به گزارش خبرنگار دفاعپرس از کرمان، امیر سرتیپ «ابراهیم گلفام» جانشین معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح صبح امروز در یادواره شهیدان صیاد شیرازی و محمدولی قرنی از فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران در سالن خواجه نصیرالدین طوسی دانشگاه فرهنگیان کرمان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و دهه ارتش، اظهار داشت: بیست و یکم فروردین تا سوم اردیبهشتماه دهه ارتش نامگذاری شده و خیلی خوب است که در این ایام تاریخ انقلاب اسلامی را ورق بزنیم.
وی با بیان اینکه تاریخ به ما نشان میدهد که چه ظلمهایی بر این کشور وارد شده است، ادامه داد: شهیدان ما برای دفاع از کیان نظام اسلامی و حفظ این آب و خاک جان خود را تقدیم کردند.
جانشین معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه شهید قرنی مقابل طاغوت ایستاد، در حالی که از فرماندهان ارتش زمان شاه بود، افزود: این شهید بزرگوار حاضر نشد که برای رژیم ستمشاهی کار کند و به همین دلیل زندان و بعد هم اخراج شد.
وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) شهید قرنی را به سمت فرماندهی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب میکند، گفت: این شهید سختترین دوران ارتش که دوران گذار از طاغوت به جمهوری اسلامی بود را طی کرد، زحمات زیادی کشید و سرانجام به وسیله گروه منافقین فرقان ترور شد و به شهادت رسید.
امیر گلفام با اشاره به اینکه شهید سپهبد صیاد شیرازی نیز یکی از شهدای والامقام کشور است، ادامه داد: زندگی این شهید را میتوان به سه مقطع تقسیم کرد که یکی از این دورانها، دوران دفاع مقدس است؛ این شهید در دوران دفاع مقدس زحمات زیادی کشید و نقش بینظیری داشت.
وی در بیان خاطرهای از شهید صیاد شیرازی، گفت: این شهید در جلسهای که بنیصدر برگزارکننده آن بوده، شرکت میکند و صحبتهای بنی صدر که شروع میشود شهید صیاد شیرازی بلند میشود تا جلسه را ترک کند.
جانشین معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: وقتی بنیصدر از او میپرسد که کجا میروی؟ شهید صیاد شیرازی میگوید من در جلسهای که با بسم الله الرحمن الرحیم شروع نشود شرکت نمیکنم و بنی صدر بلافاصله میگوید بسم الله الرحمن الرحیم؛ بنشین.
وی با بیان اینکه شهید صیاد شیرازی آنقدر دانشگاه افسری را مهم میدانست که خودش آن را رهبری میکرد، افزود: این شهید بزرگوار دانشگاه را به حوزه علمیه تبدیل کرده بود تا جایی که امام (ره) فرمود به فیضیه ارتش بپیوندید.
انتهای پیام/