشی حوزه دفاع مقدس و مقاومت پرداختند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار