تأکید سرداران دیار علویان بر لزوم همکاری نهادها در برگزاری کنگره شهدای مازندران

تأکید سرداران دیار علویان بر لزوم همکاری نهادها در برگزاری کنگره شهدای مازندران سرداران دیار علویان در جلسه‌ای به بررسی چالش‌ها و موانع موجود در برگزاری دومین کنگره شهدای مازندران پرداختند و راهکار‌هایی برای رفع این مشکلات ارائه دادند. آنها بر لزوم همکاری تمامی نهاد‌ها و ارگان‌های دولتی و غیردولتی برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم تأکید کردند.
کد خبر: ۶۸۷۶۰۱
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹ - 29August 2024

تأکید سرداران دیار علویان بر لزوم همکاری نهادها در برگزاری کنگره شهدای مازندرانبه گزارش دفاع‌پرس از مازندران، نشست سرداران و پیشکسوت دوران دفاع مقدس امروز با حضور سردار «سیاوش مسلمی» دبیرکل کنگره شهدای استان مازندران، در محل ستاد کنگره شهدا برگزار شد.

این نشست با هدف بررسی و تبادل نظر پیرامون برگزاری اجلاسیه ملی رزمندگان و ایثارگران، که قرار است در تاریخ هفتم مهر سال جاری در مجتمع ورزشی ماهفروجک ساری برگزار شود، برگزار شد.

در این نشست، سرداران پیشکسوت با بیان خاطرات و تجربیات خود از دوران جنگ تحمیلی، به اهمیت برگزاری چنین اجلاسیه‌هایی برای زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا و ایثارگران اشاره کردند.

 سردار مسلمی تأکید کرد: این اجلاسیه فرصتی مناسب برای تجلیل از مقام والای شهدا و رزمندگان است و می‌تواند به تقویت روحیه ایثار و فداکاری در نسل‌های جدید کمک کند.

سرداران حاضر در این نشست همچنین به بررسی چالش‌ها و موانع موجود در برگزاری این اجلاسیه پرداختند و راهکار‌هایی برای رفع این مشکلات ارائه دادند. آنها بر لزوم همکاری تمامی نهاد‌ها و ارگان‌های دولتی و غیردولتی برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم تأکید کردند.

اجلاسیه ملی رزمندگان و ایثارگران در تاریخ هفتم مهر سال جاری در مجتمع ورزشی ماهفروجک ساری برگزار خواهد شد و انتظار می‌رود که در این مراسم، جمعی از رزمندگان، خانواده‌های شهدا و ایثارگران، و مسئولین استانی و کشوری حضور داشته باشند.

این نشست نشان‌دهنده عزم و اراده سرداران پیشکسوت برای حفظ و انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل‌های آینده است و امید می‌رود که با برگزاری موفق این اجلاسیه، بار دیگر یاد و خاطره شهدای گرانقدر ایران اسلامی زنده شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین