استاندار مازندران:

شیخ «فضل الله نوری» پرورش یافته مکتب اسلام بود

شیخ «فضل الله نوری» پرورش یافته مکتب اسلام بود «نوری» با بیان اینکه شیخ «فضل الله نوری» از افراد پرورش یافته در مکتب اسلام بوده است، گفت: این شخصیت بصیر بود و حاضر نبود زیر پرچم انگلیس قرار گیرد.
کد خبر: ۶۸۲۰۱۶
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۱ - 01August 2024

شیخ «فضل الله نوری» پرورش یافته مکتب اسلام بودبه گزارش دفاع‌پرس از مازندران، در استقبال از دومین کنگره ۱۴ هزار و ۵۰۰ شهید استان مازندران یادواره شهدای روحانی شهرستان نور با محوریت عالم مجاهد و شهید مشروطه مشروعه آیت الله شیخ «فضل الله نوری» امروز در مصلای الغدیر برگزار شد.

«یوسف نوری» استاندار مازندران در حاشیه این مراسم با تسلیت شهادت «اسماعیل هنیه» و گرامی‌داشت یاد شهدا، اقدام رژیم غاصب اسرائیل را در ترور این شخصیت محکوم کرد و اظهار داشت: به زودی شاهد نابودی اسرائیل خواهیم بود و انتقام سخت گرفته می‌شود.

وی با بیان اینکه شیخ «فضل الله نوری» به مصداق فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی از افراد پرورش یافته در مکتب اسلام بوده است، افزود: این شخصیت بصیر بود و حاضر نبود زیر پرچم انگلیس قرار گیرد.

استاندار مازندران با بیان اینکه شیخ «فضل الله نوری» از افتخارات جهان اسلام و ایران و مازندران به شمار می‌رود، یادآور شد: این شهید الگوی بسیار خوبی برای دوران ما محسوب می‌شود.

نوری با اظهار اینکه شیخ «فضل الله نوری» دارای پشتوانه نظری و اعتقادی قوی بود، بیان کرد: این شخصیت بصیر و هوشیار بود و پای این بصیرت ایستاد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین