جمهور چهاردهم/۳

آخرین تحولات‌ انتخابات ریاست جمهوری در چهارمين روز

دفاع‌پرس در سلسله گزارش‌های «جمهور چهاردهم» ضمن رصد و پایش فضای انتخابات، مهم‌ترین مواضع نامزدها و آخرین تحولات انتخاباتی را بررسی می‌کند.
کد خبر: ۶۷۲۹۲۴
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹ - 14June 2024

به گزارش دفاع‌پرس، گروه سیاسی این خبرگزاری در سلسله گزارش‌های «جمهور چهاردهم» ضمن رصد و پایش فضای انتخابات، مهم‌ترین مواضع نامزد‌ها و آخرین تحولات انتخاباتی را بررسی می‌کند.

۱- مسعود پزشکیان 

آقای پزشکیان در رشته توئیت‌هایی موضع رسمی خود را نسبت به مهاجران افغانستانی عنوان کرد: مذاکره با کشور‌های اروپایی برای پذیرش بخشی از مهاجرین (و یا حداقل تقبل هزینه‌های حضور آنان در ایران). غرب باید مسئولیت آنچه در افغانستان انجام داده و منجر به مهاجرت میلیون‌ها افغانستانی شده است را بپذیرد. دلیلی ندارد که مردم ایران هزینه سیاست‌های غلط دیگران را بپردازند.

گزارش انتخابات

-او همچنین در برنامه میزگرد اقتصادی گفت: وقتی وزارت صمت هر روز یک بخشنامه ابلاغ می‌کند، وقتی دستورات خلع‌الساعه داریم و دنبال کارشناس نگشته‌ایم پیشرفت نمی‌کنیم. با عقل جمعی باید مقررات را تنظیم کنیم. سیاست‌های کلی می‌گوید تنش را باید کم کنیم. دلیل عدم موفقیت کسانی هستند که بر مسند درستی ننشسته‌اند.  بستر مهاجرت را در ذهن نیرو‌ها فراهم کرده‌ایم. تا مقررات را اصلاح نکنیم نمی‌شود مشکلات را مرتفع کرد.

۲-مصطفی پورمحمدی

آقای پورمحمدی در برنامه میزگرد سیاسی گفت: نیاز‌های کشور که از طرق آشکار تامین نمی‌شدند در این شرایط با دیپلماسی پنهان برای تامین نیاز‌ها در ارتباط بودم و به این نتیجه رسیدیم که بسیار موثر است. منافع ملی در کشور ما یک ویژگی برجسته دارد و آن هم ۱۵ همسایه ما هستند که بازار‌های خوبی دارند و نیاز‌های ما را می‌توانند تامین کنند.  عبور بخشی از مشکلات اقتصادی ما با رفت و آمد پیرامونی که داریم تامین می‌شود در چنین شرایطی تحریم‌ها را دور می‌زنیم.

گزارش انتخابات

او همچنین در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: کشور در وهله اول باید امنیت و سپس منافع اقتصادی خود را تامین کند. کشور باید عزت و شأن ارزنده داشته باشد. ما یک پیام بلند برای انسان‌ها داریم و مدعی ساختن جامعه‌ای برجسته برای انسان‌ها هستیم. پیام ما بهبودی زندگی مادی و سعادت در زندگی جاودانه است و همه انسان‌ها مشتاق چنین پیامی هستند. بدون تردید با دنیای پیرامونی باید در ارتباط باشیم تا پیام خودمان را به خوبی برسانیم و از حقوق دیگر انسان‌ها مخصوصا مظلومین دفاع کنیم. باید بتوانیم جبهه مظلومین و حق‌پرستان را تشکیل دهیم.

۳-سعید جلیلی

-جلیلی در چهارمین روز تبلیغات نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری، پس از قم به اراک سفر کرد.  

او در ابتدای ورود به اراک، از کارخانه هپکو بازدید و پای صحبت‌های کارگران نشست.  

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری سپس به مصلی شهر اراک رفت و به گفت‌وگو با مردم پرداخت. در آخر نیز این نامزد انتخابات ریاست جمهوری از کارخانه آذراب بازدید و با مدیرعامل و کارگران گفت‌وگو کرد.  

گزارش انتخابات

جلیلی همچنین در جمع کارگران کارخانه آذرآب اراک گفت: یکی از خاطرات تلخی که در دهه ۹۰ داشتم ملاقات‌های بود که کارگران آذراب و هپکو در دفترم با من داشتند، اینکه هپکو از ۱۸۰۰ ماشین راهسازی به صفر ماشین رسیده بود مسئله دردناک بود.  نتیجه ایستادگی شهید رئیسی بر احیای آذرآب و هپکو را امروز شاهد هستیم و نباید بگذاریم حالت فعلی به عقب برگردد. مشکل آذراب و هپکو این بود که کسی که عهده‌دار مسئولیت شده بود اهلیت نداشت در حالی که همیشه تاکید من این بود که اهل‌ترین آدم‌ها برای واگذاری خود کارگران هستند.

