در جلسه رایزن فرهنگی کشورمان با رییس آکادمی سلامت ابوعلی سینا مطرح شد؛

طرح پیشنهاد نامگذاری روز ولادت ابوعلی سینا به نام روز طب اسلامی در مالزی

در جلسه رایزن فرهنگی کشورمان و رییس آکادمی آموزش و سلامت ابوعلی سینا در مالزی ضمن تاکید بر احیای سبک زندگی اسلامی، پیشنهاد نامگذاری روز ولادت ابوعلی سینا به نام روز طب اسلامی در مالزی مطرح شد.
کد خبر: ۶۸۶۳۱۶
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵ - 22August 2024

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، در آستانه‌ی زادروز حکیم، پزشک و متاله نامدار ایرانی ابوعلی سینا، روز گذشته ۳۱ مرداد مقارن با ۲۱ آگوست ۲۰۲۴ رایزن فرهنگی کشورمان، حبیب رضا ارزانی از آکادمی آموزش و سلامت ابوعلی سینا، در مالزی کوالالامپور بازدید کرد و مورد استقبال گرم و صمیمی رییس مجموعه سیف الله یوسف و جمعی از مدیران ایشان قرار گرفت.

طرح پیشنهاد نامگذاری روز ولادت ابوعلی سینا به نام روز طب اسلامی در مالزی/ سبک زندگی اسلامی نقطه اتکای تمدنی است

در این دیدار سیف الله یوسف، رییس آکادمی آموزش و سلامت ابوعلی سینا، ضمن سپاس از این حضور ارزشمند، گفت: هرگاه درباره طب اسلامی می‌اندیشم اولین شخصیتی که در ذهن من مانند خورشید می‌درخشد ابوعلی حسین بن عبدالله بن حسن بن علی بن سینا معروف به ابن سینا است.

وی با بیان اینکه این شخصیت نامدار ایرانی بن مایه طب نبوی را برای ما به یادگار گذاشته است، تصریح کرد: ما با الهام از این شخصیت ارزشمند و با توجه به اینکه والدین من نیز پزشک هستند، به دنبال احیای طب اسلامی در مالزی هستم خوشبختانه مقامات دولتی و محلی هم با ما همکاری بسیار خوبی داشته اند.

سیف الله یوسف، همچنین افزود: وزارت منابع انسانی و وزارت بهداشت ما را به رسمیت شناخته و هم اکنون ۵ سال است که ما به طور رسمی فعالیت می‌کنیم و بیش از هزاران نفر از مرکز ما فارغ التحصیل شده و فوق دیپلم دریافت کرده اند. افراد پس از اخذ مدرک کاردانی می‌توانند برای ادامه تحصیل به دانشگاه بروند و مقاطع دیگر را تا دکترا در طب اسلامی بگذرانند.

وی افزود: ما یک دوره ۶ ماهه داریم و یک دوره سه ساله. کسانی که ۵ سال سابقه فعالیت تجربی دارند می‌توانند در دوره ۶ ماهه ما شرکت کنند و مدرک فوق دیپلم دریافت کنند که از نظر وزارت بهداشت مورد تایید نیز می‌باشد و اگر بخواهند از ابتدا بخوانند باید در دوره سه ساله ما شرکت کنند.

رییس آکادمی آموزش و سلامت ابوعلی سینا در مالزی، ادامه داد: در این دوره ها، دانشجویان با حجامت، فصد، زالو درمانی، ماساژ با تکیه بر کتاب قانون بوعلی و طب نبوی آشنا می‌شوند و از دیگر سو باید مبانی شریعت، ادعیه و آیات مخصوص کلام الله مجید درباره‌ی درمان را نیز بدانند و البته از تمام موارد آزمون به عمل می‌آید.

یوسف؛ گفت: ما هم کالج اسلامی ابن سینا داریم، هم آزمایشگاه ابن سینا داریم و هم مرکز درمانی ابن سینا و هم در صدد هستیم که مجموعه بیمارستانی ابن سینا را با تکیه بر طب اسلامی به زودی راه اندازی کنیم.

در ادامه حبیب رضا ارزانی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی، ضمن پاسداشت روز حکیم متاله، فیلسوف نامدار و پزشکی که متعلق به انسان‌ها و انسانیت است؛ گفت: ابوعلی سینا فراعصری و فرازمانی است. او به همه‌ی انسان‌ها تعلق دارد.

وی بیان کرد: ابوعلی سینا علامه به معنای واقعی است و در بسیاری از علوم تبحر و تخصص دارد و مهمتر از همه اینکه او واصل و عارف نیز هست.

ارزانی پاسداشت طب اسلامی، را ترویج سبک زندگی اسلامی دانست و اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی بر سبک زندگی اسلامی همواره تاکید داشته اند و این موضوع را نقطه اتکای تمدنی می‌دانند. 

وی گفت: اگر دستورات اسلامی و طب اسلامی به نیکی عملیاتی شود بسیاری از مشکلات امروز بشر رفع می‌شود.

در ادامه ایشان با اشاره به درمان و طب اسلامی توسط دو رکن شناسایی طبایع و پرهیز، گفت: همکاری میان مرکز شما و مراکز طب اسلامی و وزارت بهداشت ایران می‌تواند نتایج بسیار ارزشمندی را برای جهان اسلام به ارمغان آورد.

رایزن فرهنگی کشورمان افزود: وجود بیش از ده‌ها مدرسه، موسسه، مرکز، بیمارستان، کالج و آزمایشگاه در ایالت‌های مختلف کشورمالزی، دلیلی مبرهن و آشکار بر توسعه طب اسلامی با تکیه بر کتاب قانون بوعلی سیناست.

در ادامه‌ای جلسه مقرر شد؛ نامه‌ای به صورت مشترک میان رییس آکادمی ابوعلی سینا و رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی خطاب به وزیر بهداشت کشور مالزی ارایه گردد و در آن پیشنهاد نامگذاری روز اول شهریور ولادت ابوعلی سینا به نام روز طب اسلامی و حجامت، طرح گردد.

گفتنی است، بیمارستان تخصصی ابن سینا، بیمارستان زنان و کودکان ابن سینا، مرکز دیالیز ابن سینا، گروه پزشکی ابن سینا، بخش سلامت ابن سینا و. تنها بخشی از مجموعه‌های بهداشت و درمان مالزی است که با این نام مزین شده اند.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها