یادداشت؛

تأثیرات حضور تفکر بسیجی در عرصه فضای مجازی

اینترنت و به تعبیر دیگر فضای مجازی در سال‌های اخیر یکی از تأثیرگذارترین عرصه‌ها بر افکار عمومی محسوب شده و به همین جهت به میدان بی چون و چرای مبارزه تبدیل شده است.
کد خبر: ۶۶۹۰
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۳ - 24November 2013

تأثیرات حضور تفکر بسیجی در عرصه فضای مجازی

خبرگزاری دفاع مقدس- عقیل توحیدیان: در سالهای ابتدایی ورود اینترنت به کشور، افکار عمومی به دلیل عدم احساس نیاز به این فضای استراتژیک از ورود به آن خودداری میکردند و یا اصلاً به فکر ورود به این عرصه نبودند، اما پس از آن که تبادلات رایانهای تحت فضای مجازی اندک اندک به صورت یک عرف و نیاز به جامعه معرفی شد افراد جامعه نیز به فکر ورود به فضای مجازی افتادند. البته در همان سالهای ابتدایی تا چندی پیش کمتر کسی به فکر اجتناب از خطرات اینترنت و پیشگیری از بروز جرائم اینترنتی بود.

این فضا که به مرور به یک مرجع اصلی و اساسی و مورد وثوق عام تبدیل شد امروزه کاربردهای زیادی پیدا کرده و شاید بتوان با جرأت گفت که با استفاده از همین فضا بسیاری از رخدادهای دنیا هدایت و حمایت شدهاند.

اما در سال ۸۸ فضای مجازی، این پدیده قرن که بنیانی نظامی- سیاسی دارد به عرصه تاختوتاز عدهای فرصتطلب که همه فکر و ذهن پلیدشان براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود تبدیل شد و تا آنجا پیش رفت که قرار و مدار اغتشاشگران را میتوانستید در این فضا پیدا کنید.

دعوت به اغتشاش و درگیری با مأموران حفظ امنیت و نیز شستشوی افکار عمومی با دروغهای بزرگی که رمز آنها تنها یک دروغ بود، دروغ "تقلب در انتخابات" در فضای مجازی صورت گرفت.

در کشاکش این دروغپراکنیها تنها یک تفکر میتوانست به مقابله با جریانات معاند نظام رفته و اخبار صحیح و تکلیف جامعه را آنطور که هست و اسلام میگوید به اطلاع افکار عمومی برساند.

این تفکر، تفکری ولایی و عاری از هرگونه احساسات غالب بر تفکر و فارق از هرگونه جهتگیری حزبی بود و به طور وسیع در بسیج نمود یافته بود که با تقویت بسترهای مناسب و بکارگیری افراد زبده بسیجی این امر تحقق یافت.

در سالهای اخیر بسیجیان که از بدنه جامعه و از بطن خانوادههای ایران اسلامی به پیکره بسیج مستضعفین پیوستهاند با فراگیری آموزشهای لازم از لحاظ کاربرد سختافزار و نرمافزارها و نیز از نظر مقابله با تهدیدات نرم در فضای مجازی توانستهاند حضور پررنگ و تأثیر گذاری را در فضای مجازی داشته باشند.

این حضور تا آنجا نمود پیدا کرده است که بسیاری از کاربران شبکههای اجتماعی دنیا و نیز مخاطبان خاص و پیگیر مسائل سیاسی ایران با استناد به مکتوبات و اسناد ارائه شده توسط همین نیروهای بسیجی در فضای مجازی تصمیمات خود را اتخاذ میکنند.

یکی از این ثمرات را میتوان جنبش ۹۹ درصدی امریکا نام برد و حتی در مسئله خاورمیانه نیز بحث بیداری اسلامی از برکات همین حضور آگاهانه و مقتدرانه بسیجیان در فضای مجازی است. از آنجا که روحیه بسیجی یعنی روحیه انقلابی و راه بسیجی راه آزادی انسان از بند ظلم و استبداد استکبار جهانی است در راه یاری رساندن به بیداری اسلامی در کشورهای مختلف همین تفکر بسیجی مؤثرترین حرکات را رقم زد.

دشمن که با "تاکتیکهای پیچیده عملیات روانی" خود سالهاست به فریب افکار عمومی دست زده و به لطف حضور مستمر و آگاهانه بسیجیان در فضای مجازی هر روز ابعاد مختلفی از دشمنی و کینه ورزیهایش و نیز کذب بودن ادعای آزادی بیان از طرف آنها برملا شده است دیگر توان مقابله با قدرت نرم کشور اسلامی ایران را ندارد، تا آنجا که کارشناسان بزرگ امر فضای سایبر به شکست در برابر این نیروی عظیم بارها اعتراف کردهاند.

در اینجا به بخشی از این اعترافات میپردازیم:
ژنرال «ویلیام شیلتون» فرمانده امور فضایی نیروی هوایی آمریکا و ناظر عملیاتهای الکترونیکی این نیرو در خارج از آمریکا از پاسخ به سؤالی درباره قدرت ایران برای تعطیل کردن شبکههای رایانهای دولت آمریکا خودداری کرد، اما گفت: ایران پس از حادثه سال ۲۰۱۰، تلاشهای خود را در این مسیر به میزان زیادی افزایش داد.
شیلتون به شماری از خبرنگاران گفت: سخن گفتن درباره (قدرت سایبری) ایران سخت است. ایران (در زمینه قدرت سایبری) به قدرتی تبدیل خواهد شد که نمیتوان آن را دستِکم گرفت. ایران میتواند این قدرت خود را در سالهای آینده افزایش دهد و به خطر احتمالی در برابر آمریکا تبدیل شود.

همچنین در ارزیابی "کنگره آمریکا" که اوایل سال جاری انتشار یافت، "جیمز کلپر"، مدیر امنیت ملی اعلام کرد: ایران اکنون آمادگی بیشتری برای حمله سایبری به امریکا دارد و تواناییهای ایران در عرصه جنگ سایبری در سالهای اخیر افزایش چشمگیری داشته است. کارشناسان ایمنی شبکه کامپیوتر یادآوری میکنند که هکرهای ایرانی از سطح متوسط هکرها بهتر عمل میکنند، از سوی دیگر هر چند مقامات دولت آمریکا تلاش میکنند از اظهار نظر مستقیم و دقیق در مورد توانمندیهای ایران در عرصه جنگ سایبری پرهیز کنند، اما به طور کلی میپذیرند که این مسئله را باید مهم تلقی کرد. چنانکه چند هفته قبل، کمیتههای امور دفاعی و امنیت ملی مجلس سنا و مجلس نمایندگان آمریکا گزارش جدیدی را در مورد تواناییهای ایران در زمینه جنگ سایبری بررسی کرد.

به این ترتیب میتوان گفت حضور آگاهانه و سرشار از احساس تکلیف بسیجیان ولایتمدار در فضای مجازی توانسته است یک بار دیگر و در عرصهای بالاتر هیمنه دشمن ایران اسلامی را درهم شکسته و مرزهای مقاومت و بصیرت را درنوردد.

امروز مصداق کاملی برای تحقق بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه "بسیجی باید در وسط میدان باشد" در فضای مجازی به وضوح قابل مشاهده و محسوس است.

نظر شما
پربیننده ها