به گزارش خبرنگار
دفاعپرس از فارس، حجتالاسلام والمسلمین «محمد صباحی» امام جمعه شهرستان کازرون امروز در خطبههای نماز جمعه امروز این شهر با تسلیت سالروز شهادت امام محمدباقر (ع) اظهار داشت: دهه اول ماه ذی الحجه غنیمتی برای ایام عمر بندگان است.
امام جمعه کازرون با بیان اینکه گوهرها و ارزشها عمر ما مناسبتهای دهه اول ذی الحجه میباشد که پاداشهای الهی در این شبها و روزها قابل شمارش نیست، به اهمیت روز وشب عرفه پرداخت و گفت: خداوند در شب و روز عرفه ما را تشویق به دعا کردن نموده که ان شالله بهترین استفاده را داشته باشیم و محکمترین ارتباط ما با خداوند دعا میباشد.
وی ادامه داد: توجه خداوند به ما به اندازه دعا کردن هایمان میباشد و در بهترین موقعههای دعا کردن وقت اذان، نماز، نیمه شب، پای سفره، وقت باران باریدن میباشد و فرمانده عبادت با دعا است.
خطیب نماز جمعه کازرون تصریح کرد: روز عرفه روز دعا و نیایش است و پیامبر میفرماید خداوند به اندازه هیچ روزی مانند روز عرفه بندگان را نمیبخشد همچنین همه بندگان در روز عرفه مشمول عنایت الهی هستند و روز عرفه روز گره گشایی و روز عرفه را قدر بدانیم که سرمایه عمر ما هست.
صباحی عنوان کرد: روز عید قربان روز قربانی کردن در حد توان و روز قربانی کردن هوا و هوس و دور کردن بلا از خانواده و ادا نمودن سنت الهی و روز گره گشایی مسلمانان است.
وی با اشاره به اهمیت انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت: ان شاءالله انتخابات در پیش روی ما انتخاباتی باعزت، سربلند، پیشرفت و شاد نمون دل رهبری میباشد که ان شالله با حفظ وحدت، داشتن ملاکها و ارزشها با حضور حداکثری در انتخابات شرکت خواهیم کرد.
صباحی بیان داشت: بعد از هشت ماه جنایت علیه فلسطین نفرت جهانی از اسرائیل روز به روز گستردهتر میشود و پرچم فلسطین در جهان نیز برافراشتهتر میشود.
این مسئول به صدور پیام مقام معظم رهبری به حجاج بیت الله الحرام و جهانی شدن این شعار خاطرنشان کرد: حضرت آیتالله خامنهای در پیام به حجاج بیتالله الحرام به مناسبت فرارسیدن ایام حج ابراهیمی، اجتماع عظیم و مناسک پیچیدهی حج مسلمان را مایه قوّت قلب و سر چشمهی اطمینان دانست که برای دشمن و بدخواهان، هراسانگیز و پُرهیبت است.
امام جمعه کازرون با توجه به هفته جهاد کشاورزی تذکراتی در این خصوص، شامل سندار کردن اراضی کشاورزی جهت محافظت، خریداری تضمینی محصولات کشاورزی با بستن قرداد جهت رفع دغدغه کشاورزان، نقص آمار و اطلاعات در حیطه کشاورزی جهت کشت محصول کشاورزان جهت جلوگیری از ضرر و زیان، ضعف دیپلماسی در حوزه کشاورزان جهت رفع افت و خیز قیمتها را متذکر شد.
انتهای پیام/