به گزارش دفاعپرس از مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز در آئین تجلیل از نخبگان آموزشی، علمی و پرورشی مدرسه دخترانه شاهد ناحیه یک ساری بهمناسبت روز دختر، ضمن تبریک دهه کرامت و سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر و گرامیداشت یاد شهدای خانطومان، اظهار داشت: هر نسلی وظیفه خاص خود را دارد و نسل حاضر هم باید وظیفه خود را بداند و انجام دهد.
وی افزود: هر نسلی باید به وظیفهای که در رفتار شخصی خود دارد در حوزه اجتماعی، در راستای نظام و انقلاب اسلامی و وظیفهای که در راستای مستضعفان و مظلومان منطقه دارد، عمل کند.
آیت الله محمدی لائینی خاطرنشان کرد؛ امروز ما در برابر جریان غزه و رفح و این منطقهای که توسط صهیونیستها مورد جنایت قرار گرفته وظیفه حمایت و یاری، محکوم کردن ظالم و اعلام حمایت از مظلوم را در گفتار و عمل را داریم.
نماینده ولی فقیه در مازندران تصریح کرد: همچنین ما در رابطه نظام و انقلاب اسلامی که حدود ۲۴۰هزار شهید تقدیمش کردیم، در مقابل مردم و ملت و در حوزه خانوادگی و رفتار شخصی خود وظیفه داریم.
عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه نسل آینده که امروز زیر نظر نسل حاضر باید تربیت شوند، عنوان کرد: باید یاد بگیرند چگونه انسانی وظیفهشناس و عامل به وظیفه باشند، اگر نسل حاضر در این زمینه کم بیاورد مسلما نسل آینده هم نمیتواند کاملا وظیفهشناس باشد.
امام جمعه ساری نسل حاضر را الگوی نسل آینده دانست و گفت: باید در بعد وظیفهشناسی دقت بیشتری داشته باشیم وظایف خود را بشناسیم و به آن عمل کنیم.
این مسئول با اعلام اینکه تربیت انسان یک بعدی نبوده و فقط به علم خلاصه و منحصر نمیشود، یادآور شد: تربیت فقط اخلاقی نیست، اگر تک بعدی باشد خطر چند برابر میشود، انسان بیسواد اگر بخواهد ظلم و جنایت مرتکب شود، قدرت عملیات ظالمانهاش محدودتر از کسی است که باسواد باشد، چنانچه اگر در بعد خدمت هم بیسواد باشد نسبت به انسان باسواد خدمتی کمتر خواهد داشت.
وی با تاکید بر اینکه باید خود را به گونهای مدیریت کنیم که همه ابعاد را با هم داشته باشیم، عنوان کرد: اما مگر میشود هم دنیا را داشت هم آخرت را؟ بله اگر نمیشد که خداوند ما را دعوت نمیکرد، برخی مکتبها نگاهی به معاد ندارند و میگویند همین چند روزه دنیا را دریاب و ببین! و فکر آخرت را نکن، این تفکر به انسانها خدمت نه بلکه خیانت میکنند.
آیت الله محمدی لائینی اضافه کرد: هر کسی هم میگوید دنیا را رها کن و صبح تا غروب نماز و قرآن بخوان آن هم خیانت میکند، خانه باید آباد باشد تا در این خانه آباد بتوانید خدا را عبادت کنید.
نماینده ولی فقیه در مازندران ضمن طرح این سوال که آیا حضرت زهرا (س) و حضرت معصومه (س) که در هزار و اندی سال پسش میزیستند میتوانند الگوی دختران امروز باشند؟ گفت: زندگی ظواهر و ابعاد متغیر دارد، اما یک حقیقت ثابت هم دارد، بشر نیز حواشی و فروعات متغیر دارد، اما یک متن ثابت دارد، انسان از نظر آئین سعادت هم یک راه و روش ثابت دارد که به آن فطرت میگویند، همانگونه که غریزه عوض نمیشود فطرت هم عوض نمیشود.
امام جمعه ساری خاطرنشان کرد: انسان فطرت توحیدی دارد و سعادت تو با خدا گره خورده است، برای یک هدفی آفریده شد، مثل گذشتگان و امروز و آیندگان، آن حقیقت ثابت مهم است که چگونه زندگی کنیم؟ اینجاست که یک انسان میتواند در زمانی الگوی همه زمانها باشد، همچون حضرت معصومه (س) یا پیامبران گذشته، انقلاب امام حسین (ع) الگوی انقلاب ما بوده و هست، مبارزه با ظلم و ظالم و حمایت از مظلومان منحصر به زمان نیست همیشه ظلم بد بوده و باید همراه مظلوم باشیم.
عضو خبرگان رهبری هشدار داد: امروز دنیای سیاهی و تباهی میخواهد الگوهای ما را جابهجا و عوض کند، ما باید بیدار و هوشیار باشیم، سبک زندگی که حقیقت انسانیت با آن سبک زندگی به سعادت برسد مشخص است.
این مسئول در ادامه بیان کرد: مدارس، تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش ما آن سبک زندگی فطری انسانی و حقیقی را که بر گرفته از مکتب پیامبر و اهل بیت (ع) ایشان است را آموزش دهد و در پیش بگیرد، سند ۲۰۳۰ ساخته و پرداخته کسانی است که نفهمیدند زندگی چیست و مبدا و معاد انسان کجاست؟ خودشان پیادهاند! حال برای همه انسانها نسخه مینویسند و متاسفانه هم در کشور ما کسانی بودند که دغدغههای آنان را که نسخه غربی بوده را پیادهسازی کردند.
وی با بیان اینکه اینها میخواهند مرجعیت را از مکتب نورانی اسلام و قرآن به سند بیهویتی که حقیقت انسانیت را نمیفهمد جابهجا کنند، تاکید کرد: به اولیاء دانش آموزان و اولیاء جامعه توصیه میکنم که وظیفه داریم این امانتها را بر اساس آنچه خدا خواسته تعلیم دهیم، چرا که بالاترین خیانتها، خیانت به بشریت، انسان و نسل آینده است و بهترین خدمت تربیت انسان صالح است، تربیت انسان سرمایهگذاری بوده و هزینه نیست.
انتهای پیام/