جانشین رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای روحانیت در دفاع مقدس:
تدریس درس آشنایی با دفاع مقدس متناسب با فضای حوزههای علمیه است
حجتالاسلام «اصغردوست» گفت: کتاب تدریس درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس متشکل از آیات، روایات، عملیاتها و نقش روحانیت در دفاع مقدس که متناسب با فضای حوزههای علمیه است.
به گزارش خبرنگار
دفاعپرس از استان کهگیلویه و بویراحمد، نشست هم اندیشی حجتالاسلام والمسلمین «محمدمهدی اصغردوست» جانشین رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای روحانیت در دفاع مقدس با حجتالاسلام والمسلمین «صفدر پناهی» مدیر حوزه علمیه برادران استان کهگیلویه و بویراحمد، حجتالاسلام والمسلمین «سید علیاکبر موسوی اطهر» مدیر حوزه علمیه خواهران استان کهگیلویه و بویراحمد و حجتالاسلام «کمال جهانبخشی» مدیریت مشارکت روحانیت در ادارهکل حفظ آثار دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
حجتالاسلام «اصغردوست» در این نشست اظهار داشت: تدریس درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس در حوزههای علمیه، آموزش روایتگری و تاریخ شفاهی از جمله عناوین آموزشی در این سازمان هستند.
حجتالاسلام اصغردوست با بیان اینکه تدریس این درس باید متناسب با حوزههای علمیه باشد، افزود: در این راستا ۱۹ جلد کتاب با موضوع جهاد و مقاومت سال گذشته رونمایی و به عنوان کتاب موسوعه جهاد و مقاومت تبدیل شد که بتوانیم به مطالب موردنظر دسترسی داشته باشیم.
جانشین رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای روحانیت در دفاع مقدس تصریح کرد: کتاب تدریس درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس متشکل از آیات، روایات، ۵۰ درصد از عملیاتها و نقش روحانیت در دفاع مقدس است که متناسب با فضای حوزههای علمیه میباشد.
وی اضافه کرد: در سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت در حوزه ترویج فرهنگ جهاد و مقاومت برنامههایی نظیر اعزام طلاب و روحانیون به اردوی راهیان نور، و موضوعات روایتگری و تاریخ شفاهی نیز به عنوان برنامههای ویژه اجرا میشود.
حجتالاسلام اصغردوست با اشاره به اینکه در حوزه روحانیت ۲۰۳ فرمانده و ۲۰ هزار طلبه رزمنده در دفاع مقدس و مقاومت داریم و با تاکید بر اینکه ۱۹۸ جلد کتاب تاریخ شفاهی در این زمینه چاپ شده است، عنوان کرد: بنا به فرموده مقام معظم رهبری امروز اگر دفاع مقدس را روایت نکنید دچار تحریف میشود و با برنامهریزیهایی که انجام میشود باید تاریخ شفاهی روحانیون رزمنده را ثبت و ضبط کنیم.
انتهای پیام/