دفاع‌پرس گزارش می‌دهد؛

تاملی بر تعبیر تکان‌دهنده امام خامنه‌ای؛ دلم برای رئیسی سوخت ...

امام خامنه‌ای در سی و پنجمین سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب در اظهاراتی ماندنی اما دردناک به مظلومیت رئیس جمهور شهید اشاره کردند و گفتند: «دلم برای رئیسی سوخت» و این جمله به سرعت در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی فراگیر شد و کاربران با این هشتگ از آن حمایت کردند.
کد خبر: ۶۷۱۱۲۰
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶ - 04June 2024

گروه سیاسی دفاع‌پرس - سمانه‌ حسن‌خانی: قریب به دو هفته از شهادت جانگداز شهید آیت الله «سیدابراهیم رئیسی» و هیأت همراه می‌گذرد و جامعه ایران کماکان در بهت و اندوه این خبر اسفبار است. رهبر معظم انقلاب اسلامی روز گذشته (۱۴ خرداد) در سی و پنجمین سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی از اصطلاح «دلسوزی» برای رئیس جمهور شهید و نادیده ماندن خدمات و زحماتش استفاده کردند.

امام خامنه‌ای در جمله‌ای ماندنی اما دردناک درباره رئیس جمهور شهید گفتند: «بعد از فقدان این عزیز دیدم تقریبا همه روزنامه‌ها و مطبوعات و در فضای مجازی و اشخاص گوناگون از جریانهای مختلف از او حرف می زنند و تمجید می کنند دلم برای رئیسی سوخت؛ در زمان حیات او آنها حاضر نبودند یک کلام از این حرف ها را بزنند.»

این جمله «دلم برای رئیسی سوخت» به سرعت در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی فراگیر شد و کاربران با این هشتک از آن حمایت کردند و بار دیگر وجدان‌ها و دل‌های پاک مردم به درد آمد. البته رهبری در زمان حیات این شهیدان بزرگوار (شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان) از بخش رسانه‌ای دولت بابت کم‌کاری در تبیین و بیان دستاورد‌های کم‌نظیر دولت گلایه‌هایی داشتند.

در هفته دولت سال ۱۴۰۲ بود که طی دیدار مقامات و مسئولان ارشد دولت سیزدهم با امام خامنه‌ای، رهبری ضمن تقدیر و تشکر از دولت شهید رئیسی بابت کسب دستاورد‌های مهم در زمینه سیاست خارجی و فعالیت قابل قبول دولت فرمودند: «اول؛ ضعف اطلاع‌رسانی هنرمندانه دولت و دوم؛ مشکلات معیشتی از جمله گرانی شدید برخی مواد غذایی و گرانی مستأصل‌کننده در بخش مسکن که باعث شده همچون غبار مانع دیدن کار‌های اساسی دولت شود.»
 
چهاردهمین جمهوری در امتداد مسیر شهید رئیسی/ قله های راهبردی که در دولت سیزدهم فتح شد
از سوی دیگر انتقاداتی به رسانه‌های خارج از بدنه دولت و رسانه‌هایی که انصاف در اطلاع رسانی را رسالت اصلی خود می‌دانند وارد است، چراکه سی و سه ماه تلاش شبانه روزی شهید جمهور برای رفع مشکلات مردم و دستاورد‌هایی که در نوع خود دستاورد‌های بزرگی محسوب می‌شوند، باید با تکنیک و خلاقیت رسانه‌ای بدون توجه به مسائل حزبی و جناحی برای مردم تبیین می‌شد.
 
اما بی رمقی رسانه‌ها در زمان مناسب سبب شد تا امروز رهبر معظم انقلاب مطرح کنند؛ «بعد از فقدان رئیسی عزیز من دیدم خیلی از -تقریباً همه روزنامه‌ها، همه‌ی مطبوعات، در فضای مجازی، اشخاص گوناگون از جریان‌های مختلف، از خدمات او و تلاش‌های شبانه‌روزی او حرف می‌زنند، از او تمجید می‌کنند، تعریف می‌کنند. دلم سوخت، دلم برای رئیسی سوخت. در زمان حیات او اینها یک کلمه حاضر نبودند از این حرف‌ها را بگویند. در زمان حیات او این برجستگی‌ها را می‌دیدند، اما کتمان می‌کردند. بلکه عکس آن را می‌گفتند، او را می‌آزردند.  او البته غالباً جواب نمی‌داد، اما گاهی پیش من می‌آمد و مقداری شکایت می‌کرد. خدای متعال درجات این مرد عزیز و مغتنم را عالی کند. همه‌ی کسانی که با او همراه بودند خداوند درجاتشان را عالی کند و به خانواده‌های آنها صبر عنایت کند.»
 
بخشی از دستاوردهای تبیین نشده دولت سیزدهم را در ادامه مرور می‌کنیم.
 