۴-علیرضا زاکانی

-زاکانی در مدرسه و حوزه علمیه معصومیه استان قم ضمن یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، گفت: بعد از دوره دفاع مقدس و بعد از تصویب قانون اساسی تا به امروز ۹ دولت سرکار آمده اند و ۸ دولت قبل از شهید رئیسی مختصات خود را به درستی متوجه نشدند و اشتباه رفتند و بعضا هم اگر شروع خوبی داشتند، اما دچار مشکل شدند و ما حاصلی نداشتیم. بزرگترین کار شهید رئیسی قرار دادن دستگاه اجرایی در مختصات خود بود، در تبعیت از ولی پیشتاز، در خدمت به مردم میدان دار و مخالفت با دشمنان انقلاب عزتمدارانه برخورد کرد لذا باید این اقدامات را حفظ کرد.

گزارش انتخابات

او  همچنین در دیدار با دامداران گفت: ما خدمت دامداران روستای دام شهر رسیدیم که عملا یک مجتمع بزرگی برای دام پروری است و بیش از هزار و ۳۰۰  واحد دارد که مهترین مشکل آن‌ها هویت است یعنی متولی ارائه خدمت برای چارچوب بندی و تعهداتی را که باید نسبت به زیرساخت‌های اینجا وجود داشته باشد به دلیل فقدان هویت از آن برخوردار نیستند.

۵-امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی

قاضی‌زاده هاشمی که در چهارمین روز تبلیغات انتخاباتی روز کم کاری داشت در خصوص مشکلات بیمه‌ای کشور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بار مهمی از حمل و نقل عمومی کشور بر دوش شما رانندگان عزیز تاکسی‌های اینترنتی است و مردم بدون زحمات شما به مقصد نمی‌رسند. در دولت خانواده مشکل بیمه و سهمیه بنزین خانواده بزرگ فعلان سکو‌های برخط حمل و نقل را حل خواهیم کرد.

گزارش انتخابات

او همچنین در یک برنامه تلوزیونی گفت: در دولت خانواده معتقدیم باید ثروت به مردم دهیم و دارایی‌های آنها را به آنها برگردانیم، دارایی‌های دولت درواقع دارایی‌های مردم است که باید به مردم برگردانده شود. وقتی از ناترازی انرژی صحبت می‌کنیم یکی این است که چقدر تولید کنیم، چقدر مصرف کنیم و دیگر اینکه این انرژی را در چه مسیری مصرف کنیم. باید در شهرک‌های شیمیایی در مناطق مختلف زنجیره فراوانی از پتروشیمی‌های خرد ایجاد کنیم که هر کدام میلیون‌ها شغل ایجاد می‌کند که این برای تولید ثروت، برای افزایش سرمایه گذاری و اشتغال بسیار موثر است.

۶-محمدباقر قالیباف

-قالیباف در برنامه مناظره فرهنگی که از شبکه دوم سیما پخش شد، اظهار کرد: موضوع فرهنگ از موضوعات مهم هر جامعه‌ای است. بر این باور هستیم وقتی حرف از خدمت و پیشرفت می‌زنیم، به مسائل فرهنگی ارتباط دارد و پیشرفت و فرهنگ و فرهنگ و خدمت بر یکدیگر اثر می‌گذارند. بدون فرهنگ نه به پیشرفت می‌رسیم و نه می‌توانیم کار‌های خود را به سرانجام برسانیم. مقام معظم رهبری برجسته‌ترین شخصیت فرهنگی ما هستند و بیش از ۱۰ سال است که بر مسائل اقتصادی تاکید داشتند که بدون شک مسائل اقتصادی بر مسائل فرهنگی هم اثر دارد.

گزارش انتخابات

او همچنین در گفتگو با روسای ستاد‌های انتخاباتی خود گفت: ما باید با درایت و پختگی کار را پیش ببریم. امروز در حین اینکه در حال رقابت در جبهه انقلاب هستیم باید وحدت، یکپارچگی و ید واحده را به نمایش بگذاریم که از هر یک از نامزد‌ها گرفته تا ستاد‌ها این موضوع را رعایت نکند اولین ظلم را به انقلاب اسلامی، به شهدا و به سیدالشهدای خدمت کرده‌اند.

انتهای پیام/۳۷۱

نظر شما
پربیننده ها