۱-بازسازی رابطه مردم با مسئولان نظام: شهید رئیسی در میان روئسای جمهور ادوار تاریخ انقلاب رکورد خارق العاده‌ای در سفر‌های استانی و دیدار با اقشار محروم جامعه به ثبت رسانده است، بعد از دولت نهم و دهم که مردم می‌توانستند عالی‌ترین مقام اجرایی کشور را در شهر و روستای خود ملاقات کنند، رویه متفاوت موسوم به پشت میز نشینی متأسفانه در کشور حاکم شد، اما پس روی کارآمدن دولت سیزدهم شاهد بودیم که شهید رئیسی در طول یک سال تمام استان‌های سراسر کشور را مورد بازدید قرار داده است، این مردم داری ایشان توسط دوست و دشمن اعتراف شده است، تقریبا می‌توان گفت هیچ فرد یا جریان سیاسی را نمی‌توان یافت که بر این مسئله اذعان نداشته باشد. در بسیاری از نظر سنجی‌ها بخوبی هویداست که قشر محروم و مستضعف جامعه بیشترین غم و اندوه را در پی حادثه ناگوار بالگرد شهید رئیسی متحمل شده اند.
 
۲- قطع رابطه نرخ ارز با مذاکرات هسته ای: پیش از روی کارآمدن دولت شهید رئیسی تقریبا با هر عطسه رئیس جمهور آمریکا بازار ارز کشور دچار تلاطم جدی میشد، اما با ایجاد گفتمان جددیدی از سوی دولت شهید رئیسی در سیاست خارجی کشور روز به روز میزان تأثیرات مخرب تهدیدات و جنگ روانی دوشمن بر برخ ارز کاسته شد، تا جایی که کشور در شرایط جنگی قرار داشت، اما کمتر از ۱۰ درصد نرخ ارز دچار تلاطم شد، این دستاورد مهم و راهبردی در نوع خود کم نظیر و شاد بینظیر باشد، قطعا آیندگان قدر چنین زحماتی را به خوبی درمی یابند.
 
۳-مقابله با فساد: شهید رئیسی در دوران حضور و قبول مسئولیتش در قوه قضاییه به خوبی در مقابله با فساد خوش درخشید و دل مردم محروم و مظلومی که از بی عدالتی‌ها و ویژه خواری‌ها عصبانی بودند را شاد کرد، تا جایی که به اعتقاد کارشناسان مهم‌ترین دلیلی که محبوبیت ایشان را به اوج خود را رساند و سبب شد که این مردم بزرگ در انتخابات ریاست جمهوری با قاطعیت پیروز انتخابات شود همین روحیه فسادستیزی و موفقیت در مقابله با دانه درشت‌ها بود، امروز که خبر محکومیت وزیر اسبق کشاوری به ۳ سال حبس را در رسانه می‌شونیم به خوبی می‌توانیم به اهتمام شهید جمهور در مقابله با فساد مصداقا در موضوع «چای دبش» پی ببریم.
 
۴-پیشبرد سیاست همسایگی و عضویت در مهم‌ترین سازمان‌های بین المللی و فرا فرامنطقه ای: بازسازی رابطه و گسترش چند صد برابری حجم مبادلات تجاری با کشور‌های همسایه، آشتی و از سرگیری روابط با دولت سعودی، عضویت در سازمان بین المللی مهم و راهبری شانگهای، عضویت در پیمان بین المللی اقتصادی و تجاری بریکس، به کرسی نشاندن رأی ایران در معادلات بین المللی و ... دستاورد‌های بی نظیری هستند که تشریح هر یک به تنهایی فرصتی جدا می‌طلبد.
 
۵-کنترل تورم و رشد نقدینگی: کنترل و کاهش تورم یکی از وعده‌های دولت سیزدهم بود. دولت اعلام کرده بود که جلوگیری از خلق پول و کنترل رشد نقدینگی یکی از راهکار‌های کنترل تورم است که این عدد به ۲۳ درصد در این دولت کاهش یافت. رئیس‌جمهور در آخرین گفت وگوی تلویزیونی خود درباره کاهش نرخ تورم، گفت: «ما با تورم نزدیک ۶۰ درصد شروع کردیم و تلاش کردیم کسری بودجه نداشته باشیم یا کسری بودجه‌ای که وجود داشت را با ایجاد درآمد تلاش کردیم پیش ببریم نه با استقراض و چاپ پول... تورم به کانال ۳۰ درصد رفته است و روز به روز کاهشی می‌شود که تأثیر خود را بر قیمت‌ها خواهد گذاشت.» از سویی رشد اقتصادی کشور هم به حدود ۶ درصد رسیده است هرچند کاهش این شاخص‌ها باید استمرار یابد تا اثر آن در سفره و معیشت مردم به صورت مشخص محسوس شود.
 
امروز که شاهدیم شهید رئیسی حقانیت راه خود را که همانا خدمت خالصانه و بی ادعا به مردم مظلوم و محروم است با خون خود امضا کرده است خالی از لطف نیست که در انتخاب اصلح در انتخابات پیش رو که رهبر معظم انقلاب آن را بسیار حیاتی و مهم عنوان کردند با بصیرت پا به عرصه جمهوریت بگذاریم.  
 
ادامه مسیر خدمت خالصانه شهید جمهور آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی امروز مهم‌ترین دغدغه و انتظار ملت ایران از چهاردهمین جمهوری این نظام مقدس و سکاندار آن است، خدمت رسانی خالصانه، خستگی ناپذیری، ساده زیستی، دغدغه مندی برای رفع مشکلات معیشتی مردم، ایستادگی در برابر دشمنان و بدخواهان ملت ایران، تغییر موازنه قدرت در عرصه بین المللی به نفع محور مقاومت ویژگی‌های شاخص دولت شهید جمهور است که فردی از جنس این شهید باید مسیرش را ادامه دهد.

انتهای پیام/371

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار